رفتن به مطلب

راهنمایی در انتخاب مودم و اینترنت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت همه دوستان ... امیدوارم حال همگی خوب و خوش باشه.

یه راهنمایی در خصوص اینترنت واسه بردار ام که شاغل بندرعباس هستش داشتم.

در حال حاظر از مودم E8372 با تعرفه ایرانسل استفاده میکنه که هم حجمش کمه و همم هزینه اش زیاده !

حال میخواستم بدونم اگه اینترنت ثابت بگیره بصرفه ترش هست ؟! یا تعرفه هاش همون تعرفه اس ؟!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه تعرفه های نامحدودی هم داره اونا چطور ان !؟ از لحاظ سرعت و ... ! https://shop.irancell.ir/bolton/tdd/fa/

طبق توضیحات مثلا واسه تعرفه 4 مگ نوشته 60 گیگ استانه مصرفشه / یعنی عینه همین طرفه ADSl خودمون که استانه مصرف داره و اگه تموم شه سرعت اینترنت به حدی کاهش پیدا میکنه که حتی نمیشه یه گوگل بالا اورد !!!

و اگه این حجم تموم شد چه باید کرد ؟! یعنی باید تعرفه رو تمدید کرد یا میشه حجم خرید !؟ از لحاظ سرعت چطوره این تعرفه ها ؟! مثلا همون 4 مگ سرعت دانلود واقعیش تقسیم بر 8 / 256 هستش ؟! یا بیشتره ؟! کسی تست کرده ؟!

ممنون میشم دوستانی که اینترنت ثابت دارن / و از این تعرفه ها استفاده کردن نظرشون رو بیان کنن .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن کاربرد برادر ام مثل خودم دوتا 2 هستش 😀 و الان چندین ساله که از طریق اینترنت سیمکارت داره بازی میکنه و خداروشکر فعلا مشکلی بجز مواردی که عرض کردم نداشته و کلا بندرعباس همهجاش زیر پوششه !

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

اینترنت شاتل خوبه برای گیم مودم هم یا زایکسل بخر یا دی لینک. اگه مودم vdsl بگیرد بهتره باز. 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، zen گفته است :

اینترنت شاتل خوبه برای گیم مودم هم یا زایکسل بخر یا دی لینک. اگه مودم vdsl بگیرد بهتره باز. 

دمت گرم داداش ... ولی اونجا بندرعباسه 🤣 سیم تلفن و تو هوا میزنن !!! مگرنه خودم چنین بار تاکید کردم یه خط تلفن بخر خودتو راحت کن ! ولی گویا اونجا امنیت معنا نداره :D

الان نت خودم شاتله ! خدایش تا به الان فیکس بوده و هیچ مشکلی باهاش نداشتم که بخواد حداقل 2 روز اذیت شم !

متاسفانه داداش ام فقط باید از نت سیمکارت استفاده کنه ! که اونم حجمش کمه و خیلی هن گرون ! واسه همین دنبال یه چی بصرفه تر ام واسش .

لینک به دیدگاه

اینترنت ثابت یه مقدار ارزون تره ولی تفاوت محسوس نیست

ضمن اینکه اگر گوشی ایشون گوشی رده بالایی هست و مودم داخلی قدرتمندی داره معمولا مودم های سیمکارت خور هیچ وقت نمیتونن به سرعت یه گوشی به روز برسن

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

اینترنت ثابت یه مقدار ارزون تره ولی تفاوت محسوس نیست

ضمن اینکه اگر گوشی ایشون گوشی رده بالایی هست و مودم داخلی قدرتمندی داره معمولا مودم های سیمکارت خور هیچ وقت نمیتونن به سرعت یه گوشی به روز برسن

سلام . مشکل الان این چیزایی که گفتین نیست / بلکه تنها فقط مشکل 2 چیزه

--------------------------------------------

حجم کم بسته / هزینه بالای بسته. مثلا الان 39 گیگ یکماه میخره 80 تومن !!!

در صورتی که تو اینترنت ثابت تعرفه نامحدود 4 مگ هست با استانه مصرف 60 گیگ ماهی 60 هزار تومن !

حال سوال اینه : اگه این حجم تموم شد چه باید کرد ؟! یعنی باید تعرفه رو تمدید کرد یا میشه حجم خرید !؟ از لحاظ سرعت چطوره این تعرفه ها ؟! مثلا همون 4 مگ سرعت دانلود واقعیش تقسیم بر 8 / 256 هستش ؟! یا بیشتره ؟! کسی تست کرده ؟!

کلا دنبال یه راهکار بصرفه تر ام ... هرکی تجربه بهتری داره بیان کنه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، invoker گفته است :

سلام . مشکل الان این چیزایی که گفتین نیست / بلکه تنها فقط مشکل 2 چیزه

اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم و درباره سیمکارت پرسیده باشین

بعد از تموم شدن ترافیک یا زمان ( هر کدوم زود تر اتفاق بیفته) سرویس شما تموم میشه و قابل شارژ کردن نیست باید سرویس جدید بخرین

سرعتش هم نامحدوده یعنی تا جایی که آنتن مخابراتی کشش داشته باشه پهنای باند میده

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام مطمئن نیستم ولی فکر کنم اینترنت ثابت td قیمتهاش ارزونتر از نت سیم کارت هست

خودم مبین نت دارم بسته های ماهانه گرون هستن و باید به فکر بسته های 6 ماهه به بالاتر باشید تا ارزونتر تموم بشه قبلا ماهی 10 گیگ 34 تومن میخریدم الان بسته 6 ماهه دارم 330 حدود 340 تومن

لینک به دیدگاه

زنگ زدم پشتیبانی ایرانسل ... خصلاصه اش این بود که این راهکار هم بصرفه نیست... بیاد یه مودم اینترنت ثابت بگیره ! تعرفه هاش که همون قیمته و چیزه خاصی نداره

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بهترین کار اینه که با همون مودم / با هم خونه ای هاش صحبت کنه و یه تعرفه بلند مدت پرحجم بگیره ! مثلا 480 گیگ یکساله و هزینشو بین خودشون تقسیم کنه ! اینطوری واسه همشون بصرفه میشه !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...