رفتن به مطلب
  • 0

مشکل با گوشی شیامی

Vikings
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان گوشی من Redmi 4x هست با رام گلوبال..شرمنده یه سوال داشتم گوشیمو یه سال پیش به سرقت بردن بعد از ردیابی پیداش کردیم ..امروز گوشیمو تحویل گرفتم فکتوری ریست کردم اما موقع اضافه کردن اثر انگشت 10بار انگشتمو فشار میدم و هر بار صدا ویبره و شکل انگشت تو صفحه ظاهر میشه اما در اخر پیام couldn't add Fingerprint, try again میده و اثر انگشت اضافه نمیشه.

ضمننا یه برنامه بنام TWRP تو گوشیم نصب شده فک کنم واسه روت هست..اون یارو فک کنم برده داده بود به کسی نصب کرده.. حتی بعد از فکتوری ریسیت هم پاک نشد

بنظرتون چیکار کنم مشکل حسگر اثر انگشت حل بشه؟

با نصب مجدد رام میشه حلش کرد؟

اخرین ورژن رام گلوبال برا ردمی فور ایکس رو لینکشو ممنون میشم بدین و با چه برنامه ای نصب کنم تا حالا تجربه رام نصب کردن رو نداشتم متاسفانه

لینک به دیدگاه

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در 17 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

احتمال زیاد

لینک به دیدگاه

• 0
در 49 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

سلام دوستان گوشی من Redmi 4x هست با رام گلوبال..شرمنده یه سوال داشتم گوشیمو یه سال پیش به سرقت بردن بعد از ردیابی پیداش کردیم ..امروز گوشیمو تحویل گرفتم فکتوری ریست کردم اما موقع اضافه کردن اثر انگشت 10بار انگشتمو فشار میدم و هر بار صدا ویبره و شکل انگشت تو صفحه ظاهر میشه اما در اخر پیام couldn't add Fingerprint, try again میده و اثر انگشت اضافه نمیشه.

ضمننا یه برنامه بنام TWRP تو گوشیم نصب شده فک کنم واسه روت هست..اون یارو فک کنم برده داده بود به کسی نصب کرده.. حتی بعد از فکتوری ریسیت هم پاک نشد

بنظرتون چیکار کنم مشکل حسگر اثر انگشت حل بشه؟

اخرین ورژن رام گلوبال برا ردمی فور ایکس رو لینکشو ممنون میشم بدین و با چه برنامه ای نصب کنم تا حالا تجربه رام نصب کردن رو نداشتم متاسفانه

درمورد سنسورش،ممکنه خراب شده باشه،البته فکر کنم بتونی قاب پشتی رو با یه شگرد باز کنی(معمولا همشون باز میشن)ببینی جدا شده یا نه پورتش

Twrp برای شیاومی فکر نکنم کلا حذف بشه ،حتی با رام رسمی و کاستوم هم نمیره(خودم شیاومی دارم)اما اگه ورژنش قدیمی بود میتونی تو xda بگردی آپدیتشو پیدا کنی ،ابزار خوبیه

در مورد twrp باید بگم که این برای روت نیست ،این برنامه ریکاوری هست ،موقه ای که گوشی رو روشن میکنی و ویبره میزنه،دکمه پاور و ولوم پایین رو همینجور نگه میداری بعد میره توی منوی ریکاوری (اگه نصب شده باشه) البته برای گوشیای مختلف دکمه ها فرق میکنه 

اگه ریکاوری twrp نصب باشه ,یعنی طرف bootloaderگوشی رو unlock کرده ومیتونی رام کاستوم یا سفارشی نصب کنی که از رام خود miui بهتره،انواع رام کاستوم تو xda قابل دانلوده که میتونی از طریق محیط ریکاوری فلش بزنی و نیازی به کامپیوترو برنامه نداری

این لینک ریکاوری:

https://forum.xda-developers.com/xiaomi-redmi-4x/development/official-twrp-3-2-1-0-xiaomi-redmi-4x-t3718217

این لینک رام خوب سفارشی:اندروید ۹

https://forum.xda-developers.com/xiaomi-redmi-4x/development/rom-lineageos-16-0-t3837861

اینم باید گلوبال باشه که دومدل داره،یکی با ریکاوری فلش میشه،یکی با فست بوت،که همون فلش با کامپیوتره که برنامه miflash هم میخاد:

https://xiaomifirmware.com/downloads/download-latest-miui-roms-xiaomi-redmi-4x/

ویرایش شده توسط Silvermanhhh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...