رفتن به مطلب

مشكل با كارت iChiLL GeForce GTX 1070

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان و كاربران محترم فروم ليون كامپيوتر

غرض از مزاحمت اينكه يك كارت iChiLL GeForce GTX 1070 از شركت اينو تريدى دارم

داستانش از اين قراره كه زمانى كه اين كارت خريدارى شد بصورت اصولى و تايم حالا محدودى ماين شده كه در اون حالت بايوسش دستكارى شده و از حالت عادى خارج شده و خلاصه اينكه اتفاق عجيبى كه براى اين كارت رخ داده بعد از تلاشها و تستهاى فوق العاده فراوان متوجه شدم فقط و فقط بر روى بوردهاى AMD كار ميكنه خلاصه اينكه بر اين شديم كه كارت رو به حالت ديفالت بازگردانيم حالا روشهايى رو تست كردم ولى جواب نداده و از طرفى كه در اين امر سر رشته ندارم مراحل ابتدايى رو طى كردم مثل دانلود بايوس ديفالت تست كردن دو سه تا نرم افزار كه در هر صورت هيچ كدوم جواب نداد كه نداد الان يه راه ساده و زير ديپلم كسى ميتونى بهمون بگه كارمون راه بيوفته ممنونش ميشم.

تا جايى كه ميدونم مدل اين كارت اينه اگه مدل مشابهى نداشته باشه تو سايتشون

http://www.inno3d.com/products_detail.php?refid=256

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز بایوس کارت های سری پاسکال قابل دستکاری نیست البته بایوس xoc هست که فقط بر روی 1080 و 1080ti استفاده میشه و برای اورکلاکرها بهینه شده شما اصلا اشاره نکردی که مشکلت چیه که دوستان بتونن راهنمایی کنن

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

درود دوست عزیز بایوس کارت های سری پاسکال قابل دستکاری نیست البته بایوس xoc هست که فقط بر روی 1080 و 1080ti استفاده میشه و برای اورکلاکرها بهینه شده شما اصلا اشاره نکردی که مشکلت چیه که دوستان بتونن راهنمایی کنن

عزيز مشكل رو نوشتم اونم اينكه بخاطر اينكه استفاده ماين شده بايوسش تغيير يافته الان فقط و فقط بر روى بوردهاى AMD تصوير ميده ميخوام روى همه بوردها تصوير بده....

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، eddy گفته است :

عزيز مشكل رو نوشتم اونم اينكه بخاطر اينكه استفاده ماين شده بايوسش تغيير يافته الان فقط و فقط بر روى بوردهاى AMD تصوير ميده ميخوام روى همه بوردها تصوير بده....

عرض کردم دوست عزیز بایوس کارت 1070 به هیچ وجه قابل تغییر نیست و مشکلی هم اگر باشه از خود سخت افزار هست موید باشید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

عرض کردم دوست عزیز بایوس کارت 1070 به هیچ وجه قابل تغییر نیست و مشکلی هم اگر باشه از خود سخت افزار هست موید باشید

بایوس همه 1070ها رو هم قابل فلش هستش. همچنین tdp هم قابل تغییر هستش

لینک به دیدگاه

نرم افزار nvflash رو دانلود کنید و طبق راهنماهایی که تون ت هست بایس رو فلش کنید.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

بایوس همه 1070ها رو هم قابل فلش هستش. همچنین tdp هم قابل تغییر هستش

دوست عزیز کی گفت غیر قابل فلش هست بنده گفتم غیر قابل دستکاری اینی که شما بایوس یک کارت دیگه مثلا گیگابایت رو روی MSI بزنی دستکاری محسوب نمیشه

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

عزيزان من مشكلى با اين حرفايى كه ميزنيد ندارم مشكل اساسيم يه چيزه اونم اينكه اين كارت فقط و فقط روى بوردهاى AMD داره تصوير ميده و كار ميكنه و الان موندم چكار كنم جالب اينكه اصلا تفاوتى نداره بورد قديمى باشه يا جديد فقط و فقط روى AMD ها جواب ميده لطفا يه راهنمايى خوب بكنيد با اون نرم افزارى كه دوستمون فرمودن تست كردم فقط براى كارتهاى قديمى هست اين تو ليستش نبود كه بتونم كاريش بكنم!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...