رفتن به مطلب

بالاتر بودن باس رم از سی پی یو

Ahoorakhaleqi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من یه مادربرد h310 با سی پی یو9100f همراه با رم با باس 2666 اسمبل کردم و تصویر نمیده با رم باس پایینتر ازش تصویر گرفتم الان خوندم که سی پی یوم 2400 پشتیبانی میکنه 

خواستم بدونم راهی هست که تصویر بگیرم از همین یا باید رمو عوض کنم؟!

لینک به دیدگاه

سلام. توجه داشته باشید برای تصویر گرفتن از این سی پی یو حتما باید از کارت گرافیک استفاده کنید. شما از چی تصویر گرفتید؟
در رابطه با رم تاجایی که من میدونم شما هر رمی بذارید اونقدری که مادربردت پشیبانی میکنه ست میشه. مثلا اگر 3000 هم بذارید روی 2400 ست میشه. البته اطلاعاتم محدوده . بقیه بهتر میتونن کمکتون کنن.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، miladhaerian گفته است :

سلام. توجه داشته باشید برای تصویر گرفتن از این سی پی یو حتما باید از کارت گرافیک استفاده کنید. شما از چی تصویر گرفتید؟
در رابطه با رم تاجایی که من میدونم شما هر رمی بذارید اونقدری که مادربردت پشیبانی میکنه ست میشه. مثلا اگر 3000 هم بذارید روی 2400 ست میشه. البته اطلاعاتم محدوده . بقیه بهتر میتونن کمکتون کنن.

درسته گرافیک دارم ولی خب سیستم با این رم تصویر نمیده ولی با رم ۲۱۳۳ اوکی بود مادربردم هم از ۲۶۶۶پشتیبانی میکنه تنها مشکلی که بنظرم اومد این بودکه سی پی یو باهاش مشکل داشته باشه

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی 

اگر اشتباه نکنم پردازنده های i3 این نسل, روی مادربرد های h310 و b360, فرکانس بیش از 2400mhz پشتیبانی نمیکنن.

اگر میخواید استفاده کنید پس از بوت شدن سیستم با رم 2400, به بایوس رفته و فرکانس و تایمینگ دستی بدید به طوری که فرکانس 2400 و تایمینگ ها دقیقا مشابه تایمینگ رم 2666 ست شده باشن. وقتی بایوس رو سیو کردید سیستم رو خاموش کرده و رم هارو بزارید.

البته اگر قصد دارید در کنار رم های 2400 کار کنن, بهتره تایمینگ های رمی که تاخیرش بیشتره رو ست کنید و درصورت نیاز ولتاژ هم بدید که پایدار بمونه و بازی در نیاره با ولتاژ Auto..(محض محکم کاری)

پ.ن: مادربرد می‌بایست خودش بصورت خودکار این مقادیر رو اعمال کنه,.. منتها عرض کردید شناسایی نمیکنه پیشنهاد اعمال تنظیمات دستی دادم.

ویرایش شده توسط ShQringQn
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

درود دوست گرامی 

اگر اشتباه نکنم پردازنده های i3 این نسل, روی مادربرد های h310 و b360, فرکانس بیش از 2400mhz پشتیبانی نمیکنن.

اگر میخواید استفاده کنید پس از بوت شدن سیستم با رم 2400, به بایوس رفته و فرکانس و تایمینگ دستی بدید به طوری که فرکانس 2400 و تایمینگ ها دقیقا مشابه تایمینگ رم 2666 ست شده باشن. وقتی بایوس رو سیو کردید سیستم رو خاموش کرده و رم هارو بزارید.

البته اگر قصد دارید در کنار رم های 2400 کار کنن, بهتره تایمینگ های رمی که تاخیرش بیشتره رو ست کنید و درصورت نیاز ولتاژ هم بدید که پایدار بمونه و بازی در نیاره با ولتاژ Auto..(محض محکم کاری)

پ.ن: مادربرد می‌بایست خودش بصورت خودکار این مقادیر رو اعمال کنه,.. منتها عرض کردید شناسایی نمیکنه پیشنهاد اعمال تنظیمات دستی دادم.

درود برشما

ممنون از راهنماییتون اما تایمینگو نمیتونم تغییر بدم ینی امکان ادیت نداره و فقط یک گزینس

بایوس اپدیت شه ممکنه حل شه؟!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...