رفتن به مطلب

مشکل در مادربوردهای Z68

Recommended Posts

• کاربر ویژه

آره حق باشماست ^_^

ببین عزیز منم خودم قصد خرید یه مین Z68 اسوس دارم . ارزون ترین مدلی که PCI e 3 و قابلیتهای عمومی و تحمل اورکلاک رو داشته باشه ، قیمتشو لطف میکنی ؟

معذرت دوست عزیز شما خودت تاپیکی با عنوان مشکل در مادر بردهای z68 زدی ما فکر کردیم مشکل رو میتونی حل کنی چی شد بالاخره رفتی سراغ مشورت برای انتخاب مین :blink:

لینک به دیدگاه

با سلام..

بنده هم، همونطور که از امضام مشخصه، یک ماردبرد ایسوس P8Z68-V دارم که بسیار ازش راضیم. به جز سوییچ TPU که روشن و خاموش بودنش اوایل ایجاد مشکل می کرد، مشکل خاصی باهاش نداشتم. OC بسیار عالی انجام شده (که باز هم در امضام هست) و با اینکه ماژول های رم با سایز ها و تایمینگ های متفاوت کار می زنم (مجموعا 12 گیگ) هیچ گونه ناپایداری مشاهده نشده.

یک پیشنهاد کوچک هم دارم، نام تاپیک چندان مناسب به نظر نمی رسه، اینطور برداشت ایجاد میشه که گویا مشکلی در این برد ها پیدا شده، در حالیکه دوست عزیز ایجاد کننده تاپیک به دنبال نظرات کاربران این دسته برد ها هستند.

موفق و موید باشید.

ویرایش شده توسط vscoder
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان به هر حال کسانی که با بردهای v وv-le مشکل دارند به داخل بایوس رفته و اون لوگوی ایسوز رو حذف کنن من خودم با حذف کردن لوگوی ایسوز تقریبا مشکل سیستمم حل شد :huh: (حالا نمیدونم چه ربطی به لوگو داشت خدا عالم است)

لینک به دیدگاه

با سلام..

بنده هم، همونطور که از امضام مشخصه، یک ماردبرد ایسوس P8Z68-V دارم که بسیار ازش راضیم. به جز سوییچ TPU که روشن و خاموش بودنش اوایل ایجاد مشکل می کرد، مشکل خاصی باهاش نداشتم. OC بسیار عالی انجام شده (که باز هم در امضام هست) و با اینکه ماژول های رم با سایز ها و تایمینگ های متفاوت کار می زنم (مجموعا 12 گیگ) هیچ گونه ناپایداری مشاهده نشده.

یک پیشنهاد کوچک هم دارم، نام تاپیک چندان مناسب به نظر نمی رسه، اینطور برداشت ایجاد میشه که گویا مشکلی در این برد ها پیدا شده، در حالیکه دوست عزیز ایجاد کننده تاپیک به دنبال نظرات کاربران این دسته برد ها هستند.

موفق و موید باشید.

:D

نه عزیز چونکه خودم مشکلات مادربوردای ایسوسو دیدم ( اکثرا در چیپ ها ) ، خواستم ببینم دوستان هم دارن ؟

دو مدل دیگه هم واسه همین .

برای مثال همین TPU رو دوستان مشکل داشتن که شما هم لطف کردید خبر دادین :unsure:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مشکل بایوس و اپدیتش و غیره برای هر مینی ممکنه پیش بیاد حالام چون اکثرا ایسوس می خرند در ظاهر بیشتر دیده می شه که با اپدیت بایوس اکثرا حل میشه یا با اپدیت بعدی سریعا رفع میشه!

برای انتخاب مین مناسب در قسمت مشاوره برای انتخاب قطعات، موردتون رو مطرح کنید دوستان با قیمت تقریبی یا دقیق حتما جواب می دهند!

با تشکر

لینک به دیدگاه

معذرت دوست عزیز شما خودت تاپیکی با عنوان مشکل در مادر بردهای z68 زدی ما فکر کردیم مشکل رو میتونی حل کنی چی شد بالاخره رفتی سراغ مشورت برای انتخاب مین :blink:

خب اگه توجه کنی تو انجمن مشاره برای انتخاب قطعات سیستم تاپیک زدم

به این میگن یه تیر دو نشون :p

بعدش اگه خوب بخونی گفتم دوستان مشکلاتشونو اینجا مطرح کنن ببینم مثل من مشکل دارن یا نه که در انتخاب این مدلا دقت بیشتری کنن

یه خرده توجه کنید دیگه دوستان

اینجا که جای بحث نیست :wacko:

لینک به دیدگاه

بابا دستتون درد نکنه آقا نیما ، به این میگن یه جواب قانع کننده

الان یکم قضیه ایسوس داره روشن میشه

ویرایش شده توسط enigmatic
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان چی شد هیچ کس یه راه حل پیدا نکرد

لینک به دیدگاه

منم با Maximus IV Extereme مشکل دارم وقتی بولوتوثش روش هست یه چیزی تو setup تغییر میدم save میکنم سیستک ریست میشه که عادی هست ولی موقع بالا اومدن خاموش میشه بولوتوثو باز می کنی درست میشه !!!

جای شما بودم می رفتم دنبال Msi اسوس هم تو ایران داره زمین می خوره مادربورداش مشکلات عجیبی داره که با آپ دیت بایوس هم راه نمی افته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه عزیز مشکل اینجاست که تعداد خیلی زیادی از بوردهای اسوس تو ایران به فروش میرسه(بازار عرضه بزرگ به دلیل داشتن چند واردکننده و از طرفی واردات متفرقه)وقتی مثلا 60درصد از بوردهای فروخته شده تو کشور ما اسوس هست به دنبال آن گزارش خرابی و درصد خرابی هم بیشتر میشه.

یه جورایی هم میشه گفت اسوس از اونور بوم افتاده .از بس این قابلیتهای عجیب و بعضا غیرکاربردی رو روی مادر بوردهاش اضافه کرده باگهای عجیب غریب هم به دنبال اون اضافه میشه.(TPU.EPU.MEMOK Blutooth)درضمن من احساس میکنم اگر اسوس مینهاشو یکم خلوت تر بکنه هم بوت مین بوردهاش بهتر میشه و و هم حرارت ایجاد شده کمتر میشه.قیمت تمام شده هم کمتر میشه و یه جورایی میشه گفت پایداری هم بیشتر میشه.واقعا بولوتوس رو مین بورد چقدر کاربرد داره با سرعت 70 کیلوبایت بر ثانیه جابجایی اطلاعات؟یا میاد بخاطر اینکه USB3 بیشتری در اختیار بذاره یه چیپ دیکه استفاده میکنه یا برای دو تا ساتای بیشتر یه چیپ Jmicron اضافه میکنه.مین بورداش واقعا شلوغ شده و مطمئن باشید در بوت تاثیر میذاره.چون برنامه هاش باید دونه دونه لود بشه.

الان من خودم با P8p67 یه مشکل دارم و اینه که برای ثبت کردن مولتی پردازنده با یکبار سیو کردن سیو نمیکنه و باید دوباره وارد بایوس بشی و f10 بزنی تا سیو کنه.و بقیه تنظیمات از قبیل ولتاژ و .... سیو میشه غیر از مولتی!؟

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

دوستانی که در بوردهای گیگا و ازراک هم مشکلی دیدن ، بیان بالا ببینیم کدوم بهتره .

ظاهرا همه از اسوس شکایت دارن

---------------------------------------------------

در ضمن این صفحه :

http://www.amazon.com/ASUS-Maximus-IV-Gene-Z-Motherboards/product-reviews/B005584ZHQ/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

رو مطالعه کنید و با مشکل مدل Maximus-IV-Gene-Z هم آشنا بشین .

تو این صفحه یکی از خریداران خارجی این مدل با نام R.Mac گفته که از خرید این برد بر حذر باشید !!! و ASRock رو بهش ترجیح داده . برین خوب بخونین و یه ترجمه دقیق هم ( اونایی که استادن ) بزارین تا دوستان هم بر حذر باشن ! ( مال من دس و پا شکستست . شرمنده )

من که باور نمیکردم اسوس هیچ وقت خطایی کنه :crying:

ویرایش شده توسط enigmatic
لینک به دیدگاه

دوستان چی شد هیچ کس یه راه حل پیدا نکرد

دوست عزیز شما که با لوگو ( :blink: ) مشکلت حل شد !

مگه بازم مشکلی هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز شما که با لوگو ( :blink: ) مشکلت حل شد !

مگه بازم مشکلی هست ؟

اره دوسه بار که سیستم روشن میشه خوبه ولی باز دوباره همون اش و همون کاسه خدا بگم چیکار کنه ایسوز رو :angry:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان من از این دست مشکلات توی تمام مادر بوردها دیدم و اینطوری نمیشه یه برند رو زیر سوال برد.! :angry:

با ECS ,Biostar,giga,msi, و این آخریها با ازراک هم خیلی مشکل داشتم مخصوصا اینکه با رمها خیلی بازی در میاره.

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

من asusp8-z68-vle دارم و دمای چیپست بالای 78 درجه هستش . مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...