رفتن به مطلب

مشکل با فن های rx480

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز 

یه کارت گرافیک Asus rx480 4gb گرفتم که صاحب قبلیش میگه فنش تعویض شده 

از لحاظ دما و اینا اوکی هست و وسط بازی COD Warzone دما بیشتر از 60 نمیشه البته تنظیمات روی آخرین درجش نیست

چیزی که اذیتم میکنه صدای فنه که بنظرم خیلی زیاده ، آیا این کارت کلا همینطور پر سر و صداست؟

نکته بعدی اینکه تو برنامه ی Asus gpu tweaker و کلا برنامه های این مدلی دور فن رو نمیاره علت چیه ؟ 

برای برقش یه هشت پین میخوره به کارت گرافیک و برق فن ها هم جداست که زدم به مادربرد

اگر عکس یا فیلمی چیزی نیاز هست بفرمایید تا تهیه کنم و بزارم 

لینک به دیدگاه

کلا کارتهای ایسوس پر سر و صدا هستندومخصوصا اگر یک بار هم زیز دست تعمیر کار بره.فنشون صدای موشک میده

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

کلا کارتهای ایسوس پر سر و صدا هستندومخصوصا اگر یک بار هم زیز دست تعمیر کار بره.فنشون صدای موشک میده

یعنی تمام کارت گرافیک های بزرگ انقدر پر سر و صدا هستن؟ آخه تجربه استفاده از کارت گرافیک های خفن رو نداشتم یه 560ti داشتم که به هیچ عنوان صدا نمیداد

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Mojtaba.mtq گفته است :

برای برقش یه هشت پین میخوره به کارت گرافیک و برق فن ها هم جداست که زدم به مادربرد

اگه 4پین هست باید به برد خود گرافیک وصل بشه!

از سیمی که به مادربرد وصل کردید عکس بزارید

اگه منظورتون از مادربرد مولکس نیست میتونید از نرم افزار مادربردتون فن رو کنترل کنید

🙂 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

خودم یه rog strix 1070ti داشتم که صدای زیادی داشت.البته من کارت رو از نزدیک ندیدم ولی فن های گرافیک از نظر لقی شفت چک بشوند.میشه یه صدا از کارکرد کارت در دور بالای فن بگذارید که من گوش بدم.یه عکس هم از جهت روبروی هر دو فن کارت گرافیک بگذارید.

لینک به دیدگاه

اینم عکس داخل کیس و سیم فن که وصلش کردم به مادربرد 🤔 آیا باید میزدمش به خود گرافیک؟ 

آخه همچین جایی روش پیدا نکردم 

IMG_20200706_215011.jpg

IMG_20200706_215024.jpg

لینک به دیدگاه

بله فقط از طریق مادربرد قابل کنترل هست

برنامه مادربرد رو نصب کنید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...