رفتن به مطلب

تجربه هایی که در اسمبل سیستم دارید در این تاپیک بیان کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

احتمالا جاش بده ولی مدیران محترم منتقل کنند اگر نیازه. حتما شده سیستم میخایید اسمبل کنید. تجربه هایی بدست اوردید . مثلا طرز برخورد با فروشنده و نحوه خرید و مغازه هایی که انتخاب میکنید معمولا. بعد بازگشت به خانه و محل کارو اسمبل سیستم. طی این پروسه اتفاقاتی پیش میاد. هرچی تجربه در این مورد دارید بگید.

مثلا من امروز یک سیستم خریدم . روشن میشد ولی تصویر نمیداد. کاشف به عمل اومد رمش مشکل داشت. خلاصه هر تجربه بدرد بخوری دارید در این تاپیک بیان کنید

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

من يه سيستم اسمبل كردم و موقع نصب ويندوز اولين باري كه ميخواست وارد محيط گرافيكي ويندوز بشه مانيتور هيچ چيزي نشون نميداد . كلي با قطعات كلنجار رفتم و مانيتور و گرافيك رو عوض كردم ولي باز هم نشد . ميدونيد مشكل چي بود ؟

cd ويندوز مشكل داشت و من رو كلي سر كار گذاشت .در حالي كه من همون ويندوز رو سيستم هاي ديگه مشكلي نداشتم .

نتيجه ميگيريم اينطور مواقع اول به نرم افزار ها شك كنيم بعد به سخت افزار ها تا بي جهت تو دردسر نيفتيم.

لینک به دیدگاه

درود

یه نکته :

بلد نیستی دست نزن ، اول یاد بگیر بعدا دست یزن :rolleyes:

لینک به دیدگاه

بستن سیستم کلش تجربست

تایید میشه

من زمانیکه 8 سال پیش سیستم پنتیوم 2 خریدم خودم اسمبل کردم

ولی وقتیکه بعد از 8 سال Quad 6600 خریدم کل مادربرد برای من یک دنیا مثل پالایشگاه بود

مرحله اول برای بستن یک سیستم خواندن دفترچه مادر برد است

یک کیس دققا مثل یک تابلو برق صنعتی است کابل ورودی پاور که برق کل سیستم را تنظیم میکند باید از تا کانارد عبور داده شود که متاسفانه کیس های ایرانی فاقد این کانارد ها هستند

بدین معنی که شما وقتیکه دستتون داخل کیس میره اصلا نباید به سیمی بخورد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...