رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب ISP (فوری)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. من اینترنت های وب دارم (8 مگ) و راضی نیستم اصلا ازش
نه پشتیبانی خوبی داره و مخصوصا نه ثبات کیفیت. (اس ان ار خطم بین 20 تا 13) در طول شبانه روز متغیره :| :| و همچنین پرش لینک دارم.
وضعیت خطم الان در بهترین شرایط (های وب) به صورت زیر هست:
123.thumb.jpg.be4641d3510d7fb67960f01b0eb7a5cb.jpg
مرکز مخابراتیمون هم زنگ زدم گفتم آقا کدوم بهتره ما همونو بگیریم :) گفتش از بین شاتل و مخابرات انتخاب کن. (مشهد-مرکز استقلال)
خطم لب مرزه. ماکسیمم کشش الان 15 مگ هست حدودا. نمیدونم که با رفتن به ISP دیگه چقدر بهتر یا بد تر میشه. ولی 8 مگ رو میگیره قطعا. ولی خب اگر 16 مگ رو بشه بگیرم که چه بهتر
مصرف اینترنتم متغیره از ماهی 90 گیگ مصرف کردم تا ماهی 180 گیگ. ولی معمولا میانگین بگیریم 130 ایناست. 
شاتل سرویس 16 مگش هزینش برام زیاده. درنتیجه تنها آپشن 8 مگ ماهی 175 گیگ 62500 تومن هست.
مخابرات هم 16 مگ ماهی 135 گیگ 63300 تومن (سرویس سه ماهه کمپین ماندگار رو به صورت ماهیانه نوشتم)
به نظرتون کدوم رو بگیرم بهتره؟
مخابرات حجمش کمه و سرعتشم که 16 مگ هست کلا مصرف اینترنت میره بالاتر یکم. ولی چون مخابراته، اگر مشکلی داشتم که مثلا مامور بخواد سیم کشی توی کافو رو عوض کنه یا جایی رو بازدید کنه و یا پورت بخواد عوض بشه دیگه بهونه نمیارن که برو به شرکتی که ازش خریدی بگو
ولی شاتل پشتیبانی بهتری داره و پروفایل گیم داره و پینگ بهتر (پینگ برام مهم نیست چون بازی نمیکنم. فقط سرعت بارگذاری صفحات و وب گردی مهمه) و حجم بیشتر ولی سرعت کمتر
خلاصه به نظر شما چی  بگیرم؟

ویرایش شده توسط ashkan.t
لینک به دیدگاه

سلام نه شاتل بگیر نه های وب و نه مخابرات آسیاتک بگیر از همشون بهتره 8 مگ میخری ولی زنگ بزنی پشتیبانی میگی دانلودتو بذارن رو 16 آپلودتم رو 2 
رایگان برات انجام میدن سرویسش 210 گیگ اینترنت بین الملل داره که با حساب مالیات و ایناش 82 تومن میشه ماهیانه 
اگه برای گیم میخوای کلا بیخیال adsl شو چون این روزا اصلا وضعیت خوبی نداره کلا اعصاب خوردیه

لینک به دیدگاه

سلام

پیشنهاد من شاتل هستش / تعرفه 8 مگ ...

------------------------------------------------------------------

اگه میخواهین نت پایدار داشته باشین باید یه چیزایش رو تست کنین و خودتون بگین تنظیمات خط رو به چه صورت بذارن که

بهترین عمل کرد رو داشته باشین ...

مثلا واسه من به این صورت درخواست دادم ... تعرفه 8 مگ اپلود 1 مگ ( پنل گیمینگ که SnR اپلود رو به شدت میاره پایین واسه همین ... )

در حالت عادی SnR اپلود من 32 هستش و دانلود 20 ولی با چیزایی که فعال کردم و بخواد لینک ثابت بمونه باید اینکارو میکردم ...

Mode رو گفتم بذارن رو G_DMT دلیلش هم بخاطره مسافت 1800 متری تا مرکز مخابراته

اگه AnneX m فعال کنم SNR اپاود ام می یاد رو 7 یا 5 و لینک ثابت نمیشه ! ولی اینطوری برعکس میشه ! SNR اپلود میره بالا

( با وجود اپلود 1 مگ + پنل گیمینگ ) + SnR اپلود قشنگ تو رنج 10 ثابت ثابت میمونه !!!

جاش باید SNR دانلودت کمی میاد پایین مثل من که حالت عادی ADSL+2 با فعال بودن Annex m اس ان ار دانلود ام 32 هستش !!! ولی جاش آپلودم ثابت نمیشه

دلیلش هم بخاطره مسافت 1800 متریه ! ( با این مسافت این SNR ها مشحره !!! ) بخاطره همین تنها راه استفاده از Mode G_DMT هستش !

بازم بستگی داره ... باید عینه من تک تک چیزارو تست کنی ! اون وقت نتت قشنگ مثل من فیکسه فیکس میشه ! به شرط چاقو :D

12354.jpg

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، invoker گفته است :

سلام

پیشنهاد من شاتل هستش / تعرفه 8 مگ ...

------------------------------------------------------------------

اگه میخواهین نت پایدار داشته باشین باید یه چیزایش رو تست کنین و خودتون بگین تنظیمات خط رو به چه صورت بذارن که

بهترین عمل کرد رو داشته باشین ...

مثلا واسه من به این صورت درخواست دادم ... تعرفه 8 مگ اپلود 1 مگ ( پنل گیمینگ که SnR اپلود رو به شدت میاره پایین واسه همین ... )

در حالت عادی SnR اپلود من 32 هستش و دانلود 20 ولی با چیزایی که فعال کردم و بخواد لینک ثابت بمونه باید اینکارو میکردم ...

Mode رو گفتم بذارن رو G_DMT دلیلش هم بخاطره مسافت 1800 متری تا مرکز مخابراته

اگه AnneX m فعال کنم SNR اپاود ام می یاد رو 7 یا 5 و لینک ثابت نمیشه ! ولی اینطوری برعکس میشه ! SNR اپلود میره بالا

( با وجود اپلود 1 مگ + پنل گیمینگ ) + SnR اپلود قشنگ تو رنج 10 ثابت ثابت میمونه !!!

جاش باید SNR دانلودت کمی میاد پایین مثل من که حالت عادی ADSL+2 با فعال بودن Annex m اس ان ار دانلود ام 32 هستش !!! ولی جاش آپلودم ثابت نمیشه

دلیلش هم بخاطره مسافت 1800 متریه ! ( با این مسافت این SNR ها مشحره !!! ) بخاطره همین تنها راه استفاده از Mode G_DMT هستش !

بازم بستگی داره ... باید عینه من تک تک چیزارو تست کنی ! اون وقت نتت قشنگ مثل من فیکسه فیکس میشه ! به شرط چاقو :D

12354.jpg

وضعیت خططون تقریبا با من یکیه . 
نمیدونم چرا این سایت ها که فاصله از مرکز رو با attenuation حساب میکنه برای من میزنه 2000 متر ولی با گوگل مپ که راهش مستقیم هم نیست فاصله از خونه تا مرکز رو میزنه 1400 متر !
شما تلفنتون زنگ میخوره تست کردید ببینی نوسان پیدا میکنه اس ان ار ؟ یا نه، قشنگ فیکسه موقع زنگ خوردن تلفن؟

لینک به دیدگاه

درمورد مخابرات فقط اینو بگم ک فقط حجم بین الملل رو میزنه،مثلا موقع سرویس گرفتن برا من میزنه ۹۰گیگ ماهیانه ۵۰ تومن.ولی ۹۰ گیگ بین الملل هست ۳۶۰گیگ داخلی،۱۶مگش هم برای من مینویسه ۱۸۰گیگ بین الملل یا ۷۲۰ گیگ داخلی،ولی بنظرم بجز  شاتل یا مخابرات هیچ شرکتی نگیر،البته من پارس انلاینم داشتم بی نهایت عالی بود،همه چی پرفکت،ولی الان نمیدونم چجوریاس

لینک به دیدگاه

اگر گیم بازی نمیکنید شاتل و آسیاتک ۱۶ مگ مشکلی ندارید نهایت مثلا سرعت ۱۰ میده.

آسیاتک از نظر قیمت و ترافیک خیلی بهتره.

لینک به دیدگاه

بنده در حال حاضر از شاتل استفاده کرده و در این چند سال جز یکی دو دوره با بازه زمانی کوتاه مشکل خاصی مشاهده نکرده ام

البته استفاده ام در زمینه بازی آنلاین نیست

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Unknown Truth گفته است :

بنده در حال حاضر از شاتل استفاده کرده و در این چند سال جز یکی دو دوره با بازه زمانی کوتاه مشکل خاصی مشاهده نکرده ام

البته استفاده ام در زمینه بازی آنلاین نیست

پینگتون چنده ؟
و اینکه برای منم چون بازی نمیکنم مهم نیست پینگ
فقط میگم اگر روی پروفایل گیم باشه چون پینگ کم میشه  شاید سرعت باز کردن صفحات بالاتر بره 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ashkan.t گفته است :

وضعیت خططون تقریبا با من یکیه . 
نمیدونم چرا این سایت ها که فاصله از مرکز رو با attenuation حساب میکنه برای من میزنه 2000 متر ولی با گوگل مپ که راهش مستقیم هم نیست فاصله از خونه تا مرکز رو میزنه 1400 متر !
شما تلفنتون زنگ میخوره تست کردید ببینی نوسان پیدا میکنه اس ان ار ؟ یا نه، قشنگ فیکسه موقع زنگ خوردن تلفن؟

داداش من الان حدودا" 14 ساله گیمر ( بازی های انلاین ) ام ... تا دلت بخواد تو این سال ها تجربه کسب کردم ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

فقط یه چیزی رو میتونم بگم / ادم باید خودش پیگیر باشه و تجربه کسب کنه ! حالا من هرچی هم از تجربه خودم بگم ... دردی دوا نشده !

چراکه به قولا" منطقه تا منطقه فرقه و خیلی چیزای دیگه ...

خیر تلفن زنگ بخوره چیزی تغییر نمیکنه ( حتی گاه SNR بیشتر هم میشه !!! )

این نکته رو هم مجددا" تاکید و اضافه کنم ... پنل گیمینگ باعث کاهش SNR میشه !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حتی فعال کردن قند شکن هم همینطور ...

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، ashkan.t گفته است :

پینگتون چنده ؟
و اینکه برای منم چون بازی نمیکنم مهم نیست پینگ
فقط میگم اگر روی پروفایل گیم باشه چون پینگ کم میشه  شاید سرعت باز کردن صفحات بالاتر بره 

معمولا زیر صد است

لینک به دیدگاه

در در 12 خرداد 1399 در 21:21، Aydin گفته است :

سلام نه شاتل بگیر نه های وب و نه مخابرات آسیاتک بگیر از همشون بهتره 8 مگ میخری ولی زنگ بزنی پشتیبانی میگی دانلودتو بذارن رو 16 آپلودتم رو 2 
رایگان برات انجام میدن سرویسش 210 گیگ اینترنت بین الملل داره که با حساب مالیات و ایناش 82 تومن میشه ماهیانه 
اگه برای گیم میخوای کلا بیخیال adsl شو چون این روزا اصلا وضعیت خوبی نداره کلا اعصاب خوردیه

مطمئنین همچین چیزی ممکنه که سرویس 8 مگ بخرم ولی بگم بزاریدش روی 16 مگ ؟

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، SadeghPhantom گفته است :

مطمئنین همچین چیزی ممکنه که سرویس 8 مگ بخرم ولی بگم بزاریدش روی 16 مگ ؟

بله من الان دارم همین کارو میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...