رفتن به مطلب

فروش یا معاوضه ADATA SX8200 PRO 512GB (بهترین SSD گیمینگ)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من دنبال SSD یک ترا بودم با حداکثر سرعت که متاسفانه مدل 1 ترا این مدل هم اصلا توی بازار نبود برای همین به عنوان بک اپ اینو خریدم چون بازار فرصت فکر کردن اصلا به ادم نمی ده.

این SSD اصلا استفاده نشده و فقط تست شده تا تیر ماه سال 1404 هم 5 سال گارانتی درجا تعویض اونگ داره از مدت گارانتی مشخصه که به تازگی خریداری شده گارانتی اونگ به مراتب معتبر از M.I.T هست و شرکت بزرگ تری هم هست.

الان 970 EVO PLUS استفاده شده رو همین جا 4 تومن گذاشتن که در تست های واقعی عملا از این SSD ضعیف تره و خوب گارانتیشم کمتره این SSD پر فروش ترین SSD سایز خودش شده و نقدهاش بالای همه SSD هاست. تقریبا بهترین انتخاب 2020 اکثرا سایت هاست.

8879_014_samsung-970-evo-plus-500gb-ssd-

داخل عکس ها هم مشخصه که 2 تا SSD ی 500 گیگه دیگه دارم و نیازی فعلا به این ندارم. اما امتیاز این sSD به مراتب از 960 PRO که دارم بهتره دماشم کمتره. ضمنا این 420 گیگ رایتی که داره من استفاده نکردم و در حقیقیت تست کارخانه ایش هست برای خودم یکم عجیب بود چون سامسونگ این شکلی نیست که ایمیل زدم به ADATA ازشون پرسیدم تایید کردن همه SSD ها قبل از بسته بندی تست می شن و این میزان استفاده ازش نرمال هست کسیم خواست ایمیلش هست براش می فرستم.

قیمت 2500

با مدل 1 ترا بایت این مدل یا حداقل در حد و اندازه این مدل به شرط داشتن گارانتی و کم کار بودن هم معاوضه دارم. یا حتی اکبند

20200804_030818.jpg

SSD 3.jpg

SSD 1.jpg

Screenshot (3191).png

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...