رفتن به مطلب

مانیتور سامسونگ p23700 و px23720 plus

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان از بین این 2 مانیتور کدوم بهتر هست؟من شنیدم که این مدل p23720 plus همون مدل قبلی که سام سرویس توش دست برده و چیز زیاد خوبی نیس میگن رنگ مشکی خوب نشون نمیده!

لینک به دیدگاه

من خودم این مدلو دارم فوق العادس از نظر زیبایی و کار و کیفیت ...اشتباه به خدمتتون رسوندن تو فروم بگردی به حرفم میرسی دوست من ...موفق باشی ^_^ :blink: ;)

ویرایش شده توسط xx1051xx
لینک به دیدگاه

px23720 plus مانیتور خوبیه . این مدل LED هست و مدل 23700 هم LCD . مثلا LED نور بهتری داره و رنگها رو هم بهتر نشون میده . مصرف کمتری هم داره . کنتراست بالاتری داره و به همین دلیل رنگ مشکی رو هم خوب نشون میده . اما چون مثل 99 درصد مانیتورهای بازار دور صفحه LED داره و نور از کنار به داخل میتابه . به همین دلیل ممکنه یک رنگ بنفش تو تصاویر کاملا مشکی دیده بشه . این تو اکثر LED ها هست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان از بین این 2 مانیتور کدوم بهتر هست؟من شنیدم که این مدل p23720 plus همون مدل قبلی که سام سرویس توش دست برده و چیز زیاد خوبی نیس میگن رنگ مشکی خوب نشون نمیده!

ببخشید ها اینجوری میگم

چیه نکنه این تاپیک رو زدید بگید سامسونگ بدرد نمیخوره و برندهایی دیگه بهتر هستن

اونایی که میگن رنک مشکی رو خوب نشون نمیده شاید درست میگن من نمیدونم چون 23720 ندارم ولی اصلاً هم مهم نیست چون نمیخوام باهاش کار عکس و عکاسی رو انجام بدم که برام مهم باشه

راستی برای انتخاب یه مانیتور خوب بهتر ببینی دقیقاً چه کاری میخواهید ازش بکشید اونموقع با توجه به نیازتون و همچنین بودجتون میتونید یه انتخاب عالی داشته باشید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

ببخشید ها اینجوری میگم

چیه نکنه این تاپیک رو زدید بگید سامسونگ بدرد نمیخوره و برندهایی دیگه بهتر هستن

اونایی که میگن رنک مشکی رو خوب نشون نمیده شاید درست میگن من نمیدونم چون 23720 ندارم ولی اصلاً هم مهم نیست چون نمیخوام باهاش کار عکس و عکاسی رو انجام بدم که برام مهم باشه

راستی برای انتخاب یه مانیتور خوب بهتر ببینی دقیقاً چه کاری میخواهید ازش بکشید اونموقع با توجه به نیازتون و همچنین بودجتون میتونید یه انتخاب عالی داشته باشید

موفق باشید

عزیزم چرا غیرتی میشی! :p

من میخام مانیتور دست دوم سامسونگ بخرم این 2مدل برا فروش بود و از مدل پلاس در چند فروم دیگه بد گفته بودن.به من چه خب.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...