رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در مورد XBox One

big VULTURE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خداوند بخشنده بخشایشگر

سلام دوستان خوب لیونی .

مدتیه یه کلوپ راه انداختیم . توی کلوپی فعلا فقط ایکس باکس داریم و حالا بنده به چندتا مشکل برخوردم که از شما دوستان برای رفعشون راهنمایی میخوام ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی کنید .

1. توی اکس باکس ها بین 2 تا 4 اکانت وجود داره . در اکثرشون باید بعد از روشن شدن دستگاه اکانت مورد نظرت رو انتخاب کنی اما در یکی دو مورد هم یه اکانت به صورت پیشفرض انتخاب شده و نیازی نیست که بعد از روشن شدن دستگاه اکانت انتخاب کنی . میخواستم ببینم چطور می تونم برای بقیه هم اکانت پیشفرض انتخاب کنم ؟

2. توی بعضی از اکانت ها بعضی از بازی ها وجود نداره . مثلا برای بازی کردن تیکن 7 حتما باید با یه اکانت خاص وارد بشی وگرنه اصلا بازی رو نمیاره . آیا امکانش هست که همه بازی ها روی همه اکانتها بیاد ؟

3. آیا امکانش هست که یه بازی رو از یه اکانت حذف کرد اما در اکانت های دیگه باشه ؟

4. آیا امکانش هست که سیو بازی رو روی کنسول ریخت ؟ GTA های موجود همگی از اول داستان هستند و مپ و ... قفله  . آیا میشه سیو صد در صد بازی رو وارد سیستم کرد ؟

5. به علت تصویر برداری از بازی ( همون GTA ) حافظه یکی دوتا از دستگاه ها پر شده . چطور می تونم پاکشون کنم ؟

6. برای ریختن بازی جدید باید چیکار کنم ؟ آیا میتونم یه بازی رو از یه کنسول به دیگری کپی کنم ؟ اگر اکانتها یکسان باشه و توی یکی به صورت اتفاقی پاک شده باشه چی ؟ مثلا اگر GTA V روی اکانت X در کنسول 1 پاک شده باشه آیا میتونم از کنسول 2 که اون هم اکانت X رو داره برای ریختن بازی استفاده کنم ؟

7 . تعدادی از بازی ها از تعدادی از کنسولها حذف شده برای ریکاوریشون چیکار کنم ؟

8. کابل اتصال دسته به کنسول رو از کجا بخرم ؟

9. لازمه که برای خنک کردنشون دست به کار بشم ؟ احساس می کنم زیادی داغ میشن . چطور میشه دما رو مانیتور کرد ؟

10 چرا بعضی از مواقع لیست بازی ها رو نشون نمیده ؟ تغییر اکانت هم تاثیری نداره !

لازم به ذکره فروشنده ایکس باکس خودش بازی ها رو داخل کنسولها ریخته و اکانتها قانونی نیستند .

ممنون .

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز قضیه بازی های ایکس باکس کمی پیچیده هست و اگر درک درستی از بازی ها نداشته باشید و نحوه عملکردشون خیلی گیج میشید و مشکلات زیادی واستون درست میشه

برخی مواقع بازی ها رو روی کنسول میریزن نه روی اکانت

یعنی اصلا فرقی نمیکنه چه اکانتی روی کنسول باشه بازی ها مربوط به اکانت نیست و این یه کلکه که میزنن که امکان پریدن بازی ها هست

شما برای اینکه بفهمی اصلا چه بازی روی چه اکانتی هست اولا باید پسورد تمام اکانت ها رو داشته باشید و بعد از طریق سایت ماکروسافت واردشون بشی و ببینی چیا رو براشون خریده

یه کلک دیگه ای که میزنن اینه که میان یه اکانت رو روی یه کنسول هوم میکنن و بعد بهتون میگن که اصلا به نت وصل نکنین و حقیقت مطلب هم همینه اگه به نت وصل کنید ماکروسافت متوجه میشه که این اکانت روی یه کنسول دیگه فعال شده و در نیتجه از روی کنسول شما غیر فعال میشه و شما باید باز با اون کانت وارد بشی و هومش کنی که باعث میشه هوم دستگاه بعدی بپره و طرفی که این کانت رو روی کنسول ریخته در حقیقت داره سر مشتری ها رو شیره میماله

ما چیزی به نام غیر قانونی و قانونی آفلاین در ایکس باکس نداریم

غیر قانونی که اصلا نداریم که میشه همون هکی که خیلی کمه و اگرم پیدا بشه صاحب اکانت با یه ایمیل ساده و دادن مشخصات کنسول خودش اکانت رو پس میگیره و کنسول شما بن میشه

آفلاین هم نداریم (نکنه نداریم یعنی چیزی به نام قانونی آفلاین نداریم ) چون خود آفلاین = کلک

طرف میاد برای اولین بار اکانت رو کنسول میریزه و هوم میکنه (با وصل بودن به نت ) و بعد بازی ها رو دانلود میکنه و روی کنسول میریزه و به نت رو قطع میکنه و میگه به نت وصل نکنید و بعد میره رو کنسول بعدی اینکارو میکنه و شما یا نباید هیچ وقت به نت وصل کنی یا اگر وصل کردی و این اکانت رو کنسول بعدی ریخته شده باشه ماکروسافت هوم اکانت رو دستگاه شما رو خاموش میکنه و در نیتجه دسترسی بازی ها برای شما قطع میشه مگر اینکه باز به اکانت وصل بشید (لاگین کنید ) و این همون چیزی هست که شما میگید باید هر بار با همون اکانت لاگین کنم

چون نمیشه روی هر 2 کنسول هوم باشه

یکیش میشه هوم

یکی دیگه میشه غیر هوم

تو حالت هوم نیازی به لاگین کردن به اون اکانتی که بازی خاص مد نظر شما هست نیست و شما با هر اکانتی که لاگین کنی اون بازی قابل دسترسی هست

اما تو حالت عادی اینطور نیست و باید هر بار با اون اکانتی که بازی متعلق به اونه لاگین کنی و بعد با یه اکانت یا همون اکانت بازی کنید

توضیحات مفصله

سیو بازی ها رو نمیدونم میشه انتقال داد یا نه اطلاعی ندارم

همچنین اینکه سیو بازی رو از یه اکانت کپی کرد

بازی های پریده هم گفتم اگر متعلق به خود اکانت باشه و شما به نت وصل بشید واستون میاره مگر اینکه کلا آفلاین واستون ریخته باشن یا روی کنسول ریخته باشن که راهی برای بازگشت نیست

لینک به دیدگاه

ممنون .

البته ما اصلا به اینترنت وصل نمیشیم و از زمان تحویل گرفتن کنسولها یکبار هم به اینترنت وصلشون نکردیم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...