رفتن به مطلب

مقایسه بین vh200 و ds501

DM.JAGUAR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام میخواستم بدون از بین دو هدست  vh200 و ds501 شما کدوم رو برای خرید پیشنهاد میدین قابلیت حذف نویز هنگام صحبت برای من خیلی مهمه و اگر به نظر شما هدستی بود که توی این رنج قیمت ارزش خرید داشت ممنون میشم که معرفی بکنید.

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

قطعا vh200 بهتره اصا شک نکنید

سلام.

قابلیت حذف نویزش چجوری هست میتونه به طور کامل نویز رو از بین ببره؟

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است :

سلام.

قابلیت حذف نویزش چجوری هست میتونه به طور کامل نویز رو از بین ببره؟

ببینین شما در رنج های قیمتی خیلی گرون تر هم نمیتونین انتظار یه نویز کنسلینگ بی نقص داشته باشین

این رنج قیمتی اقتصادی هست و نباید سطح توقع بالایی داشته باشین ولی به نسبت رقبای خودش کیفیت خیلی خوبه داره و اگر در حد قیمت توقع داشته باشین قطعا راضیتون میکنه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

ببینین شما در رنج های قیمتی خیلی گرون تر هم نمیتونین انتظار یه نویز کنسلینگ بی نقص داشته باشین

این رنج قیمتی اقتصادی هست و نباید سطح توقع بالایی داشته باشین ولی به نسبت رقبای خودش کیفیت خیلی خوبه داره و اگر در حد قیمت توقع داشته باشین قطعا راضیتون میکنه

سلام. یعنی در حدی هست که بشه حداقل نویز های محیط رو بگیره؟ نرم افزاری داره که بشه با استفاده از اون مدیریتش کرد؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است :

سلام. یعنی در حدی هست که بشه حداقل نویز های محیط رو بگیره؟ نرم افزاری داره که بشه با استفاده از اون مدیریتش کرد؟

شما کاربریتون چی هست؟

میخواین چیکار کنین؟

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است :

برای گیم و استریم میخوام.

ببینید صنعت استریم ایران تو زمینه گیم فوق العاده اشباع شده و هر چند من همیشه به همه توصیه میکنم برن کار کنن و تجربه کسب کنن و در آمد داشته باشن و اگر کسی بخواد حتی با تجهیزات کم هم بلاخره موفق خواهد شد

ولی بدونین با مسیر سختی روبرو هستین و تلاش و همت مضاعفی نیاز دارین 

در کل این هدست جوابگو کارتون هست ولی در نظر داشته باشین قطعا نیاز به ارتقا و خرید یه میکروفون واقعی در  اولین فرصت دارین

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

ببینید صنعت استریم ایران تو زمینه گیم فوق العاده اشباع شده و هر چند من همیشه به همه توصیه میکنم برن کار کنن و تجربه کسب کنن و در آمد داشته باشن و اگر کسی بخواد حتی با تجهیزات کم هم بلاخره موفق خواهد شد

ولی بدونین با مسیر سختی روبرو هستین و تلاش و همت مضاعفی نیاز دارین 

در کل این هدست جوابگو کارتون هست ولی در نظر داشته باشین قطعا نیاز به ارتقا و خرید یه میکروفون واقعی در  اولین فرصت دارین

سلام.

ممنون از توضیحاتتون. بله من در آینده حتما یک میکروفون میخرم فقط خواستم بدونم که این هدست ها جواب گو هستن یا نه که گفتید بله. فقط اینکه نرم افزاری برای مدیریت VH200  وجود داره؟

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است :

سلام.

ممنون از توضیحاتتون. بله من در آینده حتما یک میکروفون میخرم فقط خواستم بدونم که این هدست ها جواب گو هستن یا نه که گفتید بله. فقط اینکه نرم افزاری برای مدیریت VH200 نرم افزار هم وجود داره؟

بله برای شروع کار و به طور موقت قابل استفاده هستن 

مشکلی نیست

نرم افزار تا جایی که من اطلاع دارم رپو برای vh200 نرم افزاری عرضه نکرده

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

بله برای شروع کار و به طور موقت قابل استفاده هستن 

مشکلی نیست

نرم افزار تا جایی که من اطلاع دارم رپو برای vh200 نرم افزاری عرضه نکرده

باز هم ممنون.

فقط یک سوال دیگر، چرا DS501 از نظر شما خوب نیست؟

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است :

باز هم ممنون.

فقط یک سوال دیگر، چرا DS501 از نظر شما خوب نیست؟

رقیب vh200 هدست ds502 هست

ds501 از هر نظر من جمله کیفیت صدا ، میکروفون و حتی کیفیت ساخت یک پله پایین تره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

رقیب vh200 هدست ds502 هست

ds501 از هر نظر من جمله کیفیت صدا ، میکروفون و حتی کیفیت ساخت یک پله پایین تره

سلام.

ممنون از توضیحات خوبتون.

لینک به دیدگاه

یه نگاهی هم به سری A4TEACH داشته باشی بد نیست ....من راضی بودم از سری های قدیمیش ولی خب نیاز به بررسی داره 

(نویز کنسلینگ هم اگر مادربرد خوبی داشته باشین خیلی از مشکلاتتون رو رفع میکنه و نیازتون رو به هدست های خیلی گرون رو تا حد زیادی کم میکنه بنظرم)

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

یه نگاهی هم به سری A4TEACH داشته باشی بد نیست ....من راضی بودم از سری های قدیمیش ولی خب نیاز به بررسی داره 

(نویز کنسلینگ هم اگر مادربرد خوبی داشته باشین خیلی از مشکلاتتون رو رفع میکنه و نیازتون رو به هدست های خیلی گرون رو تا حد زیادی کم میکنه بنظرم)

سلام. 

منظور شما کدوم مدل از هدست های A4TEACH هست؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...