رفتن به مطلب

عوض کردن اکانت ایمیل در uplay بدون دسترسی به ایمیل

arian pooresmaeili
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من یه مشکل دارم اینکه برایه اکانت یوپلی یه ایمیل اشتباهی وارد کردم حالا که میخوام تغییرش بدم نمیتونم چون اصلا به ایمیل دسترسی ندارم 

لطفا اگه میشه بهم کمک کنید خیلی واجبه

لینک به دیدگاه

از طریق فیسبوک به بخش پشتیبانی متصل بشین وبهشون توضیح بدین ..بلکه براتون درستش کنن

....

البته من مشکل داشتم (رمز 2مرحله ای از رو گوشیم پاک شد و دیگه به رمز های اولیه هم دسترسی نداشتم) با بخش انلاینشون تماس توسنتم حاصل کنم و دست وپاشکسته انگلیسی چت کردم😁 ..و کمتراز 10 دقیقه کارمو راه انداختن.

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

سلام چجوری با بخش آنلاین ارتباط برقرار کنم؟

در در 24 تیر 1399 در 13:57، arian pooresmaeili گفته است :

سلام 

من یه مشکل دارم اینکه برایه اکانت یوپلی یه ایمیل اشتباهی وارد کردم حالا که میخوام تغییرش بدم نمیتونم چون اصلا به ایمیل دسترسی ندارم 

لطفا اگه میشه بهم کمک کنید خیلی واجبه

سلام منم همین مشکلو دارم

درست شده برات؟

در در 24 تیر 1399 در 14:32، yasin1380 گفته است :

از طریق فیسبوک به بخش پشتیبانی متصل بشین وبهشون توضیح بدین ..بلکه براتون درستش کنن

....

البته من مشکل داشتم (رمز 2مرحله ای از رو گوشیم پاک شد و دیگه به رمز های اولیه هم دسترسی نداشتم) با بخش انلاینشون تماس توسنتم حاصل کنم و دست وپاشکسته انگلیسی چت کردم😁 ..و کمتراز 10 دقیقه کارمو راه انداختن.

این کارو چجوری انجام بدم؟

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام بنده اکانتمو رو دزدیدن اما هنوز رو اکانت هستم می‌خوام جیمیل اکانتو باز پس بگیرم ممنون میشم کمکم کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...