رفتن به مطلب

گم شدن مشکوک فایل تکست داکیومنت از دکستاپ

Hype
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

یک عدد فایل New Text Document.txt  بسیار مهم و حیاطی توی دکستاپ داشتم امروز دیدم گم شده - اول فکر کردم اشتباها پاک شده . شش یا هفت نرم افزار ریکاوری نصب کردم منتها اصلا پاک نشده.

یک احتمال میدم اتفاقی جا به جا شده باشه

احتمال بعدی اینه چون هیچ انتی ویروسی ندارم و فقط به آنتی ویروس ویندوز 10 اکتفا کردم سیستمم هک شده باشه و اون فایل برداشته شده باشه . چون حجم کم ( سیزده کیلوبایت) داشت

آیا راهی هست بتونم بفهمم چه بلایی سر اون فایل اومده ؟

آیا ویندوز 10 سیستم مانیتورینگ مخفی نداره که ببینم آیا اشتباها جایی کپی شده و من ندیدم؟

این هم اضافه کنم هیچ شخصی در منزل به سیستم من دسترسی نداره . و سیستم 24 ساعت شبانه روز به اینترنت وصله

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hype گفته است :

سلام دوستان.

یک عدد فایل New Text Document.txt  بسیار مهم و حیاطی توی دکستاپ داشتم امروز دیدم گم شده - اول فکر کردم اشتباها پاک شده . شش یا هفت نرم افزار ریکاوری نصب کردم منتها اصلا پاک نشده.

یک احتمال میدم اتفاقی جا به جا شده باشه

احتمال بعدی اینه چون هیچ انتی ویروسی ندارم و فقط به آنتی ویروس ویندوز 10 اکتفا کردم سیستمم هک شده باشه و اون فایل برداشته شده باشه . چون حجم کم ( سیزده کیلوبایت) داشت

آیا راهی هست بتونم بفهمم چه بلایی سر اون فایل اومده ؟

آیا ویندوز 10 سیستم مانیتورینگ مخفی نداره که ببینم آیا اشتباها جایی کپی شده و من ندیدم؟

این هم اضافه کنم هیچ شخصی در منزل به سیستم من دسترسی نداره . و سیستم 24 ساعت شبانه روز به اینترنت وصله

سلام،

احتمالا مشکل از هارد شماست. که رد داده. اگر سیستم قدیمی باشه این اتفاق طبیعیه. برای من هم میشه. راهش هم اینه که یا هاردو عوض کنید یا توی چند جا بک آپ داشته باشید.

چون اگر بخوان سیستم شما رو هک کنن باید کلا سیستم به فنا بره. اتفاقاتی مثل دزدیدن اکانت ها و ... .

اگر فایل های مهم دارید چرا از نرم افزار های قفل کننده ی فایل یا آنتی ویروس خیلی قوی مثل بیت دیفندر یا کسپرکی استفاده نمی کنید؟

اسم فایل رو سرچ کردید؟ ازش توی ویندوزتون دیگر ندارید؟ مثلا 3 تا از اون فایل توی درایو های جدا؟

سوالتون تقریبا عجیبه و جواب دادن بهش به علم غیب نیاز داره😁 ولی میشه با چند تا فرضیه بهش فکر کرد. مثلا اینکه که سیستم رمز داره؟

با توجه به فرضیه ی 1 که شما گفتید ، احتمال میدم حتی یک سرچ هم توی منوی استارت نکردید. این کار رو انجام بدید و اگر دیدید پیدا نشد ، می توانیم به فرضیه های دیگر فکر کنیم. 🤓

لینک به دیدگاه

اگر از حجم فایل مطمئن هستید ، قسمت سرچ ویندوز ، .txt یا اسم فایل رو سرچ کنید ، بر اساس حجم فیلتر کنید ، اگر توی هارد باشه پیدا میشه .

لینک به دیدگاه

سلام

نرم افزار everything رو دانلود ونصب کنید واسم فایلو توش سرچ کنید.انشاالله که پیدا بشه

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Snake fan گفته است :

سلام،

احتمالا مشکل از هارد شماست. که رد داده. اگر سیستم قدیمی باشه این اتفاق طبیعیه. برای من هم میشه. راهش هم اینه که یا هاردو عوض کنید یا توی چند جا بک آپ داشته باشید.

چون اگر بخوان سیستم شما رو هک کنن باید کلا سیستم به فنا بره. اتفاقاتی مثل دزدیدن اکانت ها و ... .

اگر فایل های مهم دارید چرا از نرم افزار های قفل کننده ی فایل یا آنتی ویروس خیلی قوی مثل بیت دیفندر یا کسپرکی استفاده نمی کنید؟

اسم فایل رو سرچ کردید؟ ازش توی ویندوزتون دیگر ندارید؟ مثلا 3 تا از اون فایل توی درایو های جدا؟

سوالتون تقریبا عجیبه و جواب دادن بهش به علم غیب نیاز داره😁 ولی میشه با چند تا فرضیه بهش فکر کرد. مثلا اینکه که سیستم رمز داره؟

با توجه به فرضیه ی 1 که شما گفتید ، احتمال میدم حتی یک سرچ هم توی منوی استارت نکردید. این کار رو انجام بدید و اگر دیدید پیدا نشد ، می توانیم به فرضیه های دیگر فکر کنیم. 🤓

نه سیستم جدیده . ویندوز روی ssd نصبه که پنج ساله خریدمش 37 ترا نوشته شده روش. ولی سامسونگ مجیکیشن GOOD میزنه

استفاده ای غیر از ویندوز نداشتم ازش نه موزیک نه IDM توی این پنج سال همیشه بالای 70 گیگ فضای خالی داشته

بله سرچ زدم کل هارد ها و ssd رو

بله ویندوز 10 رمز ورود داره .

2.thumb.png.afa3029028b8da762fb3ef39e2871774.png

فایل txt شماره کارت و رمز دوم پنع عدد کارت بانکیم بود و اکثر موقع ها خرید اینترنتی میکردم واسه همین خیلی برام مهمه چه بلایی سرش اومده . اگه پاک شده باشه مهم نیست فقط چون 24 ساعت به نت وصل هستم و آنتی ویروس ندارم میترسم دزدیده شده باشه

در 30 دقیقه قبل، m.reza گفته است :

اگر از حجم فایل مطمئن هستید ، قسمت سرچ ویندوز ، .txt یا اسم فایل رو سرچ کنید ، بر اساس حجم فیلتر کنید ، اگر توی هارد باشه پیدا میشه .

بله عزیز چندین بار سرچ کردم هم هادرها و هم ssd - ولی پیدا نشد

در 17 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

سلام

نرم افزار everything رو دانلود ونصب کنید واسم فایلو توش سرچ کنید.انشاالله که پیدا بشه

انواع و اقسام نرم افزارهای ریکاوری فایل رو دانلود کردم و نصب کردم . همه چیز پیدا کرد غیر اون فایل مورد نظر من رو

لینک به دیدگاه

دوستان کسی نمیدونه جریان غیب شدن بعضی از فایلها در دسکتاپ چیه ؟امروز هم یک عکس نیست و نابود شد. هرچی میگردم نیست .  وسط دسکتاب بود تا دیشب

امکان داره از ssd باشه ؟

لینک به دیدگاه

از این فایل مهم و حیاتی بکاپ نگرفتید؟!مگه میشه؟!مگه داریم؟!

یا صرفا نگرانیتون اینه که دست کسی افتاده باشه؟

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Goorani گفته است :

از این فایل مهم و حیاتی بکاپ نگرفتید؟!مگه میشه؟!مگه داریم؟!

یا صرفا نگرانیتون اینه که دست کسی افتاده باشه؟

سلام عزیز . والا من بیخیال شده بودم تا امروز دوباره یک عکس از توی دسکتاپ ناپدید شد.

مورد اول که مشخصات عابربانک هام بود که رمز همه رو عوض کردم به قول شما صرفا نگران این بودم که دست کسی افتاده باشه.

امروز دوباره همون مشکل پیش اومد اینبار برای یه عکس. عکس مهم نیست مهم اینه چرا ناپدید شده.

قبلا ویندوز 7 یا ویستا درست یادم نیست یه سیستم مانیتورینگ داشت که تمام کارهایی که در طول روز انجام میدادیم با ثانیه دقیقه و ساعت مثل یه minimap ذخیره میشد مثلا میگفت (در فلان ساعت:دقیقه:ثانیه دابل کلیک کردی روی دسکتاپ) ویندوز 10 نداره همچین چیزی؟

ویرایش شده توسط Hype
لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Hype گفته است :

سلام عزیز . والا من بیخیال شده بودم تا امروز دوباره یک عکس از توی دسکتاپ ناپدید شد.

مورد اول که مشخصات عابربانک هام بود که رمز همه رو عوض کردم به قول شما صرفا نگران این بودم که دست کسی افتاده باشه.

امروز دوباره همون مشکل پیش اومد اینبار برای یه عکس. عکس مهم نیست مهم اینه چرا ناپدید شده.

قبلا ویندوز 7 یا ویستا درست یادم نیست یه سیستم مانیتورینگ داشت که تمام کارهایی که در طول روز انجام میدادیم با ثانیه دقیقه و ساعت مثل یه minimap ذخیره میشد مثلا میگفت (در فلان ساعت:دقیقه:ثانیه دابل کلیک کردی روی دسکتاپ) ویندوز 10 نداره همچین چیزی؟

شاید داره تغییر پسوند میده و هیدن میشه.

از تو فولدر اپشن همه گزینه ها نمایان کن

در 46 دقیقه قبل، Hype گفته است :

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hype گفته است :

سلام داره

event viewer        

یه برنامه هم هست اونم باید دانلود کنید به اسم LastActivityView

ویرایش شده توسط mohammad7966
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

تنظیم کردم از فولدر آپشن همیشه هم فایلهای سیستمی و هم مخفی رو نشون میده حتی پسوند فایلهارو هم نشون میده

در 40 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است :

سلام داره

event viewer       

یه برنامه هم هست اونم باید دانلود کنید به اسم LastActivityView

فکر کنم همین لست اکتیویتی بود ممنون رفیق

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Hype گفته است :

سلام.

دیگه این مشکل داره ترسناک میشه. احتمالا یک برنامه ی سمی توی ویندوز شما نصبه. من خودم 2 هفته ی قبل ویندوز جدید ریختم بعد آنتی ویروس نصب کردم دیدم تروجان توی سیستم دارم😂

اینا موقع دانلود هر چیزی قایم میشن و نصب میشن.

من خودم رفتم از سایت رسمی کسپرسکی ، آنتی ویروس رایگانشو نصب کردم و الان راحتم. خوبیش اینه هر بار سیستم رو ریست می کنی میاد اسکن میکنه.

اسم نسخه ی رایگان Kaspersky Security Cloud هست. توی حالت رایگان فقط اسکن (تمام قابلیت های اسکن) و مدیریت پسورد ها رو داره.

31 روز هم نسخه ی پولی رو میده تست کنی که خیلی خوبه و مثلا توی گوگل کروم سایت های مزاحم یا خطرناک رو قفل میکنه.

آپدیت خودکار هم داره. به نظرم همین رو نصب کنید اگر با آنتی ویروس ویندوز یا مثلا نود 32 هستید بعد سیستم رو بزنید فول اسکن بکنه. یک مقدار هم طول میکشه که بنده معمولا توی اون تایم میرم یا حمام یا ناهار که از وقتم استفاده کنم. آخر سر هم میاد کلی اخطار میده که فلان چیز جیزه فلان چیز خطرناکه. بعد میگه پاک کنم؟ نگهش دارم؟ 

یک قابلیت هم داره که می تونی فولدر هایی رو که نمی خوای اسکن بکنه و پاکش کنه رو انتخاب بکنی تا دیگه کرک ها یا محتویات او فولدر پاک نشه.

https://www.kaspersky.com/free-cloud-antivirus

اینم آدرس دانلودش. اگر آنتی ویروس قوی هم دارید که لازم نیست.

لینک به دیدگاه

RUN

shell:startup 

تیک hidden files بزن 

اگر سایت ایرانی یا لینکی باز کرده باشی و جاوا روی سیستمت باشه اینجا برای اجرا شدنش یه فایل میسازه + یکی هم توی دسکتاپ ات 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HosseinRF گفته است :

سلام.

دیگه این مشکل داره ترسناک میشه. احتمالا یک برنامه ی سمی توی ویندوز شما نصبه. من خودم 2 هفته ی قبل ویندوز جدید ریختم بعد آنتی ویروس نصب کردم دیدم تروجان توی سیستم دارم😂

اینا موقع دانلود هر چیزی قایم میشن و نصب میشن.

من خودم رفتم از سایت رسمی کسپرسکی ، آنتی ویروس رایگانشو نصب کردم و الان راحتم. خوبیش اینه هر بار سیستم رو ریست می کنی میاد اسکن میکنه.

اسم نسخه ی رایگان Kaspersky Security Cloud هست. توی حالت رایگان فقط اسکن (تمام قابلیت های اسکن) و مدیریت پسورد ها رو داره.

31 روز هم نسخه ی پولی رو میده تست کنی که خیلی خوبه و مثلا توی گوگل کروم سایت های مزاحم یا خطرناک رو قفل میکنه.

آپدیت خودکار هم داره. به نظرم همین رو نصب کنید اگر با آنتی ویروس ویندوز یا مثلا نود 32 هستید بعد سیستم رو بزنید فول اسکن بکنه. یک مقدار هم طول میکشه که بنده معمولا توی اون تایم میرم یا حمام یا ناهار که از وقتم استفاده کنم. آخر سر هم میاد کلی اخطار میده که فلان چیز جیزه فلان چیز خطرناکه. بعد میگه پاک کنم؟ نگهش دارم؟ 

یک قابلیت هم داره که می تونی فولدر هایی رو که نمی خوای اسکن بکنه و پاکش کنه رو انتخاب بکنی تا دیگه کرک ها یا محتویات او فولدر پاک نشه.

https://www.kaspersky.com/free-cloud-antivirus

اینم آدرس دانلودش. اگر آنتی ویروس قوی هم دارید که لازم نیست.

سلام داداش والا آنتی ویروس ویندوز 10 ورژن 2004 خیلی آنتی ویروس قویه خیلی تعریف ازش شنیدم

الان کاسپر رایگان هم نصب کردم غیر از چندتا کرک نرم افزار و کرک بازی به چیزی گیر نداد همونهارو هم ignore زدم چون نیازشون دارم

نرم افزار LastActivityView که دوستمون گفته بود رو نصب کردم تمام فعالیتهای شش ماه گذشته رو آورد بالا. چیزی دستگیرم نشد خیلی شلوغه . اسم فایل عکس رو یادم نیست وگرنه میزدم تو قسمت سرچ نرم افزار ... ولی New Text Document رو سرچ میزنم یا چیزی پیدا نمیکنه یا نرم افزار کرش میکنه

در 3 ساعت قبل، milad zabihi گفته است :

RUN

shell:startup 

تیک hidden files بزن 

اگر سایت ایرانی یا لینکی باز کرده باشی و جاوا روی سیستمت باشه اینجا برای اجرا شدنش یه فایل میسازه + یکی هم توی دسکتاپ ات 

سلام . این کارش چیه ؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Hype گفته است :

سلام داداش والا آنتی ویروس ویندوز 10 ورژن 2004 خیلی آنتی ویروس قویه خیلی تعریف ازش شنیدم

الان کاسپر رایگان هم نصب کردم غیر از چندتا کرک نرم افزار و کرک بازی به چیزی گیر نداد همونهارو هم ignore زدم چون نیازشون دارم

نرم افزار LastActivityView که دوستمون گفته بود رو نصب کردم تمام فعالیتهای شش ماه گذشته رو آورد بالا. چیزی دستگیرم نشد خیلی شلوغه . اسم فایل عکس رو یادم نیست وگرنه میزدم تو قسمت سرچ نرم افزار ... ولی New Text Document رو سرچ میزنم یا چیزی پیدا نمیکنه یا نرم افزار کرش میکنه

من خودم از آنتی ویروس ویندوز 10 راضی نیستم. همش پاک میکرد. چند روز پیش هاردم رو که وصل کردم اومد تمام کرک ها و.. ها رو پاک کرد. حجم هر کدوم هم چند گیگ بود.باز کسپرسکی یک سوالی میکنه. بیت دیفندر هم یک رایگان داشت که اون برای خودش سرطانی هست.انقدر کارش عجیبه که میزنه کرک های خود ویندوز رو پاک میکنه و ... .

مطمعن هستید هاردتون بدسکتور نداره؟ 

ویندوز رو در چه تاریخی نصب کردید؟ فکر کنم اگر دوباره نصب کنید ok بشه.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Hype گفته است :

سلام . این کارش چیه ؟

میخوام ببینم ویروس یا ربات روی سیستمت ران میشه یا نه 

چون گفتی عکس هم پاک شده و ....

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، HosseinRF گفته است :

من خودم از آنتی ویروس ویندوز 10 راضی نیستم. همش پاک میکرد. چند روز پیش هاردم رو که وصل کردم اومد تمام کرک ها و.. ها رو پاک کرد. حجم هر کدوم هم چند گیگ بود.باز کسپرسکی یک سوالی میکنه. بیت دیفندر هم یک رایگان داشت که اون برای خودش سرطانی هست.انقدر کارش عجیبه که میزنه کرک های خود ویندوز رو پاک میکنه و ... .

مطمعن هستید هاردتون بدسکتور نداره؟ 

ویندوز رو در چه تاریخی نصب کردید؟ فکر کنم اگر دوباره نصب کنید ok بشه.

انتی ویروس ویندوز 10 از من سوال میپرسه . بنده گزینه ی allow to device رو میزنم. پاک نمیکنه. ویندوز 10 چهار ساله نصبه فقط آپدیت شده هر هفته - ویندوز روی ssd نصبه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...