رفتن به مطلب

خرید دستگاه اسپرسو ساز ؟ به صرفه یا حروم کردن پول؟


Alirezatha
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به قهوه خورای فروم🤗 یه ابهامی برام به وجود اومده ممنون میشم جواب بدین

 

برای افزایش هوشیاری و بهره وریم تو طول روز میخوام یه دستگاه قهوه ساز بگیرم

در نهایت از بین همه قهوه ساز ها

دو نوع بنظرم اومد که از همه بهترن

یکی فرنچ پرس که  قهوه فرانسه میده (قیمت تقریبی 50 هزار تومن)

و یکی اسپرسو ساز که طبیعتا اسپرسو و مشتقاتش مثل لاته و کاپوچینو میده( قیمت تقریبی 2 میلیون تومن)

image.thumb.png.313958b7b2d22957ccc3834497c6fc15.pngimage.thumb.png.2066ded1bab6faa0e5e60ecfdedb00be.png

 

بنظرتون تفاوت اسپرسو خروجی از اسپرسو ساز با فرنچ پرس اونقدری هست که یه قهوه خور غیر حرفه ای و عادی فرقشو تشخیص بده؟ ممنون میشم راهنمایی کنین که کدومو بگیرم

آیا هزینه کنم برای اسپرسو ساز یا نه؟

من دوسال پیش از فرنچ پرس استفاده میکردم و یه یکسالی هست که الان قهوه نخوردم و الان مجدد میخوام شروع کنم (یه آسیاب قهوه نسبتا حرفه ای هم دارم که هم قهوه مخصوص فرنچ پرس خروجی میده و هم قهوه مخصوص اسپرسو)

 

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود من قبلا مدل nova داشتم و حقیقتش کیفیتش برام جالب نبود خلاصه بخوام ایراد دستگاه رو بگم غلظت اسپرسو با دستگاه 2 میلیونی اصلا شبیه اون چیزی که در کافه می خورین نیست که طبیعیم هست چون اسپرسو ساز 2 گروپه astoria الان فک کنم حداقل 40 میلیونی باشه الانم هفته ای 3 بار رو مصرف می کنم اگر ادم سخت گیری نیستین خرید اسپرسو ساز توصیه میشه این مدلا  همش شبیه همن و چینی هستن و فقط اسماشون فرق می کنه من با درهم 1000 تومنی خریدم 250 تومن یادمه 6تا خریدم برای دوست و اشناها😁

ویرایش شده توسط matrix.trixx
لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 4 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

درود من قبلا مدل nova داشتم و حقیقتش کیفیتش برام جالب نبود خلاصه بخوام ایراد دستگاه رو بگم غلظت اسپرسو با دستگاه 2 میلیونی اصلا شبیه اون چیزی که در کافه می خورین نیست که طبیعیم هست چون اسپرسو ساز 2 گروپه astoria الان فک کنم حداقل 40 میلیونی باشه الانم هفته ای 3 بار رو مصرف می کنم اگر ادم سخت گیری نیستین خرید اسپرسو ساز توصیه میشه این مدلا  همش شبیه همن و چینی هستن و فقط اسماشون فرق می کنه من با درهم 1000 تومنی خریدم 250 تومن یادمه 6تا خریدم برای دوست و اشناها😁

طبق بررسی هایی که کردم مباشی به نسبت نوا عملکرد بهتری داشت

البته خیلی واضحه که هیچ اسپرسو ساز خونگی به نمونه های صنعتی نمیرسه

 

ولی در نهایت یعنی بنظر شما تفاوت فرنچ پرس و اسپرسو ساز اینقدری هست که براش هزینه کنم؟

درست کردن یه شات قهوه با اسپرسو ساز تقریبا چقدر زمان میبره؟ ( از شروع تمپ کردن تا اون دستمالی که ته کار برای تمیز کاری میکشیم)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 15 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

طبق بررسی هایی که کردم مباشی به نسبت نوا عملکرد بهتری داشت

البته خیلی واضحه که هیچ اسپرسو ساز خونگی به نمونه های صنعتی نمیرسه

 

ولی در نهایت یعنی بنظر شما تفاوت فرنچ پرس و اسپرسو ساز اینقدری هست که براش هزینه کنم؟

درست کردن یه شات قهوه با اسپرسو ساز تقریبا چقدر زمان میبره؟ ( از شروع تمپ کردن تا اون دستمالی که ته کار برای تمیز کاری میکشیم)

من زمانی که نوا خریدم فقط 2 مدل داشت 131 و 141 الان دیجی کالا نگاه کردم اسپرسو ساز 4 میلیونی هم داره و ظاهرا حسابی به خط تولیدشون رسیدن!بله واضح هست که اسپرسو ساز خونگی به صنعتی نمیرسه منتها من سطخ توقعم بالا بود و واسه همین دادمش داداشم و داره استفاده می کنه و راضی هست چون مثل من سخت گیر نیست من کلا سخت گیرم در خوراکی و این جوری بار اومدم

فرنچ پرس تست نکردم حقیقتش ولی کلا تفاوت قهوه ترک با اسپرسو خیلی هست و قابل قیاس نیستن از لحاظ ساختاری و نحوه درست کردن عرض کردم اسپرسو با این دستکاه های چینی حالا مباشی یا نوا کمی ابکی در میاد و اگر شما عادت به اسپرسو با دستگاه صنعتی کرده باشین ناامید میشین میشه گفت این دستگاه ها یک چیزی بین اسپرسو و قهوه میدن اسمشو بذاریم قهوپرسو😂
درست کردنش زیاد تایم نمیبره فوقش 3 مین 1 مین گرم کردن دستگاه 1 مین هم اماده سازی و اینا 1 مین هم گرفتن اسپرسو در کل مزیت این دستگاه ها سریع بودنشون هست داخل سرعت تفاوتی با دستگاه صنعتی ندارن و کیفیت هست که متمایزشون می کنه

ویرایش شده توسط matrix.trixx
لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 4 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

من زمانی که نوا خریدم فقط 2 مدل داشت 131 و 141 الان دیجی کالا نگاه کردم اسپرسو ساز 4 میلیونی هم داره و ظاهرا حسابی به خط تولیدشون رسیدن!بله واضح هست که اسپرسو ساز خونگی به صنعتی نمیرسه منتها من سطخ توقعم بالا بود و واسه همین دادمش داداشم و داره استفاده می کنه و راضی هست چون مثل من سخت گیر نیست من کلا سخت گیرم در خوراکی و این جوری بار اومدم

فرنچ پرس تست نکردم حقیقتش ولی کلا تفاوت قهوه ترک با اسپرسو خیلی هست و قابل قیاس نیستن از لحاظ ساختاری و نحوه درست کردن عرض کردم اسپرسو با این دستکاه های چینی حالا مباشی یا نوا کمی ابکی در میاد و اگر شما عادت به اسپرسو با دستگاه صنعتی کرده باشین ناامید میشین میشه گفت این دستگاه ها یک چیزی بین اسپرسو و قهوه میدن اسمشو بذاریم قهوپرسو😂
درست کردنش زیاد تایم نمیبره فوقش 3 مین 1 مین گرم کردن دستگاه 1 مین هم اماده سازی و اینا 1 مین هم گرفتن اسپرسو در کل مزیت این دستگاه ها سریع بودنشون هست داخل سرعت تفاوتی با دستگاه صنعتی ندارن و کیفیت هست که متمایزشون می کنه

نه راستش قهوه خور حرفه ای نیستم و خوب تا الان هم فقط یک بار قهوه کافه رو خوردم و تو خونه فقط از فرنچ و پرس و قهوه فوری استفاده میکنم و حداقل هنوز بودجه کافی ندارم که بخوام قهوه خور حرفه ای بشم😁

در کل ممنون از راهنمایی هاتون با این حساب فکر میکنم ارزش خریدنشو داشته باشه😊

🌷

لینک به دیدگاه
Share on other sites

سلام عزیز

موکا پات بخرید. قیمت جنس خوبش از 500 تا 1 تومن هست، که ایتالیایی هستن و مارک بیالیتی (مخترع موکا پات)، معمولی خوب و قابل قبولش حدود 200-300 تومن هست، کار راه بنداز پیک نیکیش هم با زیر 100 قابل خریداریه

استفاده ازش خیلی آسونتر از اسپرسو سازه. نه خوره ی برقه، نه سرویس دوره ای و تمیزکاری های طاقت فرسا میخواد، فقط تا زیر سوپاپ مخزن توش آب بریزید، محفظه توری بالایی رو پر از پودر قهوه کنید و بزاریدش روی گاز، ده دقیقه بعد بهتون بسته به میزان ظرفیتش، اسپرسو میده بهتون. اسپرسویی که موکا پات میده به غلظت اسپرسو ساز نیست، چون اسپرسو ساز با فشار بالای 10 بار، بخار آب رو از پودر قهوه رد میده ولی موکا پات نهایت بتونه یک پنجم این مقدار فشار ایجاد کنه. ولی بازم، اگه هم موکاپات جنس خوب باشه و شما هم یه کم تمرین کرده باشید، میتونید خامه بگیرید از موکا پات. موکا پات برقی هم داریم، که نیاز به اجاق ندارن و خودشون المنت دارن و آب رو جوش میارن، اگه دسترسی به گاز ندارید و میخواید مثلا در محل کار قهوه درست کنید، گزینه خوبیه.

دوستانی دارم من که هم اسپرسو ساز دارن و هم موکا پات، ولی 80 درصد اوقات از موکا پات استفاده میکنن چونکه آسونتره و اصلا دنگ و فنگ های خاص اسپرسو ساز مثل تایم گرم شدن و سرویس های سخت اصلا نداره و نهایت توی 15 دقیقه اسپرسو بهتون میده. منتهی خب باهاش لته و کاپوچینو نمیتونید بگیرید، که به پولی که میدید اگه نگاه بکنید قانع میشید :)))

اصلا قهوه اسپرسوی اصلی رو، همین موکا پات میده و اصطلاح اسپرسو، با تولد موکا پات به وجود اومد. منتهی بعد ها، اساس کار موکا پات رو گرفتن و صنعتی ترش کردن و اسپرسو ساز متولد شد ... الان با این قیمت ها، اصلا خرید اسپرسو ساز به صرفه نیست. یا باید پول گنده در حد 3-4 تومن خرج کنید و جنس خوب بخرید که برای استفاده خونگی اصلا عقلانی نیست، یا برید باریستا شید و 15 تومن بدید ماشین صنعتیش رو بخرید و کافه باز کنید :)))))

یه سرچ تو اینترنت بکنید و مدلهای موکا پات رو ببینید، به همراه یکی دوتا مطلب حاوی نکات ریز اسپرسو گرفتن از موکا پات ...

بعد عزیز، قهوه فرانسه اصلا قابل قیاس با اسپرسو نیست. قهوه فرانسه فقط به آب، طعم و عطر قهوه میده و اساس کارش هم، ریختن آب گرم روی قهوه ست. در حالیکه اساس تولید اسپرسو، عبور دادن آب و بخار در حال جوش و بسیار پرفشار از بین پودر قهوه ست، این فشار برای یه موکا پات خوب، تقریبا در حد فشار تایر ماشینه و برای ماشین اسپرسو ساز، حداقل 5 برابر این عدده!

اینکه، اگه دوست دارید اسپرسو رو هم امتحان بکنید، موکا پات بهترین گزینه موجوده. ظرفیت های مختلف هم داره، سینگل شات، دبل شات، و مدلهای بزرگتری که ظرفیت اسمی 6 فنجان به بالا دارن. برای یک نفر، اگه کم مصرف میکنه، 2 فنجانه خیلی مناسبه. ولی اگه زیادتر مصرف میکنه، 3 فنجانه طوریه که برای یک نفر یه کم زیاد و برای 2 نفر، یه هوا کمه و حد وسط به حساب میاد

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 2 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

 

 

ممنونم از توضیحات کاملتون

ولی دوتا سوال

1. سرچی من کردم موکاپات تو رنج زیر 250 هستن

میشه بگین منظورتون از موکا 500 تومنی چیه؟

 

2. درباره سرویس دوره ای و تمیز کاری اسپرسو ساز یه توضیح مختصری میدین؟ که چی هست و چطوریه که اینقدر میگین بده

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 31 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

...

بستگی داره که کجا سرچ کرده باشید.

دیجی کالا کلا رفرنس خوبی برای موکا پات نیست، مگر موکا پات های ارزونقیمتش که از 50 تا 150 تومن هستن و واقعا برای پیک نیک و به جان آتیش انداختن و یا سر کار بردن، مناسب هستن

ولی اگه بخوام از نت قیمت بدم، فروشگاهایی که تخصصی قهوه کار میکنن و کلا هر صاحب نامی در صنعت قهوه، بیشتر برند بیالتی (ایتالیایی و مخترع موکا پات) رو قبول دارن و توصیه میکنن

مدل rainbow سه فنجانه، یه مدل نسبتا ارزونقیمت از بیالتی، 375 هزار تومن: https://www.melocoffee.com/shop/rainbow-3cup-yellow/

مدل موکا اکسپرس بیالتی، میشه گفت خودکار بیک موکا پات هاست :))) قیمتش بسته به ظرفیت (از 3 تا 6 فنجان) از 450 تا 600 متغیره https://www.melocoffee.com/shop/bialettti-silver-moka-3-cup/

مدلهای گرونقیمت تر بالای 600 هم داریم، که یا ظرفیت های زیاد (6 کاپ به بالا) دارن، یا لیمیتد ادیشن هستن، و یا به طور اختصاصی کاپوچینو ساز هستن که فکر نمیکنم خیلی مصرف شما رو پوشش بدن

این محصول شرکت جنوا هم هست، چینیه ولی چینی خوب به حساب میاد و non-brand نیست و برای خودش تشکیلات داره، به عنوان یه انتخاب اقتصادی گزینه مناسبیه: https://www.melocoffee.com/shop/اسپرسو-ساز-جنوا-مدل-طرح-ایتالیا-مشکی3-کا/

در مورد سرویس اسپرسو ساز ها، من خودم هیچ وقت نداشتم ولی صحبت قهوه که میشه و پای صحبت کسایی که اسپرسو ساز دارن میشینم، میشنوم که هر دو هفته یکبار، کل دستگاه باید باز و رسوب زدایی بشه. این رسوب زداییه، یعنی اینکه دستگاه بعد از شست و شوی قطعات، باید نازلش کور بشه و با محلول رسوب زدا به صورت درجا کار بکنه و داستان داره کلا، مخصوصا با آب های پر رسوب ما

خلاصه این ماجرای سرویس: https://homecoffee.ir/how-to-clean-espresso-machine/

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه
Share on other sites

جالب شد :)

یه چیز به مراتب ارزون تر و راحت تر که تفاوت زیادی با اسپرسو ساز برای یه قهوه خور غیر حرفه ای نداره

 

تفاوت این برند بیالیتی با برند های دیگه به قول خودتون دیجیکالایی محسوس هست؟

یعنی میخوام ببینم صرفا برنده یا واقعا فرق دارن

چون تا جایی که اطلاع دارم ساختار موکاپات خیلی ساده هست و چیز خاصی  نداره که بخواد فرقی بین برند متفرقه و مطرح باشه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 2 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

جالب شد :)

یه چیز به مراتب ارزون تر و راحت تر که تفاوت زیادی با اسپرسو ساز برای یه قهوه خور غیر حرفه ای نداره

 

تفاوت این برند بیالیتی با برند های دیگه به قول خودتون دیجیکالایی محسوس هست؟

یعنی میخوام ببینم صرفا برنده یا واقعا فرق دارن

چون تا جایی که اطلاع دارم ساختار موکاپات خیلی ساده هست و چیز خاصی  نداره که بخواد فرقی بین برند متفرقه و مطرح باشه

ببینید، اساس کار موکا پات، ایجاد یک مخزن پر فشار از آب و بخار در حال جوشیدنه و در ادامه، انتقال این بخار به درون پودر قهوه

هرچی موکا پات خوش ساخت تر باشه و اتصالاتش آب بندی شده تر باشه، فشار بخار بیشتری به پودر قهوه انتقال داده میشه و در نتیجه، عصاره بیشتری ازش گرفته میشه

از یه ماشین اسپرسو، شما راحت میتونید خامه بگیرید چون اون فشار بخار 10 اتمسفر، قشنگ چربی رو از قهوه جدا میکنه. این کار، با فشار 2 اتمسفری موکا پات غیر ممکن نیست، اگه عین اون 2 بار به قهوه منتقل بشه و پرتی نداشته باشه

خامه گرفتن از موکا پات های ارزونقیمت و non brand، دور از ذهن طوره چون به اون صورت، آب بند نیستن و حتی توی دیجیکالا و بخش نظرات، من دیدم که بعضا توی استفاده اول، نشتی آب داشته محصول (شاید یک در بیست، ولی بوده و قابل مرجوع شدن هم هست)

اما یه موکا پات برند دار و صاحب نام، آب بندی اتصالاتش کامله و نه نشتی داره، و نه فشار بخار پرت میشه که از کیفیت قهوه کاهش بده و میشه باهاش خامه خوبی هم گرفت (به شرط یه کم تمرین). واشر و دیگر قطعات یدکی هم براش به وفور هست (مخصوصا بیالتی به خاطر شهرتش و در اختیار داشتن بخش بزرگی از بازار موکا پات)، چون واشر هاش زیر حرارت هستن و شاید نیاز به تعویض پیدا کنن در آینده ای نسبتا دور

حالا بستگی به شما داره، که آیا واقعا دنبال یه اسپرسو پرخامه هستید و وسواس دارید روی کیفیت قهوه نهایی (چون خیلی ها به این خامه هه اهمیت میدن و اگه نباشه، دیوونه میشن)، یا اینکه صرفا میخواید در یه زمان کوتاه و هر جایی که خواستید، یه فنجان قهوه دلچسب داشته باشید

اگه از دسته اول باشید، قطعا مدلهای non-brand نا امیدتون میکنن. ولی اگه مثل من از دسته دوم باشید، یه مدل 70-80 تومنی 3 کاپ هم میتونه به شما، لذت قهوه خوردن رو بده. این مدلها رو نیاز نیست حتما از دیجی بخرید و لوازم خانگی/کادویی فروشی های سراسر شهرها هم به وفور از این مدلها دارن، چه بسا که ارزونتر هم باشه.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

توضیحات خوبی علی گرامی دادن 

نمیتونم اسم خودم را قهوه خور حرفه ای بزارم ولی خیلی ساله تا اسپرسو نخورم بیدار نمیشم 

قهوه فرانسه را دوست ندارم چون برای اینکه بیدار بشم باید 3 4 ماگ بخورم تا کار یه شات کوچیک اسپرسو را بکنه و از خواب بیدار شم 

تو خونه دلونگی دارم ولی معمولا فقط از قسمت کف ساز شیرش استفاده میکنم 

99% مواقع از یه موگا پات ارزون قیمت ( احتمالا چینی ) که دارم استفاده میکنم که فکر کنم خیلی سال پیش 20 30 تومن خریدمش که قسمت پائینش به جای چند ضلطعی گرده و جنس بدنه استیل نازکه 

برای من که حول هستم و صبح بیدار میشم میخوام اسپرسو بزنم به بدن مدل های ایتالیائی یکم دردسر ساز بود

شعله کم خیلی طول میکشید اسپرسو آماده بشه و شعله بالا طعم را تلخ میکرد

برای اینکه یه قهوه خور قهار باشید باید اطلاعات زیادی بدست بیارید از انواع دانه قهوه گرفته تا میزان تست و آسیاب تا نوع و روش آماده سازی نهائی

اگر علاقه و حوصله جمع آوری این اطلاعات را داشته باشید ممکنه با یه سری تجهیزات ارزان قیمت بهترین اسپرسو را تهیه کنید 

ولی اینکه فکر کنید فقط یه دستگاه چند ده میلیونی میتونه هر نوع پودر قهوای را خوب در بیاره اشتباهه 

مثلا من با همین پات، حوصله داشته باشم با تنظیم شعله و ترکیب پودر دانه های مختلف یه خامه ای میگیرم که از دستگاه 15 یا 20 بار هم بهتره

البته همیشه کیفیت اسپرسو به دست آمده یکسان نیست (مانند دستگاه های حرفه ای) ولی همین تنوع لذت بخشه 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 1 ساعت قبل، nima_hl گفته است :

 

حرفاتون میشه گفت به نوعی در تکمیل و تایید صحبت های قبلی دوستان بود  و ممنون ازتون

ولی یه نکته ای که دیدم

اینکه شما اینقدر حساسیتتون به کافیین کم شده که با چند لیوان فرانسه یا یه شات اسپرسو انرژی لازم رو به دست میارید اذیت کننده نیست؟

میشه گفت یه جورایی اعتیاده بلاخره

لینک به دیدگاه
Share on other sites

صدر در صد تفاوت داره طعم و مزه رو همه میفهمند ربطی به قهوه خور بودن یا نبودن نداره برای قهوه هر چقدر هزینه کنی بازم کمه😎

در مورد موکا باید بگم که برند بیالیتی رو با هیچ برند دیگه ای مقایسه نکنید اگه اصلش رو پیدا کردی صد در صد بخر اول اینکه هنگام جوشیدن نصف آب رو به بیرون نمیده دقت کنی وسط موکاپت های معمولی خیلی هاشون نشتی داره و باعث هدر رفتن زحمتت میشه هر چقدر که که محکم ببندی فایده نداره چون made in china، فقط بعد یه مدت استفاده باید واشر و فیلترشو عوض کنی شاید دیجیکالا نداشته باشه ولی سایت های دیگه هستن،تمیز کردن موکاپت هم خیلی مهمه همیشه بزار اول کامل سرد بشه بعد بشورش فقط با آب سرد مایع ظرف شویی استفاده نکن ،برای تمیز کاری داخلیش که اثر قهوه نمونه میتونی از فرچه تمیز کننده قهوه یا یه مسواک کوچولو استفاده کنی

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 23 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

حرفاتون میشه گفت به نوعی در تکمیل و تایید صحبت های قبلی دوستان بود  و ممنون ازتون

ولی یه نکته ای که دیدم

اینکه شما اینقدر حساسیتتون به کافیین کم شده که با چند لیوان فرانسه یا یه شات اسپرسو انرژی لازم رو به دست میارید اذیت کننده نیست؟

میشه گفت یه جورایی اعتیاده بلاخره

تکمیل که نمیشه گفت چون توضیحات دوستان خوب بود ولی اندک تجربم را عرض کردم 

والا من لایف استایل عجیبی داشتم و در 30 35 سال اخیر به صورت احمقانه ای انرژی جوانیمو بیهوده هدر دارم 

میانگیم خوابم چیزی بین 3 تا 4 ساعت بوده و حالا که از میانسالی دارم عبور میکنم نیاز به محرک برای فعالیت دارم 

الان حدود 50 سال سن دارم و یه جورائی چون دلم میخواد هنوز جونی کنم قهوه بهم کمک میکنه 

اگر انسان مثل انسان زندگی کنه. خواب و خوراکش حساب شده باشه قهوه نخوره بهتره چون همونطور که فرمودید اعتیاد داره 

اگر هم مثل من باشه چاره ای نداره به جز اینکه از این اعتیادش بیشترین لذت را ببره 😉

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 47 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

برای قهوه هر چقدر هزینه کنی بازم کمه😎

 

استاد این جملت داغونم کرد که اصا😅

 

الان بعد از مدت ها رفتم قیمت قهوه فوری Torabika رو دیدم

برای هر فنجون بالای 3 هزار تومن در میاد

در تعجبم یه عده سال ها هست از همچین چیزی استفاده میکنن و یه بار نمیرن هزینه کنن یه موکا  یا فرنچ پرسی چیزی بگیرن

البته یه مقدار دردسرش بیشتره ولی طعم و خاصیتش قابل مقایسه نیست

لینک به دیدگاه
Share on other sites

 من حقیقتش حوصله نداشتم بخونم ببینم بقیه چی نوشتن😅

پس ممکنه اینایی رو که میگم بقیه هم بهش اشاره کرده باشن

اولا ببین تحمل خوردن اسپرسو رو داری یا نه

چون کافئینش بالاس و خیلی ها بهشون نمیسازه و تپش قلب میگرن یا استرس و این حرفا

بعد اسپرسو ساز  برقی با کیفیت اگه بخوای بگیری باید بالای پنج تومن هزینه کنی

اب شهر هم اگه تهران نیستی باید دستگاه تصفیه خانگی داشته باشی وگرنه بعد یه مدت جرم میگیره و بد اذیت میکنه و احتیاج به سرویس داره!تازه تو همون تهرانشم...

اگه اسپرسو بهت ساخت همون دستی بخر و تو دستی ها هم فقط این مدل رو تایید میکنم و هیچ مدل دیگه ای رو ندیدم به گرد پاش برسه

https://emalls.ir/مشخصات_اسپرسو-ساز-بیالتی-مدل-Brikka-2-cup~id~1092628

سوپاپ خروجی هوا یا همون اطمینان یا هر اسمی که روش میذارن رو با چسب دو قلو شفاف مسدود میکنی البته از بیرون و سطح خارجی دستگاه و پودر قهوه هم باید بسیار نرم اسیاب بشه

اینطوری خروجی ای که بهت میده در حد یه دستگاه خیلی حرفه ای هست و فقط اون فوم و کف رو تقریبا نداره ولی طعم شاهکار میشه!!!خطری هم نداره من چند ساله همین کارو میکنم

قهوه هم ترجیحا دانه های عربیکا انتخاب کن که طعم بهتر و بیشتر و کافئین کمتری داره و البته اکثر مدل هاش گرون تر هم هست

قهوه هم حتما دان بخر و اسیاب شده نگیر!قهوه اسیاب شده نباید بیشتر از چند روز بمونه

اگر هم دان شرکتی میخوای من به شخصه لاوازا روزا رو پیشنهاد میدم که معمولا با هر ذائقه ای جور در میاد

http://www.martier.ir/product/دانه-قهوه-لاوازا-روسا-۱-کیلو-lavazza-qualita-rossa/

اگه دان فله هم میخوای عربیکای کنیا نسبت قیمتی و کیفیتی خوبی داره

در مورد قهوه فرانسم نظری ندارم چون به تجربه دیدم یه قهوه فرانسه خوب هم احتیاج به مهارت بسیار بالا تو اماده کردن داره هم دان قهوه بسیار با کیفیتی رو میطلبه و من تا حالا فقط یکی دو مورد دیدم که کیفیت مطلوب داشته

 

 

ویرایش شده توسط Goorani
لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 15 دقیقه قبل، Goorani گفته است :

 من حقیقتش حوصله نداشتم بخونم ببینم بقیه چی نوشتن😅

اگر هم دان شرکتی میخوای من به شخصه لاوازا روزا رو پیشنهاد میدم که معمولا با هر ذائقه ای جور در میاد

http://www.martier.ir/product/دانه-قهوه-لاوازا-روسا-۱-کیلو-lavazza-qualita-rossa/

اگه دان فله هم میخوای عربیکای کنیا نسبت قیمتی و کیفیتی خوبی داره

در مورد قهوه فرانسم نظری ندارم چون به تجربه دیدم یه قهوه فرانسه خوب هم احتیاج به مهارت بسیار بالا تو اماده کردن داره هم دان قهوه بسیار با کیفیتی رو میطلبه و من تا حالا فقط یکی دو مورد دیدم که کیفیت مطلوب داشته

 

 

لاوازا خوبه قبلا 32میخریدم ارزون بود کلا جز قهوه های خوب ارزون قیمت ایتالیایی هست همین الانم دارم لاوازا میل میکنم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 36 دقیقه قبل، Goorani گفته است :

 

نظرتون درباره این ترکیب چیه؟

سعی کردم طوری باشه که هم طعم مناسب داشته باشه و هم کافیین خوبی

50 درصد اندونزی ربوستا برای کافیین

25 درصد کلمبیا عربیکا برای خوش طعم کردن

25 درصد سوماترای عربیکا برای متعادل کردن طعم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 1 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

نظرتون درباره این ترکیب چیه؟

سعی کردم طوری باشه که هم طعم مناسب داشته باشه و هم کافیین خوبی

50 درصد اندونزی ربوستا برای کافیین

25 درصد کلمبیا عربیکا برای خوش طعم کردن

25 درصد سوماترای عربیکا برای متعادل کردن طعم

کاملا سلیقه ای هست

سوماترا که اسیدیتش پایینه!من از طعمش خوشم نمیاد با اینکه معروفه

در مورد کلمبیا هم ببین سوپریمو رو پیدا میکنی بگیر منتها درصد تو مخلوط بیشتر باشه به نظر من طعم بهتر میشه

در مورد روبوستا هم بیشتر اون چه تو بازاره برا ویتنام و برزیله و اسم های مختلف روش میذارن!مثل ایران که همه خرما هارو نوشته بم حالا این برعکسشه😂

روبوستای اندونزی هم خیلی هاش همون ویتنامی هست!بعد کیفیتا هم بسیار متفاوته!قهوه های با کیفیت معمولا پوسته پوسته نیستن!رنگ و براقیت دانه با کیفیت،بالاس چون رطوبتش تا حد استاندارد حذف شده!

رست یا برشت قهوه هم خیلی مهمه

من هیچ وقت برای خرید دان فله از ترکیبی استفاده نمی کنم چون همیشه از تک دان طعم و نتیجه بهتری گرفتم

ولی شرکتی خب فرق داره

در کل بازم میگم سلیقس

همینی که گفتی رو شما میل کن

اگه تلخیش کم بود یکم برزیل روبوستا با رست بالا اضافه کن

اگه ترشی و البته لعاب طعمش کم بود کنیا یا اتیوپی عربیکا با رست متوسط رو به بالا اضافه کن

اگه خواستی ترشی باشه ولی لعاب طعم کم بشه کلمبیا عربیکا رو بیشتر کن

تک دان عربیکا هم خواستی استفاده کنی اتیوپی بهتره ولی هزینش بالاتر

کنیا با تفاوت خیلی کم در طعم و کیفیت ولی قیمت پایین تر

ویرایش شده توسط Goorani
لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 15 دقیقه قبل، hosin گفته است :

تا وقتی چای هست چرا قهوه :D

قهوه مال سوسولاست😂

تاریخ قطعی ورود قهوه به ایران معلوم نیست. اما چون در آغاز پادشاهی شاه عباس قهوه خانه در ایران وجود داشته ممکن است که نوشیدن قهوه از عهد شاه تهماسب اول در ایران معمول شده باشد.[۸]قهوه در زمان صفویه جای خود را در میان نوشیدنی‌های روزانه ایرانی‌ها باز کرد[۹] و نمونه‌ای است از ورود ایران به شبکه اقتصادی جهانی آن دوران. تا قرن نوزدهم که چای به نوشیدنی غالب مردم تبدیل شد. (هنوز در ایران کلمهٔ قهوه خانه حتی به مکان‌هایی که در آن چای سرو می‌شود هم گفته می‌شود که نشان می‌دهد قهوه در ایران متداول‌تر از چای بوده[۱۰] یا قبل از ورود چای، پای خود را به ایران باز کرده[۹]) همچنان این ماده سیاه و تلخ بسته به منطقهٔ جغرافیایی و طبقهٔ اجتماعی دوستداران خود را داشت. امروزه نوشیدن انواع قهوه از جمله قهوه فرانسه، اسپرسو، کاپوچینو و قهوه فوری و شیر قهوه طرفداران زیادی پیدا کرده. البته قهوه ترک به‌خاطر محبوبیت میان ایرانیان ارمنی از گذشته در میان مردم رایج بوده و به‌واسطه فال قهوه جایگاه خاص خود را داشته. قهوه از قرن نهم میلادی در ایران نوشیده می‌شد.

صوفی‌ها با کمک نوشیدن قهوه می‌توانستند خود را برای انجام مراسم مذهبی بیدار نگه دارند.[۱۱] در دوران صفوی بود که قهوه‌خانه‌ها به‌عنوان مکان‌هایی برای تجمع شاعران و هنرمندان در ایران رواج پیدا کرد. در سال ۱۶۶۴ کاشف الدین یک داروشناس صفوی، یک رساله در مورد ارزش‌ها و خصوصیات قهوه به شاه عباس دوم تقدیم کرد. تاریخ فرهنگ نوشیدن چای در ایران تنها از انتهای قرن پانزدهم شروع شد. از آنجایی که کشورهای تولید کنند قهوه مسافت زیادی تا ایران داشتند، حمل و نقل قهوه به ایران مشکلات بسیار داشت، ولی نزدیکی تولیدکننده‌های عمده چای نظیر چین به جاده اصلی تجارت آن زمان یعنی جاده ابریشم سبب شد که تجارت و حمل و نقل چای با سهولت بیشتری در ایران صورت بگیرد.[۱۲]

 

در ضمن چای بیشتر خاصیت دارویی داره و نباید به عنوان نوشیدنی روزانه مصرف بشه وگرنه عوارض جسمی داره

مثلا در طب سنتی گفته میشه یکی از دلایل آمار بالای یبوست در ایران همین مصرف زیاد چای هست

https://fa.alalamtv.net/news/3427646/مصرف-چای-این-7-عارضه-و-بیماری-را-به-همراه-دارد

البته چای خواص زیادی هم داره ولی باید به مقدار کم و در شرایط خاص استفاده بشه چون بیشتر یه دارو محسوب میشه

مصرف زیاد قهوه هم عوارض داره ولی در مقدار کم میتونه هر روز میل بشه

و اینکه دیگه الان برا سوسولا نیست!پایین شهرشم مغازه تخصصی فروش قهوه زدن

کم کم داره میره به سمت جواد و خز شدن😂

 

ویرایش شده توسط Goorani
لینک به دیدگاه
Share on other sites

اسپرسو سازی های رده خانگی که توی بازار هست و قیمت های پایین تری داره مثل نوا و هامسول و دلونگی و... فقط از یه هیتر خرکی تشکیل شده که فشار و دمای زیادی تولید میکنه تا بزنه ناموس قهوه رو بهم پیوند بده برای مصارف خانگی بهترین کار خرید یه موکاپات خیلی خوبه با اینکه چیزی که موکاپات تحویل میده اسپرسو نیست ولی خیلی بهتر از اسپرسوییه که این دستگاهای خانگی تحویل شما میدن یه قهوه خوب رو هیچ وقت نمیتونی بذاری توی این دستگاها چون نابودش میکنن ولی به هرحال موکاپات خیلی خوب قهوه ای رو میشه باهاش سرو کرد.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 6 ساعت قبل، Goorani گفته است :

https://emalls.ir/مشخصات_اسپرسو-ساز-بیالتی-مدل-Brikka-2-cup~id~1092628

سوپاپ خروجی هوا یا همون اطمینان یا هر اسمی که روش میذارن رو با چسب دو قلو شفاف مسدود میکنی البته از بیرون و سطح خارجی دستگاه و پودر قهوه هم باید بسیار نرم اسیاب بشه

اینطوری خروجی ای که بهت میده در حد یه دستگاه خیلی حرفه ای هست و فقط اون فوم و کف رو تقریبا نداره ولی طعم شاهکار میشه!!!خطری هم نداره من چند ساله همین کارو میکنم

این مدل به شدت توصیه می گردد

بنده نیز مدت مدیدی ست که از آن استفاده می کنم

ولی آیا مسدود کردن سوپاپ خطر انفجار را به همراه ندارد؟

تضمین جانی اش با شما؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 1 ساعت قبل، Sam-j گفته است :

اسپرسو سازی های رده خانگی که توی بازار هست و قیمت های پایین تری داره مثل نوا و هامسول و دلونگی و... فقط از یه هیتر خرکی تشکیل شده که فشار و دمای زیادی تولید میکنه تا بزنه ناموس قهوه رو بهم پیوند بده برای مصارف خانگی بهترین کار خرید یه موکاپات خیلی خوبه با اینکه چیزی که موکاپات تحویل میده اسپرسو نیست ولی خیلی بهتر از اسپرسوییه که این دستگاهای خانگی تحویل شما میدن یه قهوه خوب رو هیچ وقت نمیتونی بذاری توی این دستگاها چون نابودش میکنن ولی به هرحال موکاپات خیلی خوب قهوه ای رو میشه باهاش سرو کرد.

طبق بررسی هایی که کردم موکا یه سری مزایا به نسبت اسپرسو ساز داره

خصوصا با توجه به قیمت ارزش خریدش هم خیلی بیشتره

 

ولی اینکه قهوه خروجی موکا از اسپرسو ساز بهتر باشه ؟!!!!!

یه اسپرسو ساز میتونه فشار حدود 15 بار رو تامین کنه و بدیهتا این فشار به مراتب عصاره گیری قویتری از موکا انجام میده

با این حساب منظورتون از بهتر بودن اسپرسو موکا به نسبت ماشین چیه؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...