رفتن به مطلب

برندهای برتر لپ تاب

ezrail2
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

به نظر شما برترین برندهای لپ تاب , کدوم برندها هستند

و اگه بخواید برند های زیر رو بر اساس کیفیت , به ترتیب رده بندی کنید

ترتیب مورد نظرتون رو اینجا بزارید تا ما هم از تجربیاتتون استفاده کنیم .

acer ---- asus ---- hp ----- lenovo ---- sony ----- msi ----- samsung ----- dell ------ apple ----- toshiba

به دو نکته هم توجه کنید :

1. فقط برندها مد نظر هستند , پس لطفا برند های محبوبتون رو بدون در نظر گرفتن کیفیت قطعات و گارانتی و .. انتخاب کنید . (کشور سازنده رو برای همه , چین حساب کنید)

2.نوشتن دلیل الزامی نداره , اما اگر نظرات خودتون رو مستدل ارائه کنید خیلی بهتره .

باتشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1. فقط برندها مد نظر هستند , پس لطفا برند های محبوبتون رو بدون در نظر گرفتن کیفیت قطعات و گارانتی و .. انتخاب کنید .

تناقض داره؟

نمیدونم هر کاری میکنم از لپتاپ خوشم نمیاد!؟ :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو این دو ماه دوتا لپتاب برای داداشام گرفتم یکی اچ پی یکی سونی هر دو خوب بودند... اما منم مثل جناب HeX اصلا خوشم نمیاد ازشون چون پول بابت یچیزه ضعیف میدی در صورتی که خیلی بهترشو تو دکستاپ میتونی بگیری... مگه اینکه واقعا لازم داشته باشی نه مثل این داداشام!

در کل من اپل سونی ایسوز اچ پی رو تنها خریدام میدونم البته بر اساس کیفیت گفتم و تجربه ی کار کردن خودم هست باهشون، بر اساس قیمت فرق میکنه جاهاشون! بقیه رو تا بحال استفاده نکردم! :D

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

با درود،

آقا مگه ميشه بدون توجه به كيفيت نظر داد. (اسم برند كه فقط يه اسمه.)

من تو لپتاپ در وهله اول از همه بيشتر Asus رو دوست دارم.

1) كيفيت معقول نسبت به پولى كه پرداخت ميكنى.

2) اغلب كيبرد بسيار زيبا و راحت براي تايپ كردن داره.

3) اغلب پرينت حروف فارسى اورجينال روى كيبردش داره.

بعدش HP رو دوست دارم، به خاطر جنس و نوع متريال بدنه لپ تاپ هاش. درسته يك مقدار لپ تاپ هاش سنگينه ولى جنس بدنه فوق العاده مستحكم و قويى داره.

و در آخر IBM-Lenovo، به خاطر بعضى قابليت هاى اضافى كه معمولا بر روى لپ تاپ هاى ديگر نميبينى. مثل چراغ سقفى.

ویرایش شده توسط Armin2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

به نظر شما برترین برندهای لپ تاب , کدوم برندها هستند

ترتیب مورد نظرتون رو اینجا بزارید تا ما هم از تجربیاتتون استفاده کنیم .

acer ---- asus ---- hp ----- lenovo ---- sony ----- msi ----- samsung ----- dell ------ apple ----- toshiba

به دو نکته هم توجه کنید :

1. فقط برندها مد نظر هستند , پس لطفا برند های محبوبتون رو بدون در نظر گرفتن کیفیت قطعات و گارانتی و .. انتخاب کنید . (کشور سازنده رو برای همه , چین حساب کنید)

2.نوشتن دلیل الزامی نداره , اما اگر نظرات خودتون رو مستدل ارائه کنید خیلی بهتره .

باتشکر

نظر سنجی شما مشکل داره از یه طرف نوشتی "اگه بخواید برند های زیر رو بر اساس کیفیت , به ترتیب رده بندی کنید" و از طرف دیگه نوشتی "فقط برندها مد نظر هستند پس لطفا برندهای محبوبتون رو بدون در نظر گرفتن کیفیت قطعات و ... انتخاب کنید".

به نظر من در خرید لپتاپ چند نکته هست که باید در نظر گرفت :

1- انتخاب صحیح از نظر نوع کاربرد :

برندها محصولاتشون رو تو دسته های مختلف مثل کاربرد خانگی ، اداری ، حرفه ای، صنعتی با بیزینسی و غیره تولید میکنن ابتدا مشخص کنید کاربردتون چی هست و سراغ همون دسته و گروه برید چون نوع و کیفیت قطعات و شکل ظاهری محصول در تمام این دسته ها حتی در یک برند متفاوت هست.

2- بعد از انتخاب کاربرد با توجه به بودجه یک محصول رو با به روز ترین امکانات و بهترین قیمت انتخاب کنید.

3- با یه جستجو تو نت در مورد انتخابتون یک مقدار تحقیق کنید ( فراموش نکنید اگر میخواهید مقایسه بین برند داشته باشید حتما از یک گروه کاربردی انتخاب کنید). سایت های خوبی برای برسی لپ تاپ هستند مثل:

http://www.notebookcheck.net/

3- خرید کنید :D نگران برند و گارانتی نباشید که امروزه تقریبا معنای خاصی ندارن.

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرات

منظور من از جمله بدون در نظر گرفتن کیفیت , کیفیت بندهای قطعات داخلش یعنی برندهای cpu , ram و .... بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...