رفتن به مطلب

سه چراغه شدن مودم تی پی 8951nd

game over
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در در 9 اسفند 1399 در 22:17، ehsansis0 گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز

یه مودم 8951 tplink دارم، یک ماهی هست که یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده، مودم روشن میشه، تنظیمات کامل میاد، وای فای درست کار می کنه، چراغ Link Adsl شروع به چشمک می کنه و ثابت میشه و بعد از اون اینترنت وصل میشه، اما بعد از گذشت چند دقیقه ارتباط قطع میشه. زمان ها متفاوت هست، از 6 دقیقه داره تا 1 ساعت. اما در تایم های بین 6 الی 28 دقیقه یکبار بیشتر قطع میشه. زمانی که قطع میشه مودم خاموش نمیشه و همه چی درست هست چراغ لینک ADSL خاموش میشه و بعد از حدود 15 ثانیه دوباره وصل میشه. این اتفاق مدام پشت هم میوفته. برخی اوقات هم پیش میاد یهو 8 ساعت وصل، اما تعداد قطعی بسیار بیشتر هست. در ضمن خازن های 470 که سه تا هست در زیر برق ورودی رو کامل عوض کردم اما دو خازن دیگه سمت پاور و 2 خازن سمت ورودی تلفن رو عوض نکردم. این نکته رو مجدد بگم، مودم خاموش روشن نمیشه. به هیچ عنوان. فقط لینک ADSL قطع میشه.

مخابرات و آسیاتک هم چک کردن و می گن سمت ما همه چی درست. SNR 9 , Line Attenuation 27.2 و سرویس 8 مگ هست. 10 مگ بود 8 کردن اما بازهم مشکل وجود داره.

باتشکر

سلام دوست عزیز

با این شرایط چیپ adsl مورد داره

شما لطف کن اول اون ۲ تا خازن رو هم تعویض کن

بعدش با یه آداپتور دیگه تست کن

یا چیپ adsl رو یه هیت نرم باید بدی و دماش رو چک کن که باید جوری باشه که دست رو نسوزونه

شما فعلا اینا رو یه بررسی بکن انشاالله که خیره

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام خسته نباشید

ببخشید یه سوال داشتم

چند روزی بود تلفنمون قطع بود امروز اومدن وصل کردن واسمون

اما دو تا چراغ وسطی مودمم خاموشه هرکاری میکنم وصل نمیشه

مدل مودمم td-W8151N هستش tplink 

16164892438316762140201565211128.jpg

لینک به دیدگاه

در در 3 فروردین 1400 در 13:18، Mahsa80 گفته است :

سلام خسته نباشید

ببخشید یه سوال داشتم

چند روزی بود تلفنمون قطع بود امروز اومدن وصل کردن واسمون

اما دو تا چراغ وسطی مودمم خاموشه هرکاری میکنم وصل نمیشه

مدل مودمم td-W8151N هستش tplink 

16164892438316762140201565211128.jpg

سلام و احترام

شاید تنظیمات مربوط به اینترنتتون تغییر کرده ( بر اساس وصل کردن مجدد خط تلفن )

شما لطف کنید مودم رو مجددا کانفیگ کنید انشاالله که خیره

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام مهندس

مودم tp link طول روز بدون مشکل کار میکند اما شب که وایفای گوشی ها خاموش می شود و هیچ دستگاهی به مودم وصل نیست اینترنت قطع میشود در صورتی که چراغ های مودم روشن و بدون مشکل هستند.با ری استارت هنگام صبح مشکل مودم حل میشود.

در ضمن یکبار هم ریست کارخانه انجام شد و 3 تا از خازن های مودم چند ماه پیش تعویض شدند .

لطفا راهنمایی کنید

با تشکر

IMAG3933~2.jpg

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mehran.kia گفته است :

سلام مهندس

مودم tp link طول روز بدون مشکل کار میکند اما شب که وایفای گوشی ها خاموش می شود و هیچ دستگاهی به مودم وصل نیست اینترنت قطع میشود در صورتی که چراغ های مودم روشن و بدون مشکل هستند.با ری استارت هنگام صبح مشکل مودم حل میشود.

در ضمن یکبار هم ریست کارخانه انجام شد و 3 تا از خازن های مودم چند ماه پیش تعویض شدند .

لطفا راهنمایی کنید

با تشکر

IMAG3933~2.jpg

این مشکل رو منم دارم. یبار پشتیبانی مخابرات بهم گفت زمانی که از نت استفاده نمیشه اتوماتیک نت غیر فعال میشه ولی تا شما وصل میشین اتوماتیک وصل میشه ! 

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

باسلام ، مودم tplink 8951 قسمت خط تلفنش کار نمیکنه یعنی با وصل تلفن چراق adsl روشن نمیشه لطفا راهنمای کنید

لینک به دیدگاه

• 9 ماه بعد...

سلام،ببخشید رشته سیمی که برای انتن وایفای هس پاره شده،از چه سیمی میتونم جاش استفاده کنم؟مال خودش ظریف هس سخته وصله یا لحیمش کنی حتی کابلش محافظ داره مثه سیم انتن تلویزیون

ویرایش شده توسط فرشید کینگ
اشتباه تایپی
لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در 02:46، noon99999 گفته است:

سلام دوست عزیز

با این شرایط چیپ adsl مورد داره

شما لطف کن اول اون ۲ تا خازن رو هم تعویض کن

سلام مهندس.

من خازن‌های مودمم باد کرده برای تعویض این خازن‌ها رفتم تو شهر گشتم و تعدادی مغازه اینا رو داشتن ولی یک جا خوندم اگر خازن میخواهید بگیرید برید ژاپنی بگیرید و من هم هرجا تو شهرمون که رفتم گفتن خازن ژاپنی نداریم همش چینی بودن.

جایی هست خازن ژاپنی داشته باشن؟

آیا فرق چندانی دارن خازنهای ژاپنی با چینی؟

ممنون میشم اگر لطف کنید راهنمایی کنید.

IMG_20220301_114214.jpg

IMG_20220301_114221.jpg

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

16897655353488139316077714997939.thumb.jpg.5972c60744c96bda4c1f4edac0556b17.jpgسلام مهندس 

من یک مودم خراب دارم که کل چراغ ها باهم خاموش و روشن میشن 

امکان داره از خازن باشه؟

اون دوتا خازن که کنار یکدیگر هستن همونایی که کنار دکمه of و on هستن اون دوتا یزرع باد کردن

بنظر تون خازن رو عوض کنم؟

ویرایش شده توسط parsa6540
نداشتن عکس
لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، parsa6540 گفته است:

16897655353488139316077714997939.thumb.jpg.5972c60744c96bda4c1f4edac0556b17.jpgسلام مهندس 

من یک مودم خراب دارم که کل چراغ ها باهم خاموش و روشن میشن 

امکان داره از خازن باشه؟

اون دوتا خازن که کنار یکدیگر هستن همونایی که کنار دکمه of و on هستن اون دوتا یزرع باد کردن

بنظر تون خازن رو عوض کنم؟

تمام خازن ها رو عوض کنید نهایت 10تا 20 تومان بشه واسه خاطر جمعی ، این خازن ها عمر مفید مشخصی دارن صرفا با عوض کردن یک خازن ممکنه مشکلتون حل بشه ولی خازن های دیگه شاید در آینده نزدیک دچار نشتی بشن و مشکل ایجاد کنن

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

سلام دوستان
من ظرفیت و ولتاژ خازن های مودم W8951ND رو می خواستم.
اونایی که روی مودم هست 16V  و 470 میکروفاراد ( کادر قرمز)  و 16V  و 100 میکروفاراد ( کادر زرد) هست منتها اون جوری که مشخصه اینا تعویض شدن.
با توجه به اینکه توی عکس های ارسالی دوستان من ظرفیت های 220 میکروفاراد رو هم دیدم، میخواستم مطمئن بشم خازن های مودم من درست تعویض شدن یا نه و اگه اشتباه تعویض شدن چه ولتاژ و ظرفیتی باید براشون بگیرم و بندازم جای اینا؟

متشکرم

1_td-w8951nd.jpg

ویرایش شده توسط joxoxin887
فراموشی یک نکته
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...