رفتن به مطلب

خرید کولر سیپیو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان برای خرید کولر سیپیو نیاز به کمک دارم

سیپیو  9100f هستش روی مادربرد h310 plus.

به جفت اسلات رم ها نیاز دارم اما مشکلی با فضای کیس ندارم.

کولر هایی که تا سقف پونصد هزار تومن مد نظر دارم:

1. Green Notus 200

2. DeepCool Gammaxx s40

3. DeepCool Gammaxx 300

شما کدوم کولر رو ترجیح میدید و به چه دلیل ؟

لینک به دیدگاه

دور گرین نوتوس 200 رو خط بکش، اون زمانی که 180 هزار تومن بود من خریدم، پایه های قلابی بشدت بدی داره، چهار طرفه نیست و هر طوری هم ببندی به علت سنگین بودن هیتسینگ نتنها یک طرفه میشه، منظورم اینه وزن کولر به یک طرف بخوابه، ممکنه به سی پیو هم فشار بیاره و به کل CPU رو خراب کنه...من همین نوتوس 200 رو خریدم بعد از یک ماه پایه اش شکست....و اگر زود نفهمیده بودم CPU رو نابود کرده بود....من در مورد اون دیپ کول ها چیزی نمیدونم ولی اگر کولر خریدی پایه اش 4 طرفه یا پیچی باشه اینو حتما در نظر بگیر. ولی به انتخاب من باشه، و کیفیت خود فن و هیت سینگ من این مدل رو انتخاب میکنم :

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/cpu-cooling/thermalright-true-spirit-120m-bw-rev-a-cpu-cooler-4632.html

چهار ساله دارمش، بشدت با کیفیت.. این مدل تا یک ماه پیش زیر 370 تومن بود الان قیمتش شده این !

البته کولر بشدت بزرگی هست، اگر قصد خریدش رو داشتی حتما چک کن کیس و مادبردت رو که بعدا به مشکل نخوری.

ویرایش شده توسط Paradise Lost
لینک به دیدگاه

سلام

عزیز این رده کولر ها، اصلا خوب نیستن.

یه کوچولو ارزونتر از کولرای 600 تومنی مثل نوتوس 400 و ترو اسپیریت هستن، و خیلی کمتر ازشون کارایی دارن

یا بزنید تو سر بودجه و نوتوس 100 بگیرید، یا برید روی نوتوس 400. نوتوس 200 چیزی ازش درنمیاد و یکی از کولراییه که نباید بخرید

لینک به دیدگاه

@ali_8114

@Paradise Lost

ممنون از شما.

دوستان کسی نظری و یا درباره تجربه ای از این کولرها داره ؟ ممنون میشم در اشتراک بزاره.

ویرایش شده توسط HesaRex
لینک به دیدگاه

این سی پی یو مصرفش 65 وات هست به نظرم نیاز نیست زیاد پول فن سی پی یو بدید

لینک به دیدگاه

این سی پی یو کم مصرفه

یکی از همین سی پی یو رو با کولر استوکش تست کردم دما تا 70 هم لحظه ای میرفت

یه کولر استوک باکیفیت تر که مال 4790Kبود و از باکسش برداشته بودم رو با خمیر خوب انداختم روش و دما از 50 رد نشد

کلا توصیه میکنم اگه بحث فقط دما هست اصلا نیاز به هزینه کردن و کولر خوب واسه این سی پی یو نیست چون هم کلاکش بسته است هم حرارات کمی تولید میکنه

از بین مورد های بالا هم نوتوس 200 مناسب نیست یا نوتوس400 بگیرید یام ضعیف ترش رو

مواردی هم پیش میاد که کولر با قیمت مناسب بذارن تو انجمن

مثلا خودم واترکولینگ 120 دیپ کول رو فروختم به 525 که خیلی بهتر از نمونه هایی که گذاشتید جوابدهی داشت

لینک به دیدگاه

سلام من gammax 300 دارم روی i5 9400f دما تو سنگین ترین بازیا با فریم باز و اورکلاک رم تا فرکانس ۳۳۳۳ از ۶۵ بالاتر نمیره البته تهویه خود کیس هم مهمه البته الان که تابستون شده دیدم تا ۶۵ رفته ولی میانگین بین ۴۵ تا ۶۰ هستش 

قطعا کولر هرچی heatpipe بیشتری داشته باشه بهتره اندازه هیت سینک هم مهمه من gammax s40 رو پیشنهاد میکنم ولی همونطور که دوستان گفتن برای پردازنده شما زیاده 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...