رفتن به مطلب

بهترین نرم افزار برای ضبط بازی ها بدون افت فریم

Ali98
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز

من قصد دارم از بازی هایی ک انجام میدم فیلم بگیرم 

الان ی نرم افزار bandicam ریختم و راضی نبودم بخاطر افت فریم شدید 

ممنون میشم اگ نرم افزار خوبی ب من معرفی کنید 

و ی موضوع دیگ ک اذیتم میکنه حجم فایل هاس!من ۵ مین رکورد کردم یک گیگ و نیم حجمش شد!

بازم مرسی

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Ali98 گفته است :

و ی موضوع دیگ ک اذیتم میکنه حجم فایل هاس!من ۵ مین رکورد کردم یک گیگ و نیم حجمش شد!

بازم مرسی

سلام

توی تنظیمات رکورد bandicam میتونید کیفیت ضبط فیلم وسایر تنظیمات رو تغییر بدید وحجم ضبط به شدت پایین میاد ومناسب میشه.در حدود800*600 مناسبه

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

سلام

توی تنظیمات رکورد bandicam میتونید کیفیت ضبط فیلم وسایر تنظیمات رو تغییر بدید وحجم ضبط به شدت پایین میاد ومناسب میشه.در حدود800*600 مناسبه

اونوقت این کیفیت میشه مثلا توی یوتیوب گذاشت؟بهش میخوره خیلی پایین باشه

خوب من مشکل افت فریم هم دارم و اینکه نرم افزار یکم کار کردن باهاش سخته وقتی ک ضبت میکنی نمیشه فهمید در حال ضبط هستی یا نه همش باید بیای از بازی بیرون چک کنی

ویرایش شده توسط Ali98
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Ali98 گفته است :

اونوقت این کیفیت میشه مثلا توی یوتیوب گذاشت؟بهش میخوره خیلی پایین باشه

خوب من مشکل افت فریم هم دارم و اینکه نرم افزار یکم کار کردن باهاش سخته وقتی ک ضبت میکنی نمیشه فهمید در حال ضبط هستی یا نه همش باید بیای از بازی بیرون چک کنی

سلام

خیلی وقت پیش با این نرم افزار کار کردم . تا اونجایی که یادمه وقتی کلید تصویر برداری رو میزنی اون عددی که فریم رو نشون میده قرمز میشه .

در مورد کیفیت تصویر برداری .

بهتره که رزولیشن زیر 1280 در 720 نباشه . بیت ریت و ... رو کم کن تا حجم مناسب بشه . جدیدا با این نرم افزار کار نکردم اما احتمالا تحت فرمت های مختلفی تصویر برداری کنه . در این صورت میتونی با انتخاب فورمت مناسب حجم رو کاهش بدی . ضمن این که میتونی بعد از اتمام تصویر برداری با نرم افزار مناسب مثل bigasoft Total Video Converter اقدام به کاهش حجم فایل نهایی کنی . صد البته کاهش کیفیت و حجم از طریق خود نرم افزار اصلی اولویت داره چون تا حدودی افت فریم رو جبران می کنه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با رکورد خود ویندوز تست کردین ؟ پنجره + g موقع  بازی بعد رکورد کنید

حجم فیلم هم با نرم افزار handbrake پایین بیارید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ali98 گفته است :

بازم مرسی

سلام اگر گرافیک AMD دارید خود درایور قابلیت ضبط داره. حتی قابلیت Replay هم داره که به صورت دایم سی ثانیه یا بیشتر یا کمتر گذشته رو ضبط میکنه

اگر گرافیک انویدیا دارید با قابلیت Shadow play میتونید ضبط کنید

اگر دنبال برنامه جدا هستید Mirilis Action! توصیه میشه. تنظیمات بسیار زیاد و خوبی داره داره میتونه از دیکودر خود گرافیک هم استفاده کنه که افت فریم کمتری داشته باشید

در تمام این برنامه ها هم میتونید فریم ریت ضبط به علاوه تغییر رزولوشن و بیت ریت ویدیو و آیدیو رو تغییر بدید تا حجم فایل معقول تر بشه

لینک به دیدگاه

درود . طبق تجربه ای که داشتم بهترین نرم افزار ها برای ضبط کردن گیم پلی از بازی و دسکتاپ (تنظیمات کیفیت نهایی و حجم خروجی در هر دو موجوده)

برای کارتهای ای ام دی: Radeon™ ReLive

DH023-06.png

برای کارتها انویدیا: geforce experience > NVIDIA’s ShadowPlay

https://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2020/04/x0-shadowplay-nvidia-share-overlay-in-doom-eternal.jpg.pagespeed.gp+jp+jw+pj+ws+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.peyVFwmRNY.jpg

لینک به دیدگاه

OBS البته یذره زیادی پیچیدگی داره

همون درایور خود amd 

و اینکه شما باید بلد باشی تنظیمات رو انجام بدی شما فقط دکمه ریکورد میزنی؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...