رفتن به مطلب

مشکل در اجرا بازی (حل شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

دوستان من تقریبا خیلی وقته بازی نمی کنم اما خوب فرصتی شده چند روزی بتونم بازی کنم. من یه لپتاپ دارم که گرافیک اون 1650 هستش. به نظر گرافیک بدی نمیاد و میشه با کاهش برخی جزئیات بازی های روز رو انجام داد. اما نمی دونم مشکل از ویندوز هست یا هر چی کلا با گرافیک مشکل دارم. چه نصب درایور که به سختی تونستم نصب کنم علتش رو نمی دونم چه بازی هایی که در گذشته انجام میدادم و خواستم یه یادی از ایام کنم که بعد نصب اصلا اجرا نمیشه. نمی دونم مشکل کجاست هر چقدر سرچ کردم و هر راحلی هم بود امتحان کردم نشد که نشد. البته بازی Need for Speed Heat رو نصب کردم خیلی خوب اجرا کرد اما بازی مثل Crysis 3 اجرا می کنم این ارور رو میده :

93qp_error_1_thumb.png

وقتی DX11 رو می خوام نصب کنم این ارور رو میده.

z6ci_error_2_thumb.png

حتی آخرین نسخه گرافیک رو هم از سایت انویدیا دانلود کردم و می خواستم نصب کنم این ارور رو داد که با ترفندی نصب کردم. اما ظاهرا کلا مشکلی این وسط وجود داره نمی دونم چیه.

0juk_error_3_thumb.png

اطلاعات مربوط به کارت گرافیک

tymz_nvidia_1_thumb.png

dvas_nvidia_2_thumb.png

خلاصه می خوام ببینم این مشکلات رو کسی باش برخورد کرده و راه حلی داره. یه ده دفعه ای با DDU پاک کردم و درایور رو دوباره نصب کردم نتیجه نداشت. چرا این بازی ها مشکل دارن اما مثلا Need For Speed خوب اجرا میشه؟

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

سلام خسته نباشید

دوستان من تقریبا خیلی وقته بازی نمی کنم اما خوب فرصتی شده چند روزی بتونم بازی کنم. من یه لپتاپ دارم که گرافیک اون 1650 هستش. به نظر گرافیک بدی نمیاد و میشه با کاهش برخی جزئیات بازی های روز رو انجام داد. اما نمی دونم مشکل از ویندوز هست یا هر چی کلا با گرافیک مشکل دارم. چه نصب درایور که به سختی تونستم نصب کنم علتش رو نمی دونم چه بازی هایی که در گذشته انجام میدادم و خواستم یه یادی از ایام کنم که بعد نصب اصلا اجرا نمیشه. نمی دونم مشکل کجاست هر چقدر سرچ کردم و هر راحلی هم بود امتحان کردم نشد که نشد. البته بازی Need for Speed Heat رو نصب کردم خیلی خوب اجرا کرد اما بازی مثل Crysis 3 اجرا می کنم این ارور رو میده :

93qp_error_1_thumb.png

وقتی DX11 رو می خوام نصب کنم این ارور رو میده.

z6ci_error_2_thumb.png

حتی آخرین نسخه گرافیک رو هم از سایت انویدیا دانلود کردم و می خواستم نصب کنم این ارور رو داد که با ترفندی نصب کردم. اما ظاهرا کلا مشکلی این وسط وجود داره نمی دونم چیه.

0juk_error_3_thumb.png

اطلاعات مربوط به کارت گرافیک

tymz_nvidia_1_thumb.png

dvas_nvidia_2_thumb.png

خلاصه می خوام ببینم این مشکلات رو کسی باش برخورد کرده و راه حلی داره. یه ده دفعه ای با DDU پاک کردم و درایور رو دوباره نصب کردم نتیجه نداشت. چرا این بازی ها مشکل دارن اما مثلا Need For Speed خوب اجرا میشه؟

درایور بازی ها هم نصب کردید؟

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم dx 12 که خودش روی ویندوز نصبه همزمان dx11 هم داره،شاید ویندوزت ایراد داره

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

تا اونجایی که من میدونم dx 12 که خودش روی ویندوز نصبه همزمان dx11 هم داره،شاید ویندوزت ایراد داره

ممنون

والا همین ویندوز رو رو یه سیستم دیگه هم نصب کردم اوکیه.

خیلی عجیبه ینی کلا من مشکل دارم اگه ویندوزی خودت دانلود و نصب کردی لینک بده نصب کنم. من از soft98 گرفتم.

متاسفانه رو این ویندوز کلی نرم افزار و اینا دارم فعلا امکان عوض کردن ویندوز ندارم. اما سر فرصت دانلود و نصب می کنم.

ضمنا یه سوال دیگه هم دارم من اوایل تونستم crysis رو بازی کنم بعد چند ماه دیگه نتونستم بازی کنم. احتمالا این چند وقته ویندوز خودش اپدیت کرده.

راهی هست کامل آپدیت رو قطع کنم. هر کار کردم بعد مدتی دوباره خودش اتوماتیک اپدیت می کنه ویندوز.

در 37 دقیقه قبل، erfanvk گفته است :

درایور بازی ها هم نصب کردید؟

آخه درایوری نداره که رو سیستم دیگه نصب کردم اوکیه رو این سیستم بازی در میاره.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

ممنون

نه منظورم اینه که ویندوز روی سیستم مشکل پیدا کرده،یه راهی هست که با دیسک ویندوز repair میکنی؟اونوتست کن 

لینک به دیدگاه

راهی هست کامل آپدیت رو قطع کنم. هر کار کردم بعد مدتی دوباره خودش اتوماتیک اپدیت می کنه ویندوز.

تو اینترنت جوستجو کنین زیاده

ویندوز هم عوض کن دانلودها هم خوبه

https://www.downloadha.com/software/windows-10-aio-v2004/

آخه درایوری نداره که رو سیستم دیگه نصب کردم اوکیه رو این سیستم بازی در میاره

اگر میتونی کرک بازی رو عوض کن الان چه کرکی روش هست

شاید درستش کنه و دیگه عوض کردن ویندوز لازم نباشه 

ویرایش شده توسط erfanvk
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

نه منظورم اینه که ویندوز روی سیستم مشکل پیدا کرده،یه راهی هست که با دیسک ویندوز repair میکنی؟اونوتست کن 

اطلاعات سیستمم مهمه فعلا نمی تونم ریپیر کنم. فعلا می خواستم با همین ویندوز اوکیش کنم اگه نشه چندماه دیگه ویندوز رو عوض کنم.

فقط یه سوال آیا راهی هست جلو اپدیت ویندوز رو به صورت قطعی بگیرم؟

در 5 ساعت قبل، erfanvk گفته است :

تو اینترنت جوستجو کنین زیاده

ویندوز هم عوض کن دانلودها هم خوبه

https://www.downloadha.com/software/windows-10-aio-v2004/

اگر میتونی کرک بازی رو عوض کن الان چه کرکی روش هست

شاید درستش کنه و دیگه عوض کردن ویندوز لازم نباشه 

سر فرصت از دانلودها ویندوز رو دانلود می کنم الان فعلا نمی خوام کاری کنم چون کلی نرم افزار رو لپتاپه ارزش نداره الان وقت بذارم اما سر فرصت حتما تست می کنم.

والا سه تا بازی دارم یه دفعه هر سه تا بازی مشکل پیدا کرد طبیعی نیست.

نمی دونم اپدیت خودکار ویندوز این مشکل رو ایجاد کرد والا موندم.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

اطلاعات سیستمم مهمه فعلا نمی تونم ریپیر کنم. فعلا می خواستم با همین ویندوز اوکیش کنم اگه نشه چندماه دیگه ویندوز رو عوض کنم.

فقط یه سوال آیا راهی هست جلو اپدیت ویندوز رو به صورت قطعی بگیرم؟

سر فرصت از دانلودها ویندوز رو دانلود می کنم الان فعلا نمی خوام کاری کنم چون کلی نرم افزار رو لپتاپه ارزش نداره الان وقت بذارم اما سر فرصت حتما تست می کنم.

والا سه تا بازی دارم یه دفعه هر سه تا بازی مشکل پیدا کرد طبیعی نیست.

نمی دونم اپدیت خودکار ویندوز این مشکل رو ایجاد کرد والا موندم.

عوض کنید نتیجه رو در تاپیک اعلام کنید

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

آیا راهی هست جلو اپدیت ویندوز رو به صورت قطعی بگیرم

اگه ویندوز پرو داری این راهکارو خودم زدم خوبه:

To permanently disable automatic updates on Windows 10, use these steps:

1. Open Start.
  2. Search for gpedit.msc and select the top result to launch the Group Policy Editor.
  3. Navigate to the following path:

Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Update

4. Double-click the Configure Automatic Updates policy on the right side.

Windows Update group policy settingsSource: Windows Central

5. Check the Disabled option to turn off the policy.

Group Policy disable Windows Update

6. Click the Apply button.
  7. Click the OK button.
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، erfanvk گفته است :

چشم  عوض کردم اینجا آپدیت می کنم نتیجه رو می گم.

در 3 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

اگه ویندوز پرو داری این راهکارو خودم زدم خوبه:

To permanently disable automatic updates on Windows 10, use these steps:

1. Open Start.
  2. Search for gpedit.msc and select the top result to launch the Group Policy Editor.
  3. Navigate to the following path:

Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Update

4. Double-click the Configure Automatic Updates policy on the right side.

Source: Windows Central

5. Check the Disabled option to turn off the policy.

6. Click the Apply button.
  7. Click the OK button.

ممنون خیلی لطف کردی. این روش رو تا الان انجام نداده بودم. انشاالله که آپدیت خودکار از کار بیوفته.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در در 12 خرداد 1399 در 22:06، Silvermanhhh گفته است :

در 12 ساعت قبل، erfanvk گفته است :

ممنون از هر دو نفر

از سایت دانلودها آخرین ویندوز رو دانلود و نصب کردم همه چی اوکی شد. قبلا از سایت soft98 دانلود کرده بودم.

چون همین ویندوز رو رو یه لپتاپ دیدم نصب کرده بودم و مشکلی نداشت و کلی هم نرم افزار داشتم رو سیستم زیاد راغب نبودم ویندوز عوض کنم اما خوب امروز وقت گذاشتم دوباره ویندوز نصب کردم و بازی ها راحت اجرا شدن.

خلاصه مشکل من با نصب مجدد ویندوز البته از یه سایت دیگه حل شد. ظاهرا امکان داره یه ویندوز سازگار نباشه با سخت افزار شما.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...