رفتن به مطلب

مشکل اورکلاک رم و بلو اسکرین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

چن وقتیه وقتی رممو اورکلاک میکنم بعد یکی دو دقیقه سیستم فریز میشه و بعدشم بلواسکرین . رو xmp کارخونه هم میزارم بازم مشکل پیدا میکنه ، تنها در صورتی که کلا اورکلاک نباشه سیستم درست کار میکنه .
مشخصات سیستمم اینه 
i7 8700
min z390-p
pow 650 w green
ram 16gn 3600mhz excalibur 
gpu msi gaming x 5700xt
 مشکلات از موقعی شروع شد که این کارت گرافیک رو خریدم. نمیدونم داستان چیه :| حداقل xmp وده رم باید درست کار کنه . اگه کسی میدونه چطور میشه مشکلو حل کنه راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

ابن مشکل و من هم داشتم چند روز پیش تاپیک و تو لیون هم زدم و نتیجه نگرفتم براش. مشکل منم از وقتی شروع شد ک گرافیک عوض کردم. مال من بهو میره تو هنگ و صفحه سیاه مانیتور هم no signal و حتما باید برای برای چند ثانیه برق و کامل قطع کرد. 

با خاموش کردن پروفایل xmp اوکیه 

جوری ک تو یوتوب دیدم ظاهرا باید رم ها رو ب صورت دستی اور کرد ک هنوز وقت نکردم تست کنم 

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/115325-راهنمایی-از-دوستان-در-مورد-هنگ-و-خاموش-شدن-سیستم/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...