رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی خرید آیفون دسته دوم

Devileytion
 اشتراک گذاری

سوال

• کاربر ویژه

سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم.

- جای مطمئن که بشه آیفون های قدیمی مثل SE یا 6S رو حتی به قیمت یکم بالا تر از عرف پیدا کرد اما مطمئن و تمیز/سالم سراق دارید؟ دیوار لعنتی خیلی ریسکه مخصوصا برای منی که زیاد از گوشی بلخص دسته دوم سر درنمیارم. ایسام و اینا چطوره؟

- انتقال مالکیت و همتا و اینا رو وقتی در حضور فروشنده انجام بدم (انتقال به سیم کارت خودم)، چند روز بعد میتونم دوباره منتقلش کنم؟ محدودیت داره اصلا؟

- به غیر از باطری که معمولا این گوشی های قدیمی تعطیلن، چیو آدم باید تست کنه موقع خرید که حیاطی تره؟ خودم فکر میکنم IMEI خوبه ولی مواردی مثل پرش آنتن و اینارو باید چه جوری تست کرد؟ ظاهرا آیفون ها سلف تست درست درمونی هم ندارن.

گوشی فعلی خودمم Xiaomi 3S prime هست که مشکلی باهاش ندارم ولی با آی او اس کار کردم یه چیزایی ازش میدونم (تبلتم آیپد هست)

مرسی

لینک به دیدگاه

5 answers to this question

Recommended Posts

• 2

سلام..

1- به هیچ کجا اعتماد نکن! حتی به گوشی ها پلمپ!

2- مهلت تست حتما بگیر

3-انتقال مالکیت نه مشکلی نداره 

4-باطری health رو از تنظیمات چک کن.. اگه تازه عوض شده باشه که بالای 90 هست.

5- برنامه Itools، روی لپ تاپ نصب کن همونجا گوشی رو وصل کن بهش تا  قطعات تعویض شده رو بهت میگه.. مثل lcd و باطری و دوربین و.. میزنه normal یا unormal

6- lcd گوشی رو کمی فشار بده اگه بازی بازی کرد یعنی باز شده گوشی

7- جای پیچ هارو نگاه کن ببین تمیزه یا نه

8- assistive touch رو از تظیمات فعال کن .. انگشتت رو بزار روش نگهدار بعد به تمام جهات روی lcd حرکتش بده .. کامل روی lcd بچرخونش اگه دیدی assistive touch از دستت در رفت یعنی اون قسمت از lcd تاچش کار نمیکنه

9-گوشی رو به عمودی نگاه کن تا خمیدگی نداشته باشه

10- اگه دیدی lcd دورش کادر زرد رنگ هست و به زردی میزنه یعنی خیلی کار کرده و عملا آخراشه

11- دکمه سایلنت رو چک کن

12- اثر انگشت رو چک کن

13-دوربین رو چک کن

14- میکروفون و ضبط صدا رو چک کن

15- جعبه و لوازم همراه رو چک کن 

چیزه دیگه به ذهنم رسید بهت میگم......

لینک به دیدگاه

• 0

دوربین

شارژر 

بکلایت صفحه نمایش

اسپیکر 

سنسور ها رو باید چک کنین

همچنین بررسی کنین گوشی باز نشده باشه

لینک به دیدگاه

• 0
در 3 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم.

- جای مطمئن که بشه آیفون های قدیمی مثل SE یا 6S رو حتی به قیمت یکم بالا تر از عرف پیدا کرد اما مطمئن و تمیز/سالم سراق دارید؟ دیوار لعنتی خیلی ریسکه مخصوصا برای منی که زیاد از گوشی بلخص دسته دوم سر درنمیارم. ایسام و اینا چطوره؟

- انتقال مالکیت و همتا و اینا رو وقتی در حضور فروشنده انجام بدم (انتقال به سیم کارت خودم)، چند روز بعد میتونم دوباره منتقلش کنم؟ محدودیت داره اصلا؟

- به غیر از باطری که معمولا این گوشی های قدیمی تعطیلن، چیو آدم باید تست کنه موقع خرید که حیاطی تره؟ خودم فکر میکنم IMEI خوبه ولی مواردی مثل پرش آنتن و اینارو باید چه جوری تست کرد؟ ظاهرا آیفون ها سلف تست درست درمونی هم ندارن.

گوشی فعلی خودمم Xiaomi 3S prime هست که مشکلی باهاش ندارم ولی با آی او اس کار کردم یه چیزایی ازش میدونم (تبلتم آیپد هست)

مرسی

سراغ

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 ساعت قبل، 🍫Caffeine Addicted گفته است :

سراغ

ای به روحت صلوات 😂 

گفتم خدایا سراغ چیه دیگه // کدوم بخش گوشیه /// یکدفعه متوجه موضوع شدم XD

لینک به دیدگاه

• 0

تو appstore سرچ بزنین PhoneTest برنامه هایی هستن که کل گوشی رو میتونید باهاشون تست بگیرید مورد به مورد و اگه چیزی مشکل داشته باشه معلوم میشه

نمونه ش این دوتا که اولی رو خودم چندین بار گوشی های مختلف رو باهاش تست گرفتم:

https://apps.apple.com/us/app/phone-test-check-monitor/id1473905301

https://apps.apple.com/us/app/testm-check-phone-report/id1242371446

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...