رفتن به مطلب

قطع شدن ناگهانی هارد

fireinpole
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

یه هارد ۵۰۰ وسترن گرین دارم که بدون مشکلات و با سلامت کامل کار میکرد.

قطعات جدید سیستم رو که اسمبل کردم بعد یه روز به طور ناگهانی سیستم کرش کرد و صدای فیش و فیش از تو کیس در اومد اول فکر کردم کارت گرافیک هست دقیقتر که شدم دیدم مشکل از هارد دیسک است‌.

هارد از کارافتاده.

هر هفت هشت بار یک بار تا مدت یک دقیقه بدون مشکل قابل شناسایی است.حتی به ویندوز میرسه و تو hdtune اوکی هست. و دوباره کرش و ادامه ماجرا

دو تا سوال

۱. آیا امکان حل این مشکل هست؟

۲. آیا امکان این هست که این مشکل از پاور بوده باشه و مجددا‍ً به هارد جدید آسیب بزنه؟

IMG_20200619_114123_293.jpg

ویرایش شده توسط fireinpole
لینک به دیدگاه

درود

یا مکانیک دچار مشکل شده یا برد هارد پایدار کار نمیکنه

نرم افزار که مورد خاصی نشون نداده ولی 214 بار قطع برق ناگهانی واس این مدت کوتاه یکم زیاده :|

بایستی برد مشابه بندازی روش اگر بدون ایراد جواب داد یکی از قطعات روی برد اصطلاحا Faulty شده

لینک به دیدگاه

متاسفانه اکثر هارد های کارکرده توی بازار اسمارتشون دستکاری میشه و اصطلاحا اسمارت هارددیسک ریست میکنن، و ما شاهد هارد هایی هستیم که سال ساخت مثلا 2013 هستش ولی در اطلاعات تب اسمارت 20 روز کارکرد نشون میدن.

برای این کار نیاز به دستگاه خاصی هم نیستش.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...