رفتن به مطلب

مشکل عجیب با بایوس مادربرد!

MRO
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان ... من حدود یک الی دو ماه پیش یه مادربرد giga h310m-s2p 2.0 + Pentium g5400 خریدم ... تا دو سه روز پیش مشکل خاصی نبود اما وقتی یکروز سیستمو روشن کردم سیستم حدود 3-4 باری خاموش روشن شد و بعد بالا اومد که نشون میده بایوس اصلی یه مشکلی داشته و بایوس پشتیبان وارد عمل شده یا همون رو فلشش کرده ... سیستم به حالت عادی و بدون مشکل بالا میاد اما مسئله اینجاس که بعد از خاموش کردن سیستم دوباره همین اتفاق میفته البته نه همیشه  ( مثلا یکبار از سه بار روشن خاموش کردن سیستم ) و این مشکل هنوز هم وجود داره... ممنون میشم اگر دوستان متخصص اگر راه حلی در این زمینه دارند پیشنهاد بدن !
البته خودم رو یه موردی شک دارم همین دو سه روز پیش قبل از این اتفاق یه گوشی قدیمی که احتمالا یه سری ویروس داشت رو به سیستم وصل کردم ( که ای کاش نمیکردم )

ویرایش شده توسط MR OXYGEN
لینک به دیدگاه

الان بدون هارد سیستم رو روشن میکنید، چی میشه؟ بدون مشکل وارد بایوس میشید

میتونید یه clear cmos انجام بدید، بزارید بایوس ریست شه. بایوس رو میتونید یه بار فلش هم بکنید که خیالتون از بابت بایوس راحت بشه

مشکل از هارد میتونه باشه، از کابل sata ای که باهاش هارد رو به سیستم وصل کردید هم میتونه باشه.

میتونید با یه هارد دیگه تست کنید؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali_8114 گفته است :

الان بدون هارد سیستم رو روشن میکنید، چی میشه؟ بدون مشکل وارد بایوس میشید

میتونید یه clear cmos انجام بدید، بزارید بایوس ریست شه. بایوس رو میتونید یه بار فلش هم بکنید که خیالتون از بابت بایوس راحت بشه

مشکل از هارد میتونه باشه، از کابل sata ای که باهاش هارد رو به سیستم وصل کردید هم میتونه باشه.

میتونید با یه هارد دیگه تست کنید؟

والا هم ssd دارم هم هارد منتها ویندوز رو ssd رو ریخته شده ولی هارد هم هست برای برای ذخیره اطلاعات ... اتفاقا یه ماهه که این هارده بعضی مواقع اذیت میکنه ... یه صدای(( تِک )) خفیفی داره که بعضی از مواقع خیلی زیاد میشه که هر 30 ثانیه یبار میشنوم ولی چندتا تستی که با نرم افزار های مختلف از هارد گرفتم هیچ مشکلی اعم از bad sector یا غیره رو مشاهده نکردم وضعیت health هم good بود اینم مدل هارد 1 ترابایت سیگیت باراکودا : ST000DM010

لینک به دیدگاه

یه نکته ای هم که یادم رفت بگم دفعه ی اول که این اتفاق افتاد ورژن بایوس از f14a (که همون یکی دوماه پیش که سیستم رو اسمبل کردم آپدیش کردم ) به f11 تغییر کرد
ولی بعد از این اتفاقات من دوباره بایوس رو به f14a ارتقا دادم ولی دفعه ی بعدی که سیستم خاموش روشن شد چند بار ... بایوس به همون ورژن f14a باقی موند
بیشتر این خاموش روشن شدن ها هم زمانی اتفاق میفته که سیستم رو خاموش میکنم و کابل برقشو میکشم بیرون ! بعد موقع روشن شدن این اتفاق میفته

ویرایش شده توسط MR OXYGEN
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MR OXYGEN گفته است :

یه نکته ای هم که یادم رفت بگم دفعه ی اول که این اتفاق افتاد ورژن بایوس از f14a (که همون یکی دوماه پیش که سیستم رو اسمبل کردم آپدیش کردم ) به f11 تغییر کرد
ولی بعد از این اتفاقات من دوباره بایوس رو به f14a ارتقا دادم ولی دفعه ی بعدی که سیستم خاموش روشن شد چند بار ... بایوس به همون ورژن f14a باقی موند
بیشتر این خاموش روشن شدن ها هم زمانی اتفاق میفته که سیستم رو خاموش میکنم و کابل برقشو میکشم بیرون ! بعد موقع روشن شدن این اتفاق میفته

این مشکلیه که من تجربه کردم.دوستانی هم تجربه کردن.مخصوص مادربردهای گیگا هم هست ظاهرا.من پارسال b360 گیگا خریدم.از دیجی همین مشکل پیش اومد.توی تایپیکهای انگلیسی زبان هم سرچ کردم ،باز این مشکل با مادربردهای گیگا مشاهده شده.

حالا همین تایپیک رو بخونید شاید با همین تایپیک مشکل حل شد.

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/107085-نو-یا-تعمیری-بودن-مادربرد/

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است :

این مشکلیه که من تجربه کردم.دوستانی هم تجربه کردن.مخصوص مادربردهای گیگا هم هست ظاهرا.من پارسال b360 گیگا خریدم.از دیجی همین مشکل پیش اومد.توی تایپیکهای انگلیسی زبان هم سرچ کردم ،باز این مشکل با مادربردهای گیگا مشاهده شده.

حالا همین تایپیک رو بخونید شاید با همین تایپیک مشکل حل شد.

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/107085-نو-یا-تعمیری-بودن-مادربرد/

ممنون ... مسئله اینه که مشکل من بعضی مواقع پیش میاد و به طور قطع نمیتونم بگم مشکل حل شده یا نه
شما بالاخره مشکلت حل شد ؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MR OXYGEN گفته است :

سلام خدمت دوستان ... من حدود یک الی دو ماه پیش یه مادربرد giga h310m-s2p 2.0 + Pentium g5400 خریدم ... تا دو سه روز پیش مشکل خاصی نبود اما وقتی یکروز سیستمو روشن کردم سیستم حدود 3-4 باری خاموش روشن شد و بعد بالا اومد که نشون میده بایوس اصلی یه مشکلی داشته و بایوس پشتیبان وارد عمل شده یا همون رو فلشش کرده ... سیستم به حالت عادی و بدون مشکل بالا میاد اما مسئله اینجاس که بعد از خاموش کردن سیستم دوباره همین اتفاق میفته البته نه همیشه  ( مثلا یکبار از سه بار روشن خاموش کردن سیستم ) و این مشکل هنوز هم وجود داره... ممنون میشم اگر دوستان متخصص اگر راه حلی در این زمینه دارند پیشنهاد بدن !
البته خودم رو یه موردی شک دارم همین دو سه روز پیش قبل از این اتفاق یه گوشی قدیمی که احتمالا یه سری ویروس داشت رو به سیستم وصل کردم ( که ای کاش نمیکردم )

از گیگابایت همچین مواردی بعیده. شما جهت اطمینان آخرین ورژن بایوس رو از داخل خود بایوس دوباره فلش کنین بعد تنظیمات رو ریست کنین ببینین بازهم همین مورد هست.

قطعا ربطی به ویروس و این حرفا نداره و مشکل از خود مادربرد هست.

البته بعید میدونم از این باشه اما باطری مادربرد رو هم تعویض کنید ببینید چی میشه

لینک به دیدگاه

دیشب بایوس رو به آخرین ورژن که تو سایت گیگابایت هست (f14a) آپدیت کردم ... صبح پاشدم دیدم باز هم همون مشکل هست ... مورد عجیب اینه که این مشکل همیشگی نیست مثلا امروز از صبح تا الان هر چی سیستم رو روشن و خاموش کردم حتی با از برق کشیدن بدون مشکل بوت شد!
اصن این مشکل چرا باید پیش بیاد ؟ اونم بعد از دو ماه عادی کار کردن ؟!  مادربرد که نو هست و به تنظیمات مادربرد هم دست نزدم ( آخه با g5400 و این مادربرد چیکار میشه کرد )
در رابطه با باتری هم فعلا باتری سکه ای نو ندارم ... نمیدونم اما فکر نمیکنم مشکل از باتری باشه اخه تازه دوماهه داره کار میکنه!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MR OXYGEN گفته است :

دیشب بایوس رو به آخرین ورژن که تو سایت گیگابایت هست (f14a) آپدیت کردم ... صبح پاشدم دیدم باز هم همون مشکل هست ... مورد عجیب اینه که این مشکل همیشگی نیست مثلا امروز از صبح تا الان هر چی سیستم رو روشن و خاموش کردم حتی با از برق کشیدن بدون مشکل بوت شد!
اصن این مشکل چرا باید پیش بیاد ؟ اونم بعد از دو ماه عادی کار کردن ؟!  مادربرد که نو هست و به تنظیمات مادربرد هم دست نزدم ( آخه با g5400 و این مادربرد چیکار میشه کرد )
در رابطه با باتری هم فعلا باتری سکه ای نو ندارم ... نمیدونم اما فکر نمیکنم مشکل از باتری باشه اخه تازه دوماهه داره کار میکنه!

منم بعید میدونم چون خود فایل بایوس با باطری نباید از بین بره که نیاز به ری فلش داشته باشه اما به هر حال احتمال رو باید در نظر گرفت. به نظرم به ورژن قبلی که فکر کنم 11 هست برگردونید ببینید چی میشه

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Black Boy گفته است :

منم بعید میدونم چون خود فایل بایوس با باطری نباید از بین بره که نیاز به ری فلش داشته باشه اما به هر حال احتمال رو باید در نظر گرفت. به نظرم به ورژن قبلی که فکر کنم 11 هست برگردونید ببینید چی میشه

بعد از اول بار که این اتفاق افتاد بایوس خودکار از f14a به f11 تغییر کرد ... تا دیروز بایوس f11 روش بودو کماکان مشکل ادامه داشت و بعد  به f14a اپدیتش کردم

لینک به دیدگاه

درود
اگر راه حلی پیدا نکردید به عنوان آخر راه بهتون پیشنهاد می کنم مادربرد رو پیش یک تعمیرکار قابل اعتماد ببرید و با مشورت با ایشون، چیپ بایوس Backup رو بردارید. مواردی بوده مشکلشون با این کار حل شده. فوقش اگر مشکلتون حل هم نشد بگید دوباره چیپ رو براتون روی مادربرد بگذاره. اگر طرف واقعاً کارشو بلد باشه نباید برای مادربرد مشکلی پیش بیاد که البته کار سختی هم نیست.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، MR OXYGEN گفته است :

من مادربوردم یکم قدیمیه ،یه مشکلی که بعضی وقتا دارم اینه که هربار قبل از روشن کردن pc  اگه موبایل یا هارد یا هر چیزی که usb باشه وصل باشه به کامپیوتر و روشن کنم کامپیوترو سیستم بالا نمیاد خاموش روشن میشه ،چک کن چیز اضافی به سیستم متصل نباشه

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، MR OXYGEN گفته است :

ممنون ... مسئله اینه که مشکل من بعضی مواقع پیش میاد و به طور قطع نمیتونم بگم مشکل حل شده یا نه
شما بالاخره مشکلت حل شد ؟

من مشکلم حل شد.خیلی هم مسخره بود روش حلش.توی این تایپیک توضیح دادم.اما توی فروم های انگلیسی زبان هم این مشکل گزارش شده.

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/105547-کسی-مشکل-ریست-شدن-بایوس-مادربرد-بعد-از-خاموش-شدن-کامپیوتر-داشته؟/

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است :

من مشکلم حل شد.خیلی هم مسخره بود روش حلش.توی این تایپیک توضیح دادم.اما توی فروم های انگلیسی زبان هم این مشکل گزارش شده.

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/105547-کسی-مشکل-ریست-شدن-بایوس-مادربرد-بعد-از-خاموش-شدن-کامپیوتر-داشته؟/

مشکل شما ریست شدن تنظیمات بایوس بوده که مشخص هست از باطری سیستم هست اما مشکل ایشون فلش شدن مجدد بایوس از روی بایوس پشتیبان هست. 

تنظیمات بایوس تا وصل بودن جریان برق نگه داری میشه در صورتی که فایل بایوس داخل رام ذخیره میشه و دایمی هست.

در 11 ساعت قبل، MR OXYGEN گفته است :

بعد از اول بار که این اتفاق افتاد بایوس خودکار از f14a به f11 تغییر کرد ... تا دیروز بایوس f11 روش بودو کماکان مشکل ادامه داشت و بعد  به f14a اپدیتش کردم

من گیگابایت ندارم الان که تست کنم اما فکر نکنم وقتی بایوس رو آپدیت کنین فقط بایوس دوم اپدیت بشه و پشتیبان روی همون ورژن قبلی بمونه. شاید تا بعد از تمام شدن بوت و اطمینان از صحت فایل اصلی به روز نشه اما در نهایت باید به ورژن جدید به روز بشه.

برای همین گفتم ورژن 11 رو خودتون دوباره بزنید چون فکر میکنم فایل بک آپ مورد دار شده باشه. تست کنید ضرر نداره. توصیه میکنم امکانش هست بقیه قطعات رو هم چک کنید.

لینک به دیدگاه

دوستان فعلا مثل اینه مشکل حل شده
تنظیمات بایوس رو به حالت default برگردوندم
از دیروز صبح به بعد هر چند بار که خاموش روشن کردم بدون مشکل بوت میشه حتی موقعی که سیستم رو از برق میکشم بیرون !
اگر دوباره مشکلی پیش اومد ( که امیدوارم نیاد! ) اعلام میکنم
ممنون از زحمات تمامی دوستان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...