رفتن به مطلب

کرش سیستم در هنگام اجرای بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام، من رمی رو تهیه کردم که با رم قبلی کمی ظرفیت رو افزایش بدم. تو کار های سنگین مشکلی نداره و فول لود رم و cpu به مشکل نمی خوره. ولی وقتی وارد بازی می شم بعد از مدتی کل سیستم کرش می کنه و صدای نویز مانندی روی اسپیکر ها شنده می شه. تصویر مانیتور کلا می ره و نمی شه سیستم رو ریست کرد. تنها کار اینه که دکمه پاور رو نگه داری تا خاموش شه. با اسلات های مختلف تست کردم ولی تاثیری نداشت. memtest هم روشون انجام دادم و مشکلی رو نشون نمی داد. گفتم شاید اشکال از رم جدید باشه ولی الان حتی با رم قبلی به صورت تکی هم این اتفاق می افته. ممنون می شم راهنمایی کنید.

مشخصات سیستم:

cpu : 9900k

MB: asus prime z390-A

(ram : 2 X (G SKILL AEGIS-GISB 8GB(1x8GB) 1Ch DDR4 3000MHz CL16

GPU: rx570

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، reza_ahmadi0117 گفته است :

سلام، من رمی رو تهیه کردم که با رم قبلی کمی ظرفیت رو افزایش بدم. تو کار های سنگین مشکلی نداره و فول لود رم و cpu به مشکل نمی خوره. ولی وقتی وارد بازی می شم بعد از مدتی کل سیستم کرش می کنه و صدای نویز مانندی روی اسپیکر ها شنده می شه. تصویر مانیتور کلا می ره و نمی شه سیستم رو ریست کرد. تنها کار اینه که دکمه پاور رو نگه داری تا خاموش شه. با اسلات های مختلف تست کردم ولی تاثیری نداشت. memtest هم روشون انجام دادم و مشکلی رو نشون نمی داد. گفتم شاید اشکال از رم جدید باشه ولی الان حتی با رم قبلی به صورت تکی هم این اتفاق می افته. ممنون می شم راهنمایی کنید.

مشخصات سیستم:

cpu : 9900k

MB: asus prime z390-A

(ram : 2 X (G SKILL AEGIS-GISB 8GB(1x8GB) 1Ch DDR4 3000MHz CL16

GPU: rx570

سلام مال همون رمه xmp غیر فعال کنید درست میشه ، باید ستینگ ولتاژ رم رو دستی وارد کنید اگه با غیر فعال کردن xmp حل شد

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، reza_ahmadi0117 گفته است :

نها کار اینه که دکمه پاور رو نگه داری تا خاموش شه

هیچوقت اینکارو نکنید

دکمه ریستارت رو فشار بدید

لینک به دیدگاه

در در 25 تیر 1399 در 18:36، _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_ گفته است :

هیچوقت اینکارو نکنید

دکمه ریستارت رو فشار بدید

راه دیگه ای برای خاموش کردن نیست. سیستم قفل می کنه و هیچ کلیدی عمل نمی کنه .

در در 25 تیر 1399 در 13:34، Behrouz Molaei گفته است :

سلام مال همون رمه xmp غیر فعال کنید درست میشه ، باید ستینگ ولتاژ رم رو دستی وارد کنید اگه با غیر فعال کردن xmp حل شد

بله اول فکر می کردم از اونه ولی اثری نداشت. تا این که در youtube ویدیو ای رو دیدم. می گفت که به گرافیک بر می گرده. الان گرافک رو جدا کردم و با gpu داخلی مشکلی به وجود نمی اید. حالا نمی دونم مشکل از ویندوز بوده و با عوض کردن اون رفع می شه یا نه موقع نصب رم مشکلی برای کارت گرافیک بوجود اومده.

ویرایش شده توسط reza_ahmadi0117
لینک به دیدگاه

سلام اگر ویندوز 10 نسخه 2004 استفاده می‌کنید میتونه از اون باشه 

برگردید به نسخه های قبلی ویندوز

لینک به دیدگاه

ممکن هم هست مشکل از کرک بازی باشه ، بازی بتلفید ۵ که من بازی می کردم اینطوری بود که مشکل از خود بازی بود 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...