رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در خصوص خرابی پمپ واتر کولر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یک واتر کولر H100i کورس ایر دارم که ظاهرا پمپش خراب شده، گارانتیش پارسال تموم شده، امکان تعمیرش هست؟ آیا خودم میتونم بازش کنم ؟ مایع داخلش آب هستش یا چیز دیگه و اینکه اگر کلا قابل تعمیر نیست یدکیش گیر میاد یا کلا از دست رفته؟

ممنون میشم راهنماییم کنید لطفا.

لینک به دیدگاه

سلام بعید میدونم کار شما باشه ضمنا اگر هم فنی باشید قطعش رو پیدا نمیکنید امکان وصل کردن پمپ بیرونی هست منتهی کار شما نیست

البته امکان داره همون شرکتی که گارانتی کرده باستون به صورت دریافت هزینش تعویض کنه باید با شرکت تماس بگیرید راه دیگه ای ندارید

لینک به دیدگاه

ممنونم از شما، یه سری آموزش تو یوتیوب دیدم در موردش به نظر خیلی سخت نمیاد، خودم مقداری فنی هستم البته.

لینک به دیدگاه

در در 3 تیر 1399 در 10:16، M_Merlin گفته است :

ممنونم از شما، یه سری آموزش تو یوتیوب دیدم در موردش به نظر خیلی سخت نمیاد، خودم مقداری فنی هستم البته.

سلام داداش منم یکیش دارم پمپش سکته زده اگه راه انداختی ی ندا ب ما هم بده. بعد جسارتا چه کولانتی استفاده باید کرد؟ و چقد حجم کولانتش هست؟

این پمپ خوبه؟

https://www.iran-module.ir/product_info.php/products_id/1519/pname/پمپ-آب-براشلس-5-تا-12ولت-0.5-5-وات-با-2.5-0.4-متر-پرتاب-آب-مدل-JT-180A

ویرایش شده توسط mkhn71
لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، mkhn71 گفته است :

سلام داداش منم یکیش دارم پمپش سکته زده اگه راه انداختی ی ندا ب ما هم بده. بعد جسارتا چه کولانتی استفاده باید کرد؟ و چقد حجم کولانتش هست؟

این پمپ خوبه؟

https://www.iran-module.ir/product_info.php/products_id/1519/pname/پمپ-آب-براشلس-5-تا-12ولت-0.5-5-وات-با-2.5-0.4-متر-پرتاب-آب-مدل-JT-180A

سلام دوست عزیز

یکی از دوستانم در مشهد هست که نمونه ی این واتر کولر رو تعمیر کرده و دارم واتر خودم رو میبرم پیشش برا تعمیر، شما هم اگه تمایل داشتی میتونی بفرستی بدم ایشون برای انجام کار براتون.

من خودم دیگه با این شرایط از باز کردنش منصرف شدم، پیشنهاد هم نمیکنم اینکار رو چون هواگیریش خیلی دردسر داره ظاهرا

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 5 تیر 1399 در 16:50، M_Merlin گفته است :

سلام دوست عزیز

یکی از دوستانم در مشهد هست که نمونه ی این واتر کولر رو تعمیر کرده و دارم واتر خودم رو میبرم پیشش برا تعمیر، شما هم اگه تمایل داشتی میتونی بفرستی بدم ایشون برای انجام کار براتون.

من خودم دیگه با این شرایط از باز کردنش منصرف شدم، پیشنهاد هم نمیکنم اینکار رو چون هواگیریش خیلی دردسر داره ظاهرا

درود دوست من

بنده هم همین  واتر کولر دارم که پمپ ش 4 5 سالیه خراب شده

تعمیرش به کجا رسید؟

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

سلام دوستان یه سوال

به نظرتون خنک کننده به صرفه برای ryzen 5 3600x  ]d o,fi

اصلا rgb و مد و اینا برام مهم نیست فقط به کار سی پی یو بیاد

نقدینگی هم محدود هست

حتما باید مایع باشنه خنک کننده؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...