رفتن به مطلب

تغییر بایوس مادربورد های z270 برای نسل نهم

Recommended Posts

خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

از چند وقت پیش شنیده بودم که مادربرد های سری 2xx اینتل رو دستکاری میکنن تا بتونه از نسل هشت و نه ساپورت بکنه

و همچنین چند نفر رو توی انجمن دیدم که این کار رو کردن

با این وضعیت قیمت مادربرد های سری 3xx (مادربرد h310 چهار میلیون!!!) واقعا صرفه نداره براش اینقدر هزینه کرد و یه z270 استوک و تمیز در حد یک و پونصد ششصده

سی پی یو ای که الان خودم در اختیار دارم i3 9100f هست که واقعا هم نسبت به قیمت به صرفه هست 

کسی از شما تا حالا این دستکاری رو انجام داده؟ اگه انجام دادید میتونید درموردش اطلاعات بدید تا کسایی مثل ما که انگلیسی رو درست متوجه نمیشن رو راهنمایی کنید؟

ویرایش شده توسط حامد رشیدی
لینک به دیدگاه

یه دوستی اینکارو کرده بود روی مادربرد Z170 سی پی یو i5-9400f انداخته بود ، بعد چند ماهی سی پی یو سوخت ، در صورتی که شما 9100F روی Z170 یا Z270 بندازید ، حداقل سی پی یو شما بین 5 تا 10 درصد ضعیفتر از زمانی میشه که روی H310 باشه ، اگر اینکارو کردی اینو مدنظر قرار بده ممکنه سی پی یو بسوزه

لینک به دیدگاه

یه دوستی اینکارو کرده بود روی مادربرد Z170 سی پی یو i5-9400f انداخته بود ، بعد چند ماهی سی پی یو سوخت ، در صورتی که شما 9100F روی Z170 یا Z270 بندازید ، حداقل سی پی یو شما بین 5 تا 10 درصد ضعیفتر از زمانی میشه که روی H310 باشه ، اگر اینکارو کردی اینو مدنظر قرار بده ممکنه سی پی یو بسوزه
این موضوع به خاطر ولتاژ بالای پردازنده هست.
در بعضی از مین بورد ها که بایوس ماد میشه ولتاژ پردازنده به صورت پیش فرض خیلی بالاس که بایستی دوستانه که بایوس ماد میزنن این مورد رو مد نظر داشته باشند.
اون دوست شما هم احتمالا تنظیمات دیفالت کرده فراموش کرده ولتاژ پردازنده رو بررسی کنه.
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...