رفتن به مطلب

فروش تعدادی قطعه

Recommended Posts

سلام دوستان
تعدادی قطعه برای فروش به صورت مزایده دارم .
1_کارت گرافیک ASUS 1050TI با لوازم گارانتی یک هفته پیش تموم شده ! /قیمت پایه 1800 گام 100

2_ پاور HUNTKEY 700WATT با گارانتی تا 99.10.30 اما یه موردی داره که احتمالا گارانتیش سوخته باشه و بدون گارانتی در نظر بگیرین ! و اون اینکه طبق عکس هایی که گذاشتم سه تا از سیم های پاور روکشاشون جهت وصل شدن یه پاور دیگه لختی دارن . قطع نشدن اما روکشاشون زده دار شده . چسب داشتن که باز کردم یه کاغذ زیرشون گذاشتم و عکس واضح انداختم . دو تا کابل 6+2 گرافیک داره / با توجه به وضعیت موجود قیمت پایه 500 گام 50

3_دستگاه KVM Dlink 4U چهار پورت در حد آک بدون کارتن . به همراه سه رشته کابل اورجینالش/ کابلاش دونه ای 180 تومنه و آکبندش دو تا کابل روش داره . با این دستگاه میتونین 4 تا کیس رو با یک مانیتور و موس و کیبورد کنترل کنین . قیمت پایه 400 گام 50

4_ مودم adsl 2520 Dlink کابلی بدون وای فای آکبند / قیمت پایه 100 گام 10 ( لینک بدرد بخور ازش گیر نیاوردم این لینک رو گذاشتم )

narestan.com

مودم D-LINK DSL-2520U - نارستان

مودم D-LINK DSL-2520U - بهترین قیمت و گارانتی معتبر ارسال رایگان - فروشگاه تجهیزات دیجیتال نارستان
narestan.com narestan.com

5_ همون مودم بالایی بدون کارتن فقط با آدابتورش / قیمت پایه 60 گام 10
6_ پنل پشتی usb3 دارای دو پورت و بدون نام ! قیمت پایه 50 گام 10
قطعات کاملا سالم و به بالاترین پیشنهاد بعد از 18 ساعت از آخرین پیشنهاد بفروش میرسند / ارسال با خریدار و اولویت با خریدار چند قطعه با هم . البته بسته به پیشنهاد دوستان و با تشخیص بنده . پرشن تولز هم تاپیک مشابه دارم  .
سلامت و شاد و پیروز باشید image.gif.21b48c355a9ae4046dda34fe0aca39d4.gif

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

1.JPG

2.JPG

10.JPG

5.JPG

3.JPG

4.JPG

1555.JPG

11.JPG

13.JPG
ویرایش شده توسط rahman1700
لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، m.imany گفته است :

درود

مورد 6 ، پایه

دوست عزیز . برایه شما _ قابلتون هم نداره . پ.خ در خدمتتونم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

مودم ها هم خارج از فروم بفروش رفت .

تاپیک بسته شود لطفا

با تشکر

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...