رفتن به مطلب

بنچمارکها و اوورکلاک و بحث و تبادل نظر

Persian Assassin
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 8 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

با بایوس ماد شاید بشه ولی پیشنهاد نمیکنم. همینجوری دوستان با XMP مشکل دارن به شکل رسمیش.

بعد از مقداری انگولک کردن، دیگه ویندوز حتی با XMP خاموش هم کرش میکرد، سر همین رم ها رو در آوردم و به یه ترتیب دیگه جا زدم و بایوسم هم دوباره نصب کردم. بعد برنامه ی MemTest نسخه ویندوزش رو ریختم و دیدم فقط حدود ۲۴ گیگ از رم رو میتونه تست کنه و میگه بقیش توسط برنامه های دیگه الوکیت شده و اجازه استفاده ازش رو نداره. سر همین نسخه بایوسش رو دانلود کردم و الان گزاشتم ران بشه. حالا سوالم اینه که این فقط رم تو اسلات اصلی رو چک میکنه یا هر چهار تا رم رو؟ چون یکی از سایت ها تو توضیحش نوشته بود دونه دونه رم ها رو با این تست، تست کنید.

IMG_20200728_164134.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 22 دقیقه قبل، Persian Assassin گفته است :

بعد از مقداری انگولک کردن، دیگه ویندوز حتی با XMP خاموش هم کرش میکرد، سر همین رم ها رو در آوردم و به یه ترتیب دیگه جا زدم و بایوسم هم دوباره نصب کردم. بعد برنامه ی MemTest نسخه ویندوزش رو ریختم و دیدم فقط حدود ۲۴ گیگ از رم رو میتونه تست کنه و میگه بقیش توسط برنامه های دیگه الوکیت شده و اجازه استفاده ازش رو نداره. سر همین نسخه بایوسش رو دانلود کردم و الان گزاشتم ران بشه. حالا سوالم اینه که این فقط رم تو اسلات اصلی رو چک میکنه یا هر چهار تا رم رو؟ چون یکی از سایت ها تو توضیحش نوشته بود دونه دونه رم ها رو با این تست، تست کنید.

درست متوجه شدم؟ یعنی به سلامتی یکی دوتا از ماژول هاتون شک کردید؟ چون الان توی این تصویر همه چیز درست هست 64گیگ رم شناخته، اروری هم پیدا نکرده. توی کامپیوتر پروپرتیز چی نشون میده؟ توی بایوس ماژول هارو چی هر چهارتاشونو میشناسه؟ سعی نکردید دستی اور بزنید و فرکانس بدید؟ با برنامه Hyper Pi هم پایداری رمتون رو چک بفرمایید.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Devileytion گفته است :

درست متوجه شدم؟ یعنی به سلامتی یکی دوتا از ماژول هاتون شک کردید؟ چون الان توی این تصویر همه چیز درست هست 64گیگ رم شناخته، اروری هم پیدا نکرده. توی کامپیوتر پروپرتیز چی نشون میده؟ توی بایوس ماژول هارو چی هر چهارتاشونو میشناسه؟ سعی نکردید دستی اور بزنید و فرکانس بدید؟ با برنامه Hyper Pi هم پایداری رمتون رو چک بفرمایید.

نه، همیشه ۶۴ گیگ رو میشناسه، ولی قبل اینکه تست بگیرم، دو بار بعد حدود ۲ ساعت روشن بودن کامپیوتر بلو اسکرین گرفتم و دلیلش رو ناتوانی در رایت روی رم نوشته بود

کلا رم ها با برد های رده بالا لجن. بهترین عملکرد رم روی سری میانرده MSI EDGE هست

ویرایش شده توسط Persian Assassin
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Persian Assassin گفته است :

نه، همیشه ۶۴ گیگ رو میشنهسه، ولی قبل اینکه تست بگیرم، دو بار بعد حدود ۲ ساعت روشن بودن کامپیوتر بلو اسکرین گرفتم و دلیلش رو ناتوانی در رایت روی رم نوشته بود

خب پس بی خیال این نرم افزار بشید فعلا، رم هاتونو دستی ست کنید روی فرکانس و تایمینگ کارخونه و ولتاژ رو هم به همون عدد روی برچسب رم ست کنید. فقط میخوام ببینم تست پایداری میزنه یا نه؟ بعد تک به تک ماژول هارو در بیارید و تست کنید اگر دیدید هنوز داستان دارید.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Persian Assassin گفته است :

همه رو تست میکنه نسخه بوتیبل ولی اگر مثلاً فقط یکی از ماژول ها خراب باشه شما دقیقاً نمیفهمید کدومه  . واسه 64گیگ 4تا pass فکر کنم ده ساعت طول بکشه. ورژن memtest86 داخل عکس هم خیلی قدیمیه انگار .

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Aimbot گفته است :

همه رو تست میکنه نسخه بوتیبل ولی اگر مثلاً فقط یکی از ماژول ها خراب باشه شما دقیقاً نمیفهمید کدومه  . واسه 64گیگ 4تا pass فکر کنم ده ساعت طول بکشه. ورژن memtest86 داخل عکس هم خیلی قدیمیه انگار .

ورژن ۵ هست. جدیدش چنده؟

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Persian Assassin گفته است :

ورژن ۵ هست. جدیدش چنده؟

8.4 

https://www.memtest86.com/download.htm

بعد الان که تو یه تاپیک دیگه گفتید با تست cinebench دمای پردازنده خیلی بالا میره من حدس میزنم مشکل شما ولتاژ مموری کنترلر باشه , که اگر یادم باشه vccsa یا vccio عه . چک کنید بعداً الکی بالا نباشن .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Persian Assassin گفته است :

هم فست بوت ویندوز و هم فست بوت بایوس رو دیسیبل کنید بایوس هم اپدیت کنید 

memtest86 اخرین نسخش باید 8.4 باشه اگر اشتباه نکنم 

اگر به سلامت ماژول ها شک کردید یکی یکی تستشون کنید هر چند که سالم هستن ولی برای اطمینان

گذاشتید هر 13 تا تست 4 بار ران بشه یا متوقفشون کردید؟

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Aimbot گفته است :

8.4 

https://www.memtest86.com/download.htm

بعد الان که تو یه تاپیک دیگه گفتید با تست cinebench دمای پردازنده خیلی بالا میره من حدس میزنم مشکل شما ولتاژ مموری کنترلر باشه , که اگر یادم باشه vccsa یا vccio عه . چک کنید بعداً الکی بالا نباشن .

فکر کنم VCCIO باشه VCCSA سیستم ایجنت باید باشه

اینجا برای اورکلاک رم درباره VCCSA/VCCIO توضیحاتی داده

https://github.com/integralfx/MemTestHelper/blob/master/DDR4 OC Guide.md

معمولا روی اورکلاک رم نباید بالای 1.20 باشن برای همین میگن روی Auto نذارید که بعدا صدمه بزنه 

ویرایش شده توسط gebhard
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...