رفتن به مطلب

فروش تعدادی قطعه جدید - کولر ترمالرایت ماچو - هارد - مودم - باندل

Recommended Posts

در در 22 شهریور 1399 در 10:40، mankan_rs گفته است :

سلام دوست عزیز کولر نوتوس ۲۰۰ را با مدل بوفالو گرین معاوضه میکنید مدل دقیق  green buffalo 100 یه مقداری سر بدم

درود

تعویض فقط با ترمارایت ماچو هست عزیز

از دوتان اگه شخضی تو کار بایوس زدن مهارت کامل داره بنده حاظرم 300 تومان پرداخت کنم تا بایوس دقیق و اصلی این کارت رو بزننند

لینک به دیدگاه

مبلغ جهت خرید کولر نوتوس دیروز صبح واریز شد منتظر گذاشتن رسید ارسال کاربر محترم avalanint بهمراه 24 ساعت تست..

کولر نوتوس دست بنده رسید، تست شد، سالم و  اوکی بود.

سپاسگذار از فروشنده محترم

ویرایش شده توسط acola
لینک به دیدگاه

در در 7 مرداد 1399 در 20:46، avalanint گفته است :

گرافیک asus rx470 4gb - 6 ماه گاارنتی لایف مونده  از لحاظ ظاهری عین اکبند و نو - بایوس اشتباه زده شده - 1500 - وضعیت فن ها 100% -

کارتن متعلقات کامل

سلام و عرض ادب

با واسطه لیون کارت برای بنده 🙏🏽

ویرایش شده توسط aVaOMi
لینک به دیدگاه

در در 25 شهریور 1399 در 19:48، acola گفته است :

مبلغ جهت خرید کولر نوتوس دیروز صبح واریز شد منتظر گذاشتن رسید ارسال کاربر محترم avalanint بهمراه 24 ساعت تست..

کولر نوتوس دست بنده رسید، تست شد، سالم و  اوکی بود.

سپاسگذار از فروشنده محترم

مبارکتون باشه .پسست اول و موجودی ها بروز شد

لینک به دیدگاه

در در 7 مرداد 1399 در 20:46، avalanint گفته است :

بایوس اشتباه زده شده - 2000 تومان - وضعیت فن ها 100% -یه عنوان معیوب فروخته میشه

کارت معیوب را به تعمیرکار و درصورت عدم موفقیت نهایتا به سطل آشغال می سپارند...

نه اینکه  فقط ده دقیقه بعد از پیدا شدن مشتری، بدون پاسخگوئی، قیمت را ۵۰۰ افزایش دهند !!!

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

نه اینکه  فقط ده دقیقه بعد از پیدا شدن مشتری، بدون پاسخگوئی، قیمت را ۵۰۰ افزایش دهند !!!

این شیوه نوینه واسه قیمت گذاری😁

من هم ب ایشون گفتم قیمت پایه واسطه لیون بدون هیچ شرطی خریدارم، بعد بدهکارم شدیم ک گرافیک ۳ ۴ تومنی رو چرا ۱.۵ باید بفروشه ب من در صورتی ک قیمتیه ک خودشون گذاشتند برای فروش

بهرحال صاحب اختیارند ولی مشکل بامپ کردنه ک بیخودی اسپم میشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

در 2 ساعت قبل، farzadkrd گفته است :

این شیوه نوینه واسه قیمت گذاری😁

من هم ب ایشون گفتم قیمت پایه واسطه لیون بدون هیچ شرطی خریدارم، بعد بدهکارم شدیم ک گرافیک ۳ ۴ تومنی رو چرا ۱.۵ باید بفروشه ب من در صورتی ک قیمتیه ک خودشون گذاشتند برای فروش

بهرحال صاحب اختیارند ولی مشکل بامپ کردنه ک بیخودی اسپم میشه

حال و احوالتون خوبه که انشااله ؟؟چرا انقدر عصبانی حالا ؟؟ :)

بنده در تاپیک و همه پی ام ها ذکر کردم که تمامی فروش ها به صورت مستقیمه . پی ام کاربرای دیگه هم میخوندید میفهمیدید معامله ها همه به صورت مستقیم انجام شده

اینکه شما بعد اینا میاید معامله رو به تلگرام و .. اینا میکشونید بعد کلی بحث و درخوست عکس اخرش میفرمایید با واسطه خریدارم .این کار معنای دقیق  بی ...ر  بودن هست

بنده در پست اول کالا رو گذاشتم قیمت فروشم گذاشتم .شخصی کالا رو پسندید شرایط معامله هم قبول داشت هماهنگ میکنه کالا بهش فروخته میشه چنان که شده

.غیر این صورت هم خیر . تا زمانی هم که کالا فروخته نشده با توجه به وضعیت ارزی بنده مختارم قیمت کالا رو تغییر بدم و این خلاف قوانین نیست این موضوع به هیچ عنوان به شما مربوط نیست که تشریف میارید اینجا و سعی در انحراف تاپیک دارید

تمامی ارسال هم بعدی تون هم گزارش میشه که تاپیک به انحراف کشیده نشه

سپاس

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، avalanint گفته است :

حال و احوالتون خوبه که انشااله ؟؟چرا انقدر عصبانی حالا ؟؟ :)

بنده در تاپیک و همه پی ام ها ذکر کردم که تمامی فروش ها به صورت مستقیمه . پی ام کاربرای دیگه هم میخوندید میفهمیدید معامله ها همه به صورت مستقیم انجام شده

اینکه شما بعد اینا میاید معامله رو به تلگرام و .. اینا میکشونید بعد کلی بحث و درخوست عکس اخرش میفرمایید با واسطه خریدارم .این کار معنای دقیق  بی ...ر  بودن هست

بنده در پست اول کالا رو گذاشتم قیمت فروشم گذاشتم .شخصی کالا رو پسندید شرایط معامله هم قبول داشت هماهنگ میکنه کالا بهش فروخته میشه چنان که شده

.غیر این صورت هم خیر . تا زمانی هم که کالا فروخته نشده با توجه به وضعیت ارزی بنده مختارم قیمت کالا رو تغییر بدم و این خلاف قوانین نیست این موضوع به هیچ عنوان به شما مربوط نیست که تشریف میارید اینجا و سعی در انحراف تاپیک دارید

تمامی ارسال هم بعدی تون هم گزارش میشه که تاپیک به انحراف کشیده نشه

سپاس

اولا ک عصبانیتی درکار نیست

ثانیا پست شما ثانیه ب ثانیه ادیت میشه والا اگه همون اول دیده بودم تاکید بر حضوری داشتید یکی از دوستان رو میفرستادم از شما تحویل بگیره

ثالثا من داخل تلگرام ب شما پیام دادم، عکس نخواستم، گفتم طبق گفته خودتون هر ایرادی ک داره کارت رو خریدارم، شما نگفتید فقط در فقط حضوری، بعد از کلی حرف گفتید چرا ۱۵۰۰ بفروشم وقتی ۳ ۴ تومن قیمتشه بعد کلا چت رو پاک کردید بدون هیچ خبری، این شما هستی ک وقت اعضا رو تلف کردید

درضمن من از گزارش شما خوشحال میشم، دوست ندارم کسایی اینجا فعالیت داشته باشند ک به قوانین اهمیتی نمیدن، بله قیمت دست شماس، هر ثانیه مختارید افزایش بدین یا کلا کنسل کنید ، نه اینکه اعضا با شرایط شما موافقت کنند بعد از زمانی یهویی همه چیو کنسل کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

داداش حال شما انگار واقعا خوش نیست

بنده نه جایی گفتم به صورت حضوری میفروشم نه تاکیدی کردم. من در تاپیک و پی ام ها گفتم مستفیم فروخته میشه یعنی بی واسطه .شما یه ذره وقت بزارید تاپیک میخوندید میدیدی که خریدارای دیگه ذکر کرند که هزینه رو واریز و منتظر کد رهگیرین پس حضوری کلا در کار نیست

صحبتی که شما گفتید من اصلا به زبود نیاوردم و حاصل تراوشات ذهن شما بوده . اخرین جمله هر 2 پیغامی که در تلگرام به من داده شد این بود اوکی بریم از طریق واسطه معامله کنیم که بله بنده بی هیچ پاسخی جفتشم پاک کردم. چون نه وقت و نه حوصله بحث با افرادی که تاپیک و پی ام هارو نخونده پی ام میدند ندارم

کالا با کارتن گارانتی ظاهرا در حد نو و پلمپ اما معیوب فروخته میشه. خریدار خودش میتونه بایوس درست رو بزنه اگه اینکاره باشه یا ببره گارانتی کلا کارت رو تعویض کنه 

وسلام

لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب

مبلغ کارت امشب واریز شد و منتظر ارسال فروشنده عزیز avalanint هستم

ضمنا یه دوستی در مورد هزینه ارسال منفی زدن برای ایشون، باید بگم در مورد بنده هم پیش اومد و اطلاع دادم ایشون سریع مبلغ ارسال رو برگشت زدن.. لازم بود اینجا بیان کنم تا با خیالت راحت از ایشون خرید کنید.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، acola گفته است :

سلام و عرض ادب

مبلغ کارت امشب واریز شد و منتظر ارسال فروشنده عزیز avalanint هستم

ضمنا یه دوستی در مورد هزینه ارسال منفی زدن برای ایشون، باید بگم در مورد بنده هم پیش اومد و اطلاع دادم ایشون سریع مبلغ ارسال رو برگشت زدن.. لازم بود اینجا بیان کنم تا با خیالت راحت از ایشون خرید کنید.

صحیح و سپاس از شما

لپ تاپ گرافیک کولر هاردها فروخته شدند

مابیقی اقلام موجود هستند

فروش ادامه دارد

لینک به دیدگاه

کولز تزمالرایت ماچو با گارانتی در حد نو با 50% تخفیف قیمت روز موجود هست

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...