رفتن به مطلب

مشکل باز شدن هارد

ARMIN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه ی اساتید و دوستان،

از دوستان کسی اطلاعی داره اسم ابزاری که بتوان با آن هارد را باز کرد چیه و از کجا باید تهیه کنم؟

میخوام هارد رو باز کنم ولی یه جور پیچ مخصوصی داره که نمیشه با پیچگوشتی معمولی بازش کرد و ابزار خاصی میخواد که من ندارم و ابزار فروشی هم یکی دو جا سر زدم اونها هم نداشتن. خواستم ابتکار بزنم مثل تن ماهی بازش کنم ولی اونم نشد و میترسم به خود دیسک ضربه ای وارد کنم که خش بیفته. :-B

yda6jz27kz7n9b1cgnx.jpg

ویرایش شده توسط Armin2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

دیسک که تا الان دخلش آمده خیالت راحت , چون هارد رو تو کارخانه در شرایط خلع و بدون کوچکترین ذرات معلق ساخته و پلم میشوند.

در مورد پیچها میتونید با یه ناخن گیر گوشه هاشو بگیرید بپیچونید باز میشه ^_^

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

آقا محمد، مرسی ناخون گیر جواب داد.

راستی این هارد من خراب بود، فقط میخوام اون دیسکش رو برای دکور بزارم روی میزم، برای همین نمیخواستم روش خش بیفته. ^_^

لینک به دیدگاه

همون، پیدا نکردم از اون مدل پیچ گوشتی. ولی بازش کردم به هر حال با همون ناخونگیر.

حالا یه چیزی به ذهنم رسید، نکنه تو هارد مواد خطرناکی باشه که نباید بهشون دست میزدم؟ یا بو میکردمشون؟

خود این صفحه دیسک خطرناک نباشه همینطوری دستم بگیرم.

نمیرم؟

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

همون، پیدا نکردم از اون مدل پیچ گوشتی. ولی بازش کردم به هر حال با همون ناخونگیر.

حالا یه چیزی به ذهنم رسید، نکنه تو هارد مواد خطرناکی باشه که نباید بهشون دست میزدم؟ یا بو میکردمشون؟

خود این صفحه دیسک خطرناک نباشه همینطوری دستم بگیرم.

نمیرم؟

خیلی باحال گفتی ، کلی خندیدم :lol:

شاد باشی

ویرایش شده توسط Mashhad
لینک به دیدگاه

هه هه هه ، این هارده چرا مثل قوطی کنسرو شده بدبخت !

بیچاره اگه میدونست همچین بلایی قراره سرش بیاد تبدیل به هارد نمیشد ...

دوست عزیز اگر همچنان دنبال این مدل پیچ گوشتی هستید میتونید در پاساژ امجد در خیابان جمهوری بعد از تقاطع حافظ پیداش کنید .

لینک به دیدگاه

مخلص آقا محمد B)

فک کنم این اولین تاپیک من تو لیون بود و اولین بار که از دوستان لیونی کمک گرفتم و بسیار هم کمکشون موفقیت آمیز بود!! دم همه گرم. (*)

اون موقع بلد نبودم مثبت بدم، حالا که تاپیک بالا اومد الان مثبت های دوستان رو دادم. :lol:

دیسکش مثل صدف میدرخشه :wub: و خوشبختانه تا الان زنده ام :D

ltnfjywkofaci9e6crzo.jpg

دوست خوبم پاساژ امجد رو حتما یه سر میزنم تا پیچگوشتی رو گیر بیارم و داشته باشم برای هارد های بعدی :دی

ویرایش شده توسط Armin2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

آرمین جان اسمش آلن ستاره هست و اکثر موبایلی ها دارند.منم دارم.اندازه هاش هم با T سنجیده میشه.مثلا T7

لینک به دیدگاه

آقا میگم اگه شما میخواستی این ریختی بازش کنی، فکر کنم دربازکن قوطی کنسرو بیشتر به کارت میومدا .... rolling%20on%20the%20floor.gif

لینک به دیدگاه

درود

آرمین جان اسمش آلن ستاره هست و اکثر موبایلی ها دارند.منم دارم.اندازه هاش هم با T سنجیده میشه.مثلا T7

مرسی معین جان، پس اسمش آلن ستارست. @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...