رفتن به مطلب

کار نکردن کارت USB3 روی مادربرد GA-H61M-S2P

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من امروز یه کارت USB3 خریدم مدل PVU3-502I-R2.0 روی مادربرد GA-H61M-S2P نضبش کردم ، کارت رو شناخت ولی یه مثلث زرد روش بود ، کارت گرافیک رو در آوردم روی اسلات Pci express تست کردم دوباره مثلث زرد روی درایور بود و هیچ چی رو نمیشناخت ، کابل برق 4 پین رو عوض کردم بازم همینجور بود ، با ویندوز لایو بالا امدم بازم مثلث زرد روی درایور داشت و چیزی رو نمیشناخت ، نگران شدم گفتم شاید کارت خراب باشه ، بردم روی کیس دیگه ی که مادربرد BIOSTAR EXTREME TP67XE روشه ، وصل کردم همون باور اول امد بالا ، چند بار سیستم رو ریست کردم ، چند بار دراوردم دوباره جا زدم ، تمام پورتاشم تست کردم بدون مشکل کار میکنه ، ولی روی مادربرد GA-H61M-S2P بازی در میاره 😔 تو بایوس چیزی رو باید تغییر بدم تا کار کنه

fmkv_img_20200623_013327.jpg

24rx_img_20200708_213922.jpg

nfsj_02.jpg

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

این ربطی فکر نمیکنم به مادربرد داشته باشه

مربوط به ویندوزتون هست که نمیتونه درایوشو بشناسه 

.........

یه بار unistall کنید اگر جواب نداد برین بررسی کنید که رو اون مادربردی که درست کارکرده چه نسخه ای از ویندوز بوده همون رو دانلود ونصب کنید(ویندوزتون رو عوض کنید)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...