رفتن به مطلب

فروش سافایر ۴۸۰ هشت گیگ معیوب ۷۰۰ هزار تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و احترام.
دو عدد کارت گرافیک با شرح زیر برای فروش موجود هستند؛ امکان داره شخصی این ها رو بخره و تعمیر کنه و سالها هم استفاده کنه، امکان داره تعمیر نشه و دوستان تعمیرکار از قطعاتشون برای تعمیر سایر کارتها استفاده کنن.

لینک تاپیک همسایه https://forum.persiantools.com/threads/فروش-دو-عدد-کارت-گرافیک-معیوب.964111/

۱. کارت گرافیک Sapphire Nitro Plus RX 480 8GB
این کارت برچسب پلمپ روی پیچ رو موقعی که خرید شده نداشته. حدود یک و نیم سال پیش به صورت دست دوم خریداری شده. این مدت روی ماین بوده و مشکلی نداشته. تا اینکه به یکباره ارور opencl توی کلیمور داده. الان گرافیک رو وقتی روی سیستم می اندازید ال ای دی کارت روشن می شه اما کارت شناسایی نمی شه و هیچ تصویری هم نمیشه ازش گرفت. فن ها سالم هستند. کارت دست تعمیرکار نیفتاده و بعد از این قضیه هم باز نشده و تعمیر نرفته.
قیمت فروش ۷۰۰ هزار تومن 

۲. کارت گرافیک Giga GT 630 2GB

این کارت هم تا پنج روز پیش کاملا سالم بود. باهاش بازیهای سبک و کارهای دسکتاپی انجام می شد تا اینکه یک روز صبح سیستم تصویر نداد. با بررسی متوجه شدم کارت گرافیک تصویر نمیده. وقتی سیستم رو روشن می کنید فن کارت به حرکت درمیاد و برق وارد کارت می شه اما تصویری از کارت داده نمیشه. این کارت هم بعد از این قضیه دست تعمیرکار نرفته و باز نشده.
قیمت فروش فروش رفت

photo_2020-07-16_10-03-23.jpg

photo_2020-07-16_10-03-20.jpg

photo_2020-07-16_10-03-27.jpg

photo_2020-07-16_10-03-30.jpg

photo_2020-07-16_10-03-16.jpg

photo_2020-07-16_10-03-09.jpg

photo_2020-07-16_10-03-33.jpg

ویرایش شده توسط Negrasombra
کپی لینک تاپیک همسایه
لینک به دیدگاه

سلام دوستان تو پرشین هم زیاد در مورد قیمت پرسیدند‌ 

با اینکه قیمت رو پیشنهادی عرض کرده بودم اما همه کاربران محترم درخواست قیمت کردند برای همین هم بنده محضر عزیزان جسارت میکنم و هر دو گرافیک رو با هم یک میلیون تومان قیمت می گذارم. 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...