رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید موس تا 1 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 ساعت قبل، dewer گفته است :

من موسی ک شما پیشنهاد دادین رو پیدا کردم ولی نمیدونم این موس برای بازیای شوتینگ بهتره یا موس g402

اخه mm830 رو با g502 مقایسه میکنن و g502 برتری نسبت به g402 داره

خوشگلتره و rgb داره 

دکمه اسنایپر نداره ولی بازم اخرش همون  latency  و سرعت و دقتش برام مهمه

سلام

چه قیمتی پیدا کردید؟ چون یه بنده خدایی بهم گفته براش سیستم جمع کنم. خودم 8 ماه پیش که بار اولش رسیده بود ایران،  800 تومن خریدم.

این موس به دلیل وزن بالاش برای بازی کردن در سطح خیلی حرفه ای شوتر (Esport) توصیه نمیشه، ولی من باهاش کانتر و مترو و فال اوت 4 و شوترای اول شخص دیگه رو پلی دادم و کاملا رضایتم رو جلب کرده.

اینم پنل کاربریش: 

105344285_Screenshot(18).thumb.png.d42edfeb3a24c9d84a709ab7dae7c5ab.png

ضمنا دکمه های کناریش قابلیت شخصی سازی خوبی دارن و سه تاشون قابل شخصی سازین و چهارمیش هم مخصوص سوئیچ بین پروفایل های شخصی سازی شدست.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Persian Assassin گفته است :

سلام

چه قیمتی پیدا کردید؟ چون یه بنده خدایی بهم گفته براش سیستم جمع کنم. خودم 8 ماه پیش که بار اولش رسیده بود ایران،  800 تومن خریدم.

این موس به دلیل وزن بالاش برای بازی کردن در سطح خیلی حرفه ای شوتر (Esport) توصیه نمیشه، ولی من باهاش کانتر و مترو و فال اوت 4 و شوترای اول شخص دیگه رو پلی دادم و کاملا رضایتم رو جلب کرده.

اینم پنل کاربریش: 

105344285_Screenshot(18).thumb.png.d42edfeb3a24c9d84a709ab7dae7c5ab.png

ضمنا دکمه های کناریش قابلیت شخصی سازی خوبی دارن و سه تاشون قابل شخصی سازین و چهارمیش هم مخصوص سوئیچ بین پروفایل های شخصی سازی شدست.

من با قیمت 1.200 پیدا کردم 

لاجیتک از اون طرف برند شناخته شده ای هستش ک محصولاتش عمر بالایی دارن اما کولرمستر هم خوبه

یخرده این قضیه گیجم کرده

وزنش بالاس ولی ادم عادت میکنه ک

ندیدم کسی ناراضی باشه از این موس هم

ویرایش شده توسط dewer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...