رفتن به مطلب

کند شدن سرعت ssd

fiscker
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

یک مشکلی چند وقته برای من پیش اومده بوت ویندوز طول میکشه و وفتی داخل ویندوز هم هستم و چندین برنامه باز هست مثل whatsapp و chrome و... نه به صورت ممتد ولی رندوم خیلی کند میشه . موس و میشه تکون داد ولی با کلیک کردن اون برنامه not responding میده و عملا فریز میشه باید دستی ریست کنم.

برنامه خود SSD درایو هم دانلود کردم سلامتش 100 بود ولی در قسمت دما 65-63 زده

توی عکس هم معلومه جای ssd رو هم عوض کردم آوردم بین Hdd ها که روبروی فن ورودی باشه 

ایرادی هست اصلا؟ چه جوری سرعت ssd مثل سابق کنم؟

در ضمن ویندوزم چندین سال عوض نکردم(6-7) و ترجیح میدم عوض نکنم به علت برنامه های ن صبی ولی آپدیت بوده همیشه راه حلی هست دوستان؟

مشخصات سیستم هم ایناست:

SSkingston 240gb

ryzen 1700x 

b350 asus

1080ti auros

32gb ram

hdd 1tb+2tb

power 850+ 

tess.thumb.jpg.e9e612fe9230d62fe5b61641cb033a0a.jpg

ویرایش شده توسط fiscker
تصحیح عکس
لینک به دیدگاه

اون دمای 63 که نوشته بالاترین دمایی هست که تجربه کرده ، شاید یه لحظه بوده باشه ولی دمای الان اون پایین نوشته 37 درجه هست

لینک به دیدگاه

فیرمور اس اس دی رو آپدیت بفرمایید البته ممکنه بعدش ویندوز بپره. بنابراین پیش از آپدیت فیرمور اطلاعاتتون رو جایی نگه دارید و سپس بعد از آپدیت فیرمور اس اس دی، ویندوزش رو هم عوض کنید.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است :

اون دمای 63 که نوشته بالاترین دمایی هست که تجربه کرده ، شاید یه لحظه بوده باشه ولی دمای الان اون پایین نوشته 37 درجه هست

فکر نمیکنم چون وقتی رفرش رو میزنم اون عدد 63 عوض میشه مثلا 65 یا  62-1

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

فیرمور اس اس دی رو آپدیت بفرمایید البته ممکنه بعدش ویندوز بپره. بنابراین پیش از آپدیت فیرمور اطلاعاتتون رو جایی نگه دارید و سپس بعد از آپدیت فیرمور اس اس دی، ویندوزش رو هم عوض کنید.

میخوام ویندوز رو عوض نکنم چون خیلی از برنامه هام میپره فرصتشو ندارم دوباره نصب کنم راه دیگه ای هست؟

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، fiscker گفته است :

میخوام ویندوز رو عوض نکنم چون خیلی از برنامه هام میپره فرصتشو ندارم دوباره نصب کنم راه دیگه ای هست؟

اگر راه دیگری می داشت خدمت شما عرض می کردم.

لینک به دیدگاه

در در 14 مرداد 1399 در 17:37، fiscker گفته است :

سلام

ی بکاپ بگیرید اگه ویندوز پرید ریستور کنید (البته شاید این کندی دلیلش خوده ویندوز باشه ای کاش ی بنچمارک هم از ssd میذاشتید + گزارش کارکرد ssd)

ویرایش شده توسط amirpcp30
لینک به دیدگاه

بنده هم 480 مدل A400 رو دارم، متاسفانه موقعی که چندین نرم افزار رو با هم اجرا می کنم، سرعت بصورت محسوسی کاهش پیدا می کنه، گوگل کردم، دیدم که ظاهرا متاسفانه این مشکل روی این SSD ها هست، قبلا سامسونگ EVO 840 داشتم، اصلا ازین مسایل خبری نبود، به شخصه دنبال یه تخفیف هستم تا یه 250 سری 860 دوباره بگیرم برای بوت درایو و نرم افزارهای کاربردی .

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، amirpcp30 گفته است :

سلام

ی بکاپ بگیرید اگه ویندوز پرید ریستور کنید (البته شاید این کندی دلیلش خوده ویندوز باشه ای کاش ی بنچمارک هم از ssd میذاشتید + گزارش کارکرد ssd)

من زیاد برنامه های ssd و هارد هارو نمیشناسم با چه برنامه یی باید انجام بدم؟ متاسفانه بدلیل نصب برنامه هایی که هروز باهاشون کار میکنم و واقعا زمانبر هست نصبش مثلا یکیش Unreal engine فقط باید از استور دانلود شه واسه همین زمان میگیره میخوام ویندوز عوض نکنم اگه بشه

در 6 ساعت قبل، Games_OD گفته است :

بنده هم 480 مدل A400 رو دارم، متاسفانه موقعی که چندین نرم افزار رو با هم اجرا می کنم، سرعت بصورت محسوسی کاهش پیدا می کنه، گوگل کردم، دیدم که ظاهرا متاسفانه این مشکل روی این SSD ها هست، قبلا سامسونگ EVO 840 داشتم، اصلا ازین مسایل خبری نبود، به شخصه دنبال یه تخفیف هستم تا یه 250 سری 860 دوباره بگیرم برای بوت درایو و نرم افزارهای کاربردی .

من نمیدونم مشکل کجاست مثلا وقتی واتساپ و کروم بازن یهو بی دلیل not respondig میزنن اونا اگرم دو سه بار کلیک کنم مجبور میشم دستی ریست کنم چون فریز میشه

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، fiscker گفته است :

من نمیدونم مشکل کجاست مثلا وقتی واتساپ و کروم بازن یهو بی دلیل not respondig میزنن اونا اگرم دو سه بار کلیک کنم مجبور میشم دستی ریست کنم چون فریز میشه

من والا به مشکل نات رسپاندینگ نخوردم خوشبختانه تابحال، برای برادرم هم عین همین اس اس دی رو آکبند تهیه کردیم همزمان، اون هم میگه سرعت وقتی چند تا نرم افزار همزمان اجرا میشن افت محسوس پیدا می کنه. برای من میگه فرمور هم آپدیت هست خودش، اگه درست خاطرم باشه تو چندین کامنت و ریویو خریدارها در موردش تو آمازون خوندم که میزان رایت از یه حدی بیشتر بشه، افت سرعت محسوس پیدا می کنه. برای من هم چند ماه اول همه چی خوب و عالی بود، بعدش اما افت سرعت رو مشاهده کردم .

Capture.thumb.PNG.b02332b4deb6ff972d281dd2e6194294.PNG

ویرایش شده توسط Games_OD
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Games_OD گفته است :

من والا به مشکل نات رسپاندینگ نخوردم خوشبختانه تابحال، برای برادرم هم عین همین اس اس دی رو آکبند تهیه کردیم همزمان، اون هم میگه سرعت وقتی چند تا نرم افزار همزمان اجرا میشن افت محسوس پیدا می کنه. برای من میگه فرمور هم آپدیت هست خودش، اگه درست خاطرم باشه تو چندین کامنت و ریویو خریدارها در موردش تو آمازون خوندم که میزان رایت از یه حدی بیشتر بشه، افت سرعت محسوس پیدا می کنه. برای من هم چند ماه اول همه چی خوب و عالی بود، بعدش اما افت سرعت رو مشاهده کردم .

Capture.thumb.PNG.b02332b4deb6ff972d281dd2e6194294.PNG

والا خودمم به ویندوز مشکوکم بیشتر چون بعضی اوقات سیستم اصلا تحت هیچ فشاری نیست فقط چند تا tab از mycomputer یا chrome باز هست و روی یک آیکونی راست کلیک میکنم که صفحه propertice بیاد موس همینجوری میچرخه اون tab هام بسته میشه همه , نمیدونم چه کنم

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، fiscker گفته است :

والا خودمم به ویندوز مشکوکم بیشتر چون بعضی اوقات سیستم اصلا تحت هیچ فشاری نیست فقط چند تا tab از mycomputer یا chrome باز هست و روی یک آیکونی راست کلیک میکنم که صفحه propertice بیاد موس همینجوری میچرخه اون tab هام بسته میشه همه , نمیدونم چه کنم

ممکنه به خاطر ویندوز باشه، من البته این که می گم کند میشه، اینطوری نیست که نشانگر موس در حال چرخش بمونه، بیشتر منظورم اینه که مثلا کروم و فایرفاکس بازه، ازونور هم مثلا اندروید استودیو یا برنامه نسبتا سنگین دیگه ای باز هست، بخوام یه فایرفاکس پرتیبل بیارم بالا یا یه ویدئو بزنم پخش بشه، لودش نسبت به وقتی که سامسونگ داشتم بیشتر طول میکشه.

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، fiscker گفته است :

من زیاد برنامه های ssd و هارد هارو نمیشناسم با چه برنامه یی باید انجام بدم؟ متاسفانه بدلیل نصب برنامه هایی که هروز باهاشون کار میکنم و واقعا زمانبر هست نصبش مثلا یکیش Unreal engine فقط باید از استور دانلود شه واسه همین زمان میگیره میخوام ویندوز عوض نکنم اگه بشه

سلام مجدد

برنامه ی aida64

قسمت storage بعد smart ، این قسمت رو ی شات بگیرید

با برنامه ی hdtune هم ی بنچمارک بگیرید(مابقی برنامه ها بسته باشن که برنامه ای از ssd استفاده نکنه موقعه بنچمارک گرفتن)

لینک به دیدگاه

دوستان همه حول محور تعویض ویندوز مانور میدن، در صورتی که باید اول فیرمور آپدیت بشه و بعد ویندوز عوض بشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...