رفتن به مطلب

پیشنهاد کولر پردازنده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز

کولر پردازنده فعلی من Lucifer V2 هست و دوست داشتم یه ایرکولر قوی تر جایگزین کنم که اگر در آینده نزدیک پردازنده رو ارتقا دادم ، مشکلی از این بابت نداشته باشم.

مدلی که مدنظر دارم Macho Rev.A(BW) که البته تو تاپیک های مختلف به چشمم خورد. دوست داشتم نظرتون رو بدونم. تشکر

لینک به دیدگاه

من دو تا از این کولر دارم ، اگر کیستون جا داشته باشه ، نسبت به پولی که میدی واقعا خیلی کولر خوبی هست ، من 2 سال پیش دسته دومش رو 100 خریدم ، یکی از خوبی های این کولر اینه اگر یه روزی فنش از کار بیفته خود هدسینگ تا سی پی یو 65 وات رو میتونه خنک نگه داره ، اگر سی پی یو رو زیر استرس نبری تا 120 وات رو جواب میده ، من خودم 2500k رو باهاش اور کرده بودم دماش بالای 70 نمیومد در حالی که فنش 70 یا 80 درصد کار میکرد ، سیلیکون هزار تومانی زده بودم ، اگر رمت هدسینگ دار باشه ممکنه به فنش برخورد کنه ، این بستگی به مادربردت داره مثلا من با مادربرد ASUS P8P67 هیچ مشکلی با رم نداشتم ولی با مادربرد BIOSTAR TP67XE مشکل برخورد رم هدسینگ دار با فن داشتم ، اگر رمت بدون هدسینگ باشه هیچ مشکلی نداری

h4qm_found_37168368_3303544.jpg

b3b5_found_37080984_2740872.jpg

b894_found_64057888_2869087.jpg

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

من دو تا از این کولر دارم ، اگر کیستون جا داشته باشه ، نسبت به پولی که میدی واقعا خیلی کولر خوبی هست ، من 2 سال پیش دسته دومش رو 100 خریدم ، یکی از خوبی های این کولر اینه اگر یه روزی فنش از کار بیفته خود هدسینگ تا سی پی یو 65 وات رو میتونه خنک نگه داره ، اگر سی پی یو رو زیر استرس نبری تا 120 وات رو جواب میده ، من خودم 2500k رو باهاش اور کرده بودم دماش بالای 70 نمیومد در حالی که فنش 70 یا 80 درصد کار میکرد ، سیلیکون هزار تومانی زده بودم ، اگر رمت هدسینگ دار باشه ممکنه به فنش برخورد کنه ، این بستگی به مادربردت داره مثلا من با مادربرد ASUS P8P67 هیچ مشکلی با رم نداشتم ولی با مادربرد BIOSTAR TP67XE مشکل برخورد رم هدسینگ دار با فن داشتم ، اگر رمت بدون هدسینگ باشه هیچ مشکلی نداری

خب من مشخصات رو مینویسم شاید کمک کنه

Green Z4 Astiak

KingSton HyperX Predator

MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC

الآن کولر خودمم دست کمی از ماچو نداره. طوری که حالت عادی فن به رم برخورد می کرد. بنابراین مجبور شدم فن رو برگردونم. یعنی خروجی هوا به سمت سقف کیس باشه.

ys9_۲۰۲۰۰۷۱۱_۱۹۴۵۲۲.jpg

لینک به دیدگاه

کولر خودتون خوبه ، نیازی نیست عوض کنید ، سیلیکون خوب استفاده کنید حله ، اگر خیلی حساس هست یا پول زیادی دارید ، واتر کولر بگیرید 

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

کولر خودتون خوبه ، نیازی نیست عوض کنید ، سیلیکون خوب استفاده کنید حله ، اگر خیلی حساس هست یا پول زیادی دارید ، واتر کولر بگیرید 

والا دوست داشتم یه تنوعی بدم 😊 و میخوام تو یکی دو ماه آینده یه پردازنده نسل ۹ بخرم برای همون گفتم یه ایرکولر خوب تهیه کنم. الآنم از خمیر G40 دیپ کول استفاده میکنم و راضیم. فقط یه سوالی دارم. نویز فن چطور هست. اونطور که میگن کم صداست.

ویرایش شده توسط Mohammad-RI
لینک به دیدگاه

فن ماچو صداش خیلی کمه ،ایر کولر بزرگتر از ماچو و فن شما دیگه کل فضای کیس رو اشغال میکنه 

لینک به دیدگاه

سلام این اشکالی نداره فن سی پی یو، فنش رو به پایین سمت گرافیکه؟ 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hossein- گفته است :

سلام ، اینطور که من توی تصویر می بینم قشنگ فن و پشت گرافیک هم دیگه رو بقل کردن.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

فن ماچو صداش خیلی کمه ،ایر کولر بزرگتر از ماچو و فن شما دیگه کل فضای کیس رو اشغال میکنه 

بسیار خوب. احساس میکنم جز همین نویز تفاوت خاصی بین این دو کولر نیست. مگر اینکه برای همین نویز و ظاهر زیباترش برم سمت ماچو 🙄

در مورد سایز هم موافقم. دقت کنید اولین چیزی که به چشم میاد همین کولر هست. حتی از گرافیکم بزرگتره. واتر کولر هم که گفتید تا الآن بهش فکر نکردم. راستش تمایلِ خاصی ندارم که واتر کولر ببندم.

در 3 ساعت قبل، Hossein- گفته است :

فن رو به پایین نیست. گرما رو هل میده سمت بالا و از طریق فنِ سقف خارج میشه. چسبیده به گرافیک ولی یه فاصله ای چند سانتی بینشون هست.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hossein- گفته است :

توی راندمان تاثیر منفی خواهد داشت. چون که هوای بسیار گرم تر در صورتی که گرافیک تحت فشار باشه به سمت هیت سینک پردازنده ارسال خواهد شد.

جناب استارتر. کولر فعلیتون کافی و خوب هست. اگر میخواید تفاوتی احساس کنید یه واتر کولر 360 تهیه کنید.

بنده cooler master hyper 212 turbo داشتم که در حال حاضر برای فروش قرار دادم. این مدل رو با cooler master masterliquid pro 240 rgb تعویض کردم. ولی هیچگونه تفاوت دمایی با کولر قبلی احساس نکردم فقط زیبایی داره.

اگر دما براتون مهمه یه واتر کولر 360 تهیه کنید. در غیر این صورت کولر خودتون کافی و خوبه.

برای تنوع میتونید یه فن rgb با فشار هوای بالا تهیه کنید و فن کولرتون رو عوض کنید.

ویرایش شده توسط xXxHO3EiNxXx
لینک به دیدگاه

سلام عزیز کولرتون خیلی خوبه بقیش به تحویه کیس و دمای اتاقتون بستگی داره  اگه دمای اتاقتون خوب باشه این کولر به خوبی جواب میده

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، xXxHO3EiNxXx گفته است :

توی راندمان تاثیر منفی خواهد داشت. چون که هوای بسیار گرم تر در صورتی که گرافیک تحت فشار باشه به سمت هیت سینک پردازنده ارسال خواهد شد.

برای این مورد احیانا نمیتونم حرکتی بزنم؟ ناچارا اینجوری بستم

پس فعلا برای خرید عجله نمیکنم. بیشتر فکر میکنم تا به نتیجه برسم. (همین الآن تو دیجی کالا ناموجود شد😑) حقیقتش از شکل و قیافه این هیت سینک زده شدم وگرنه همونطور که گفتید کاملا برای من کافی هست. دلم نیست رو سیستم واتر کولر ببندم 😐 مگه اینکه از بین ایر کولر ها ، گزینه های بهتر یا مدل های بالاتر همین برند رو از طریق سایت های واسطه تهیه کنم. برای نمونه  قیمت سه مدل رو درآوردم.

Macho Rev.A(BW حدود ۱۳۰۰

Macho Rev. B حدود ۲۷۰۰

Le Grand Macho RT حدود ۳۵۰۰

مثلا آخرین مدل - که هم وزن کولر فعلیِ منه - فن ۱۵۰ میلی متری ، هیت سینک زیباتر و طبق گفته دوستمون نویز کمتری دارن. فقط نمیدونم این مدل ( یا دو مدل قبل ) رو میتونم بصورت استاندارد نصب کنم یا نه!؟

ویرایش شده توسط Mohammad-RI
لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Mohammad-RI گفته است :

فقط نمیدونم این مدل ( یا دو مدل قبل ) رو میتونم بصورت استاندارد نصب کنم یا نه!؟

اصولا باید بتونید. ماژولای حافظتون زیاد قد بلند نیست. همچنین به نظرم میتونید (اگر امکانش باشه) فن روی هیت سینک رو یک مقدار بالاتر ببندید. مدل کول شمارو تست نکردم اما احتمالا چون گیره ای هستش باید بشه.

در مورد کولر مد نظرتون هم این تصویر رو ببینید.

installed1.thumb.jpg.46871258b69b6db4c931754e7d09240d.jpg

احتمالا اگر 4 ماژول داشته باشید به مشکل بخورید.

لینک به دیدگاه

سال 96 قیمت فن ماچو 154 تومان بود ، قیمت دلار 4 تومن  ، الان قیمت فن 11 برابر شده ، قیمت دلار 5 برابر !!! 

لینک به دیدگاه

در در 6 مرداد 1399 در 18:22، Mohammad-RI گفته است :

Macho Rev.A(BW حدود ۱۳۰۰

Macho Rev. B حدود ۲۷۰۰

Le Grand Macho RT حدود ۳۵۰۰

اگر خواستید ترمال رایت silver arrow sbe دارم که از پس سی پی یوی 180 واتی به راحتی برمیومد و نویز هم که کلا نداره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...