رفتن به مطلب

توان منبع تغذیه

Recommended Posts

دوستان سلام

من به سیستم به این مشخصات دارم منبع تغذیه پیشنهادی شما چیست و چه توانی باید داشته باشد

mother board:elitegroup h61h2-m13

CPU:Intel core i5 3570

Gpu: gigabyte: Nvidia 710 2gb

Ram:8gb Kingston 1600

یک عدد هارداینترنال قدیمی maxtor 

با یه دی وی دی رایتر ۲۴x سوزوکی

لینک به دیدگاه

یه منبع تغذیه 430 وات یا حتی 380 وات به راحتی کار شما رو راه میندازه.اما همیشه یکم پول بیشت بده و پاور بالاتر بخر برای آینده نگری.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این پاور کار شما راه میندازه ولی اگه قصد دارید در اینده ارتقا بدید بهتره با توان بالاتری بگیرید

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/power-supply/green/green-gp350a-eco-rev3-power-supply-333001.html

لینک به دیدگاه

دوستان یه مورد دیگه 

من توی سایت حسابگر پاور گرین میزنم اطلاعات سیستم رو عددی زیر 300 به من میگه باید چیکار کنم یه مسئله دیگه که هست فعلا کارت گرافیک رو نخریدم پاور 250 جواب میده دیگه

من مادربردم مگه چقدر دیگه قابلیت ارتقا داره که برای آینده نگری قوی تر بگیرم الان این مشخصاتی که گفتم سیستم رو ارتقا دادم و برای خرید پاور ازتون مشورت گرفتم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، nima_eisania گفته است :

دوستان یه مورد دیگه 

من توی سایت حسابگر پاور گرین میزنم اطلاعات سیستم رو عددی زیر 300 به من میگه باید چیکار کنم یه مسئله دیگه که هست فعلا کارت گرافیک رو نخریدم پاور 250 جواب میده دیگه

من مادربردم مگه چقدر دیگه قابلیت ارتقا داره که برای آینده نگری قوی تر بگیرم الان این مشخصاتی که گفتم سیستم رو ارتقا دادم و برای خرید پاور ازتون مشورت گرفتم

حداقل پاورهای خوبی که در بازار هستند 300 وات هستند.منظور بنده برای آینده نگری اینه که شاید کل باندل رو عوض کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...