رفتن به مطلب

مشکل در اسمبل سیستم d:

farzan311
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من تازه سیستم جدیدم رو گرفتم و تو بستنش به مشکل بر خوردم

سیستم وقتی خارج از کیس هست هیچ مشکلی نداره

ولی وقتی تو کیس میبندم با زدن کلید پاور برا یه ثانیه سیستم روشن میشه و بعد خاموش میشه و نمیشه روشنش کرد

بعد به طور اتفاقی فهمیدم اگه کابل 24 پین رو چهار پینش رو نزنم با زدن دکمه پاور بازم خود به خود سیستم روشن میشه ولی دیگه خاموش نمیکنه و به طور عادی بالا میاد و دیگه مشکلی نخواهد بود

حالا به نظرتون همینجوری استفاده کنم یا مشکلی برا سیستم به وجود میاد؟

اگه لازم بود بگید مشخصات سیستم رو هم بنویسم

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست من شما فرمودید سیستم جدید گرفتید پس صددرصد 24 پین هست کانکتور برق مادربوردتون.به هیچ وجه به اون حالت استفاده نکنید که بعدا براتون مشکل ساز میشه.

وقتی سیستم بیرون کیس بدون مشکل کار میکنه و وقتی اسمبل میکنید داخل کیس مشکل ظاهر میشه این مشکل در نحوه ی اتصال کابلها و یا سیمهای کیستون هست.

برای رفع مشکلتون :

1-اول مشخصات کامل کیستون رو بنویسید.

2-به هنگام اتصال کابلهای برق مادر بورد و سیمهای کیس خیلی دقت کنید.

3-احتمال وجود اتصال با بدنه نیز میباشد.

4-نتیجه کار رو اینجا مطرح کنید تا مرحله به مرحله در خدمتتون باشیم تا رفع مشکل.

موفق باشید

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

احتمالا شما پایه های پیچ مادربورد رو خوب نبستی و یا اینکه زیادی پایه گذاشتی و مادربورد به بدنه کیس اتصال داره . البته میتونه چیز دیگه ای هم باشه . ولی من همین مشکل برام پیش اومده بود . همینطوری پایه های پیچ مادربورد رو الکی گذاشته بودم روی کیس و هیچ پیچی هم روشون نیستم . احتمال داره همین باشه مشکلت . اتصال به بدنه کیس . ولی اون 4 پین رو نکن . الکی نیست که . اگر برداری برق کم میرسه به مادربورد و مشکل ایجاد میشه برای قطعاتی که از مادربورد برق میگیرن . مثل رم و کارت های Pci .

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ تون

سیستم این هست

2500k

maximus iv extreme

g.skill 2x2g 1600 ripjawsx cl7

msi r6870

superflower goldengreen 700

x7 cougar

من دو تا پایه برا ثابت کردن مین گذاشتم فکر کنم از اون ها باشه حالا کلا باز میکنه بدون اون ها میبندم ببینم چی میشه

ویرایش شده توسط farzan311
لینک به دیدگاه

خوب بعد از چند بار ازمون و خطا با سه تا پیچ تونستم ببندمش بدون اینکه اتصالی کنه عکس هاشم به زودی تو تاپیک مربوطه میذارم

ویرایش شده توسط farzan311
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز. دوستان اشاره کردن و فقط اتصالات به بدنه کیس رو بررسی کنید و از واشر استفاده کنید و نتیجه را اعلام کنید .

لینک به دیدگاه

خوب بعد از چند بار ازمون و خطا با سه تا پیچ تونستم ببندمش بدون اینکه اتصالی کنه عکس هاشم به زودی تو تاپیک مربوطه میذارم

بهتره برای هر کدوم از پیچها پایه بذاری . پایه آزاد نذار . بین پیچ و مادربورد هم از واشرهای پلاستیکی که تو بسته پیچهای کیس یا مادربورد هست استفاده کن . معمولا قهوه ای رنگ هستن . هر 6 تا پیچ مادربورد رو ببند . چون وزن مادربورد و لوازم روی اون رو بین 6 تا پیچ تقسیم میکنه . اگر 3 تا پیچ باشه ممکنه نتونه تحمل کنه و مادربورد آسیب ببینه .

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان یه سوال

واشرها باید بین پایه ها و مادربورد (در قسمت زیر مادر بورد) باشه

یا روی مادربورد و بین پیچ ها و مادربورد؟

لینک به دیدگاه

بین پیچ و مادربورد . شما پیچ رو میکنی تو واشر و بعد روی مادربورد میبندی .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...