رفتن به مطلب

راهنمایی برای ارتقا/خرید سیستم گیمنیگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه
من چند وقتی هست قصد اپگرید سیستممو داشتم ولی بازار روز به روز بد تر میشه. هدف اصلیم هم فقط گیم هست (تریپل A های روز) و الزما دنبال مکس کردن کامل بازیا نیستم و میخوام پرمونس قابل قبول داشته باشم. روزلوشن الانم 1080/60hz هست ولی قصد اپگرید مانتیور هم دارم اینده و دنبال های رفرش ریت هستم. 

سیستم الانم:

Gigabyte G1 Gaming 1070

i5 6600K 

Z170X- G1 Gaming 3

WD 1TB Blue/ ADATA SU800 120GB SSD

16GB(2X8)Corsair vengeance 3000Mhz

Green 650w Bronze

تو بازیای اپن ورلد مخصوصا اساسین های جدید سی پی یوم به شدت اذیت میکنه به طوری که استاتر غیر قابل تحمل داره. برا همین تصمیم دارم اپگرید کنم.

بودجم حدود 20 تومن هست در حال حاضر و اینکه نمیدونم برای یه تغییر جدی کافی هست یا نه.

ممنون میشم راهنماییم بکنید.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Mike Tyler گفته است :

سلام به همه
من چند وقتی هست قصد اپگرید سیستممو داشتم ولی بازار روز به روز بد تر میشه. هدف اصلیم هم فقط گیم هست (تریپل A های روز) و الزما دنبال مکس کردن کامل بازیا نیستم و میخوام پرمونس قابل قبول داشته باشم. روزلوشن الانم 1080/60hz هست ولی قصد اپگرید مانتیور هم دارم اینده و دنبال های رفرش ریت هستم. 

سیستم الانم:

Gigabyte G1 Gaming 1070

i5 6600K 

Z170X- G1 Gaming 3

WD 1TB Blue/ ADATA SU800 120GB SSD

16GB(2X8)Corsair vengeance 3000Mhz

Green 650w Bronze

تو بازیای اپن ورلد مخصوصا اساسین های جدید سی پی یوم به شدت اذیت میکنه به طوری که استاتر غیر قابل تحمل داره. برا همین تصمیم دارم اپگرید کنم.

بودجم حدود 20 تومن هست در حال حاضر و اینکه نمیدونم برای یه تغییر جدی کافی هست یا نه.

ممنون میشم راهنماییم بکنید.

سیستم شما خوبه، فقط cpu ضعیفه.

۲ کار میشه کرد یا 7700k بگیرید یا سی پی یو و مین رو بفروشید و ۹۷۰۰k و مین اش رو بگیرید.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Mike Tyler گفته است :

بازیای اپن ورلد مخصوصا اساسین های جدید سی پی یوم به شدت اذیت میکنه به طوری که استاتر غیر قابل تحمل داره.

سلام

مشکل از بازیم هست 

بهترین کار اینه باندلتونو بفروشید (نزدیک 6 تومن قیمت میخوره) بعد یه b365 بردارید و i5 9400f یا z370 بردارید با 9400f

گرافیک هم میتونید منتظر بمونید یا اینکه سمت 2060 سوپر یا 5700xt برید

خرج الکی برای مانیتور نکن

فریم بالا تو بازی های سنگین و aaa سیپیو خیلی خوب میخواد با گرافیک خیلی خوب و الان برای 60 فریم بیشتر ارزش هزینه نداره چون بعد مدت کوتاهی دیگه فریم بالا دریافت نمیکنید و زد حال میشه بهتره همون 60 هرتز و fhd بمونید و بازی هارو تحت g sync یا free sync رو 60 فریم نگهدارید

ویرایش شده توسط _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_
لینک به دیدگاه

درود مهندس

قطعا باندلتو عوض کن، پردازنده و مینتو بفروش بره. پیشنهاد من خرید نسل جدید رایزن هست.
کارت گرافیکتم حالا حالا ها اون جزئیاتیو که میخوای بهت میده، باندلت رو بفروشی خودش حدود 6
تومن به قول دوستان دستتو میگیره و میتونی بذاری رو این پولت. همونطور که خودتم گفتی سی پی یو
داره اذیت میکنه.

یه سری به این لینک بزن:
https://fafait.net/category/motherboard-and-cpu-bundle

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...