رفتن به مطلب

مچ نشدن رم ها

Recommended Posts

سلام من قبلا یه رم کینگ استون 1 گیگ داشتم با یه 2 گیگ سامسونگ. رفتم یه 2 گیگ کینگ استون خریدم اما وقتی انداختم روی سیستم اصلا بالا نمیومد. مادر بردم دو تا اسلات قرمز با دوتا اسلات زرد داره. تمام رم هارو تک تک انداختم روی تمام اسلات ها بدون مشکل راحت ویندوز میومد بالا و کار می‌کرد. وقتی دو تا رم رو توی اسلات قرمز میزارم بازم مشکلی ندارن. اما وقتی میندازمشون روی اسلات زرد سیستم بالا نمیاد. ولی وقتی که تکی تست کردم راحت میومدن. وقتی دو تا از رم هارو میزارم توی اسلات قرمز و یدونه هم توی زرد بازم بالا نمیاد. مشکل از کجاست؟ مدل مادربرد:gigabyte ep31-DS3L

پاور :GREEN HED 530W

CPU:Intel Duo core e8400

ویرایش شده توسط 900Shahram
لینک به دیدگاه

چیپست p31 خیلی ضغیفه.بزور دو تا دو گیگ شاید بتونی بوت کنی.آپدیت بایوس هم که از اوجب واجباته در حل اینمشکل.

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Elderado گفته است :

چیپست p31 خیلی ضغیفه.بزور دو تا دو گیگ شاید بتونی بوت کنی.آپدیت بایوس هم که از اوجب واجباته در حل اینمشکل.

تمامی آپدیت های مادربرد رو انجام دادم از جمله بایوس اما بازم کار نمیکنه

لینک به دیدگاه

مادربرد رو clear CMOS کنید . ممکنه تنظیماتی اعمال کرده باشید که با ۳ رم همزمان سازگار نباشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...