رفتن به مطلب

فروش یک فروند گرافیک Asus 1080Ti Poseidon Platinum {فروخته شد ختم تاپیک}

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت دوستانو اساتید گرامی

با فروش یک فروند کارت 1080Ti poseidon در خدمت شما هستم

کارت نیازی به تعریف نداره از قویترین های 1080Ti چه در زمان خودش چه در زمان حال هست و بی رقیب از لحاظ قدرت و کولینگ

دارای واتربلاک سرخود هست که به شخصه به همین دلیل خریداری کرده بودمش ولی هیچوقت قسمت نشد که استفادش کنیم

کارت توسط گارانتی برای تعویض فن باز شده که ما هم از موقعیت استفاده کرده و خمیر کارت رو با خمیر Master Gel Maker Nano تعویض کردیم (گارانتی کارت منهدم نشده، کارت گارانتی خودشو حفظ کرده)

کارت تا تاریخ 2021/02/10 گارانتی تابا داره که گارانتی خوبی محسوب میشه مخصوصا برای این قطعات کمیاب و گرون قیمت که بتونن جایگزین کنن

کارت تقریبا 2-2.5 سال روی سیستم من بوده که سیستم من 24/7 روشنه، در مواقعی که بار گرافیکی روی سیستم نبود از کارت برای ماینینگ استفاده میشد (کاهش پاور لیمیت و فرکانس هسته و این داستانا که کارت آسیب نبینه بعد این همه سال)

با تمامی این تفاسیر قیمت فوری 13.4 میلیون تومان هست، هزینه ارسال با خریدار گرامی

خریدار عزیز توجه داشته باشد که قیمت ارایه شده برای این کارت، با توجه به اینکه در زمان خودش و دلار 4 تومنی حداقل 1-1.5 میلیون از کارت های 1080Ti مشابه گرونتر بود، بسیار مناسب هستش پس لطفا قیاس قیمتی با زوتک و امثالهم نکنید :) کارت بسیار کلکسیونی و کمیابه!

DSC_3306.JPG

DSC_3298.JPG

DSC_3293.JPG

ویرایش شده توسط danyalbmw
فروخته شد ختم تاپیک
لینک به دیدگاه

سلام الان برچسپ گارانتی را داره یعنی خودتون عوض کردین یا گارانتی تابا 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mankan_rs گفته است :

سلام الان برچسپ گارانتی را داره یعنی خودتون عوض کردین یا گارانتی تابا 

با سلام

برچسب گارانتی تابا که روی کارت اصلا چسبونده نیست! پلمپ پشت کارت هم باز هستش چون کارت  توسط گارانتی باز شده

لینک به دیدگاه

استارتر محترم سلام .

ببخشید که اسپم می کنم لکن این صداقتتون واقعا عالی و جای تحسین داره . درود بر شما

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...