رفتن به مطلب

راهنمای خرید موس وکیبورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

اقا یه چند وقتی هست درگیر شدم حالا هنوز منتهی به خرید نشده ولی خب قصدش هست.

میخوام بدون درحد 1تومن موس خوب چی بخرم؟ کیبورد رو هم تا 500 تومن حالا مدنظرم هست .

من توسایت های متعدد که بررسی کردم میگن موس تا 4000-5000...DPI ...کاربردی هست وبالاترش بدرد حتی گیمرها نمیخوره.میخواستم بدون تا چه حد صحیح هست .(من خودم با 2600DPI کار میکنم وبالاترش کنترل موس برام سخته)

موس جدید بیشتر برای این مدنظرم هست که کیفیت بهتری رو تجربه کنم.

کیبورد رو هم برام فرقی نمیکنه از نوعه غشایی باشه یا مکانیکال یا نیمه مکانیکال چون فکر نمیکنم تفاوتی واقعا بین اینها باشه .حالا نمیدونم بعضی ها یه طوری تعریف میکنن کیبرد مکانیکال که واقعا انگار با استفاده ازش پابه دنیای دیگه آدم میزاره😅    حالا بنظر شما واقعا اینقدر تفاوت بین این مدل کیبردهاهست؟

بنظرتون نسبت هایی که برای موس وکیبرد درنظر گرفتم مناسب هست؟

اگر دست دوم بخوام بخرم نظرتون چیه؟(یه کرسیر M65PRO دیدم که زیر 1تومن هست نمیدونم مناسبه یانه..خودم توفکر لاجتیک G502یا403 بودم ولی یانیست یا قیمتش ازتوان من خارجه....یه استیل سریز ریوال300 دیدم که قیمتش مقداری غیر منطقی هست نسبت به موارد دیگه)

موس تو خیلی تایپیک ها بحث میشه این برند اول .دوم و... ولی به صورت موردی بررسی نمیشه اگر بتونین دقیق برام متمایز کنید موردی رو که تست کردین خیلی ممنون میشم

تو این رده قیمت سری های بلودی هم هستن ولی نمیدونم سمتش برم .نرم .هرکی یه چیزی میگه 

به هرحال هرطور که بنده رو راهنمایی کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

یه چیزدیگه بنظرتون بخوام الان سفارش بدم از ایگرد برام موس وکیبورد بیاد بهتر نیست؟ (فقط نمیدونم با این وضعیت کی گیرم میادش)

مثلا مواردی که دیدم وقیمتشم مناسب بوده (نظرتون رو هم بگین ..بازم ممنون)

(هنوز کیبرد مناسب ندیدم)

Screenshot (310).png

Screenshot (315).png

Screenshot (331).png

Screenshot (332).png

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

سلام عزیز 
ببین قبل اینکه برا موس هزینه کنی باید بدونی ارگونومی دستت چجوریاس مثلا من خودم دستام بزرگن و موس خودم که g 402 هستش ی خورده تو دستم نافرمه  به خاطر همین میخوام g 502 بگیرم که خیلی خیلی راحت تو دست من جا میشه . از لحاظ کیفیت واقعا لاجیتک ی برند خیلی خوبیه و قابل مقایسه با برندی مثل bloody نیست یعنی کاملا ارزش اون هزینه ای که براش میکنی رو داره برا موس اگه بیشتر از 1 تومن نمیخوای هزینه کنی به نظرم همون 402 بین اینایی که عکسشو گذاشتی بهترینشه .
در مورد کیبورد هم واقعیتش اینه که شما با 500 تومن مکانیکال که هیچی حتی نیمه مکانیکال یا شبه مکانیکال هم نمیتونی بخری و برای اینکه کیبورد گیمینگ membrane بخری که حتی مکانیکال هم نیس باید حداقل 800 تومن به بالا هزینه کنی . به نظر من موس رو همون 402 بگیر کیبورد هم کوگار 500k بگیر که هم دیلی خیلی کمی داره و هم اینکه بک لایت و پروفایل گیمینگ هم داره 

لینک به دیدگاه

من اگه g402بخرم تقریبا 90 درصد موس رو دستم پوشش میده.

کیبرد هم گفتم میخوام بدونم واقعا تفاوتی هست بین ممبرین و شبه مکانیکال و مکانیکال ...(گرچه خودم هم تصمیم به خرید کوگار500k گرفتم) ..کیبرد های کولرمستر چطوری هستن؟(برند های متفرقه هم دیدم که مکانیکال هستن وقیمتشون تقریبا 1تومن هست .نمیدونم سمتشون برم یانه؟)

.....

الان این کرسیر هارپون نسبت به بلودی بهترنیست؟(فقط بدیش معلوم نیست سفارش بدم کی دستم میرسه)

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

کیبرد هم گفتم میخوام بدونم واقعا تفاوتی هست بین ممبرین و شبه مکانیکال و مکانیکال

سلام

من کلا از وقتی با کامپیوتر کار کردم کیبورد معمولی یا همون غشایی زیر دستم بوده یه ده دوازده سالی هست فک کنم .

مارک های مختلف هم داشتم ، a4tech , green , فراسو ، ونوس ، جنیوس ازین دسته کلا

اما ... اما...

قصد خرید کیبورد داشتم و لاجیتک ۹۱۰ مد نظرم بود . گفتم ۴ ملیون پول کمی نیس همین‌طور ندیده بخوام بدم جای کیبورد ، برم از نزدیک ببینمش تستش کنم بینم چجوریاس . ( من بخاطر نورپردازی ش که به نظرم قشنگتر از بقیه بود و دکمه های ماکرو و مولتی مدیا انتخابش کرده بودم )

با ذوق و شوق رفتم بازار ، با هزار بدبختی فروشنده راضی شد از پشت پلاستیک پلمپ ببینمش و یکی دوتا دکمه بزنم باهاش 😅

اصلا خورد تو ذوقم وقتی باش کار کردم ، انگار اب سرد ریخته باشن روم . با خودم گفتم مکانیکی مکانیکی که میگفتن این بود ؟! همون کیبورد ممبرین خودم که بهتره تا این !

حالا فروشنده هم هی تعریف که این بهترین کیبورد بازار ه و اینا .

بدبختی مدل دیگه ای هم نداشت که پلمپش باز شده باشه بتونم مقایسه ای کنم بینشون ؛ یه دوبار دکمه ش رو فشار بدم بینم باقی سوییچ ها چطورین .

خلاصه داشتم تشکر میکردم و خدافظی که بیام بیرون ، چشمم خورد به کیبوردی که خود فروشنده استفاده میکرد . کوگار ۷۰۰ بود با سوییچ MX CHERRY RED . گذاشت باهاش کمی کار کنم .

اصلا اولین دکمه رو که فشار دادم ...

یه حسی بود‌ EDct5zVW4AAsoo9.jpg.6404c1c20384a1223b43056451e8fad7.jpg

اصلا دلت میخواد بشینی همش تایپ کنی . انقدر که نرم و رووون ه زیر دست .

خلاصه بگم به نظر من واقعا ارزشش رو داره که ادم هزینه بیشتری کنه و کیبورد مکانیکی بگیره .

البته اینو بگم که تجربه استفاده از باقی سوییچ ها مثل آبی ، مشکی یا قهوه ای رو نداشتم . نمی‌دونم فیدبک کار کردن با اونا چه حسی رو منتقل میکنم .

راستی یه تاپیک زده بودم برای خرید کیبورد ، یکی از پیشنهاد هایی که شد این بود :

در در 26 تیر 1399 در 19:35، RedDragonA گفته است :

درود

کیبرد فول مکانیکال Gigaware K28 تو بار جدید هست ایران رسیده منتظر تخلیه ایم

حدود 950 درمیاد آکبند

K28 (7).jpg

K28 (10).jpg

یه نگاهی بهش بندازی بدک نیس .

آمازون امارات هم به نظرم یه چرخی بزن ، درهم الان تقریبا ۶۵۰۰ تومنه .

چیز مناسب برای خودت دیدی میتونی بگی وارد کنن برات ( از اعضای فروم چند نفری توی این کار هستن ) . ۲ ۳ هفته ای میارن کارمزد هم از ایگرد و مالتینا خیلی کمتر میگیرن و اینکه ارزونتر از مدل های موجود توی ایران برات تموم میشه . دست دوم تر تمیز هم می‌تونه انتخاب خوبی باشه .

لینک به دیدگاه

شما اگر برای گیمینگ بخواین بهترین موس وکیبوردها برای گیمینگ رایزر وکورسیر هستش.البته موسهای کورسیر تو بازار داخلی نیستش ولی رایزر در مدلهای مختلف هست(تو بازاز داخلی)

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

من اگه g402بخرم تقریبا 90 درصد موس رو دستم پوشش میده.

کیبرد هم گفتم میخوام بدونم واقعا تفاوتی هست بین ممبرین و شبه مکانیکال و مکانیکال ...(گرچه خودم هم تصمیم به خرید کوگار500k گرفتم) ..کیبرد های کولرمستر چطوری هستن؟(برند های متفرقه هم دیدم که مکانیکال هستن وقیمتشون تقریبا 1تومن هست .نمیدونم سمتشون برم یانه؟)

.....

الان این کرسیر هارپون نسبت به بلودی بهترنیست؟(فقط بدیش معلوم نیست سفارش بدم کی دستم میرسه)

خب پس موس رو همون 402 بخر 
برا کیبورد هم ببین صد در صد فرق میکنه من خودم الان g 910 spectrum لاجیتک رو خریدم و واقعا زمین تا آسمون با این کیبوردای معمولی فرق میکنه البته کیبوردم هنوز به دستم نرسیده ولی برا یکی از دوستارو گرفتم و چند روزی باهاش کار کردم و واقعا کیبورد مکانیکال خیلی نرم تر و دیلی کمتری داره ولی تا حالا تجربه کارکردن با کیبوردای شبه مکانیکال و نیمه مکانیکال رو نداشتم ولی مسلما نباید انتظار کارکرد مکمانیکال رو از این کیبوردا داشت به نظر من اگه محدودیت بودجه داری همون 500k کوگار رو بخر که دیلیش 1 میلی ثانیه است ( البته به گفته خود شرکت سازنده)

در 3 ساعت قبل، m.reza گفته است :

سلام

من کلا از وقتی با کامپیوتر کار کردم کیبورد معمولی یا همون غشایی زیر دستم بوده یه ده دوازده سالی هست فک کنم .

مارک های مختلف هم داشتم ، a4tech , green , فراسو ، ونوس ، جنیوس ازین دسته کلا

اما ... اما...

قصد خرید کیبورد داشتم و لاجیتک ۹۱۰ مد نظرم بود . گفتم ۴ ملیون پول کمی نیس همین‌طور ندیده بخوام بدم جای کیبورد ، برم از نزدیک ببینمش تستش کنم بینم چجوریاس . ( من بخاطر نورپردازی ش که به نظرم قشنگتر از بقیه بود و دکمه های ماکرو و مولتی مدیا انتخابش کرده بودم )

با ذوق و شوق رفتم بازار ، با هزار بدبختی فروشنده راضی شد از پشت پلاستیک پلمپ ببینمش و یکی دوتا دکمه بزنم باهاش 😅

اصلا خورد تو ذوقم وقتی باش کار کردم ، انگار اب سرد ریخته باشن روم . با خودم گفتم مکانیکی مکانیکی که میگفتن این بود ؟! همون کیبورد ممبرین خودم که بهتره تا این !

حالا فروشنده هم هی تعریف که این بهترین کیبورد بازار ه و اینا .

برادر من موندم واقعا چطوری با کیبوردی مثل g 910 میشه همچنی تجربه ای رو داشت چون این کیبورد واقعا یکی از بهترین های دنیا این کیبورد 2 مدل داره که یکی  g 910 spark و مدل دیگش  g 910 spectrum هستش مدل اسپارکش همونیه که دکمه هاش عجیب و غریب بودنو ی گودی رو هر دکمه بود که اصلا جالب نبود برا بازی کردن یا تایپ کردن احتمالا اون مدلی هم که شما باهاش تایپ کردین همین بوده چون مدل spectrum ش واقعا ی شاهکاره مخصوصا با اون کلیدای  romer g  که از کیبوردای مکانیکال هم سریع تر عمل میکنه در مورد نورپردازی هم من به شخصه مدل نورپردازی کیبوردای لاجیتک رو بیشتر می پسندم 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

برادر من موندم واقعا چطوری با کیبوردی مثل g 910 میشه همچنی تجربه ای رو داشت چون این کیبورد واقعا یکی از بهترین های دنیا این کیبورد 2 مدل داره که یکی  g 910 spark و مدل دیگش  g 910 spectrum هستش مدل اسپارکش همونیه که دکمه هاش عجیب و غریب بودنو ی گودی رو هر دکمه بود که اصلا جالب نبود برا بازی کردن یا تایپ کردن احتمالا اون مدلی هم که شما باهاش تایپ کردین همین بوده چون مدل spectrum ش واقعا ی شاهکاره مخصوصا با اون کلیدای  romer g  که از کیبوردای مکانیکال هم سریع تر عمل میکنه در مورد نورپردازی هم من به شخصه مدل نورپردازی کیبوردای لاجیتک رو بیشتر می پسندم 

سلام 

بله کیبورد بسیار خوبی هست با توجه به بررسی ها و امتیاز هایی که گرفته از سایت های معتبر ولی بنده صرفا نظر شخصی خودم رو گفتم . ( میشه گفت سلیقه ای هست )

همون‌طور که یک موس شاید برای یک شخص خیلی خوش دست باشه ، ولی در نظر شخص دیگه کاملا برعکس .

اتفاقا من با مدل spectrum کار کردم ، ولی خب همون‌طور که گفتم از پشت پلاستیک پلمپ بود تجربه بنده که خب قطعا تاثیر منفی داره روی حس کاربری .

چیزی که توی ذوقم زد همین سوییچ های رومر-جی بود ، شاید برای استفاده گیمینگ در سطح بالا و بازی های انلاین یه نقطه قوت محسوب بشه اینکه سریعا دستور رو رجیستر میکنن ولی به نظرم جالب نیومد عمق کم کلیدها و بازخورد مناسبی هم دریافت نکردم .اگر از سوییچ های چری استفاده کرده بود لاجیتک ، بدون شک انتخاب اول و اخر من می‌بود این مدل .

در مورد نورپردازی هم کاملا با نظر شما موافقم ، به نظرم زیباترین مدل نورپردازی در کیبورد های لاجیتک اجرا شده ، اینکه نور از زیر دکمه های کیبورد به بیرون نشت نمیکنه و فقط از نوشته های کلید خارج میشه ، فوق‌العاده س . اتفاقا دلیل اصلی من هم برای خرید این کیبورد ۹۱۰ همین بود که متاسفانه از سوییچ های اختصاصی لاجیتک خوشم نیومد 😞 .

بعد از تجربه کار از نزدیک با ۹۱۰ ، نظر چهار نفر از دوستان فروم که همین کیبورد رو استفاده میکردند یا میکنند رو جویا شدم ، یک نفر راضی بود ( ایشون مدل اسپارک رو داشتن ) و توصیه به خرید کردن ولی سه نفر دیگه نظرشون منفی بود . خود این سه نفر که اشاره کردم ، هر ۳ توی همین فروم کیبورد شون رو فروختن ( لینک تاپیک هاشون رو فکر میکنم داشته باشم )

البته شما خودتون قبل از خرید تجربه چند روزه ی کار با این مدل رو دارید و با رضایت خاطر خرید رو انجام دادید . پس صد درصد شما رو راضی می‌کنه . خریدش رو هم بهتون تبریک میگم .

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، m.reza گفته است :

سلام 

بله کیبورد بسیار خوبی هست با توجه به بررسی ها و امتیاز هایی که گرفته از سایت های معتبر ولی بنده صرفا نظر شخصی خودم رو گفتم . ( میشه گفت سلیقه ای هست )

همون‌طور که یک موس شاید برای یک شخص خیلی خوش دست باشه ، ولی در نظر شخص دیگه کاملا برعکس .

اتفاقا من با مدل spectrum کار کردم ، ولی خب همون‌طور که گفتم از پشت پلاستیک پلمپ بود تجربه بنده که خب قطعا تاثیر منفی داره روی حس کاربری .

چیزی که توی ذوقم زد همین سوییچ های رومر-جی بود ، شاید برای استفاده گیمینگ در سطح بالا و بازی های انلاین یه نقطه قوت محسوب بشه اینکه سریعا دستور رو رجیستر میکنن ولی به نظرم جالب نیومد عمق کم کلیدها و بازخورد مناسبی هم دریافت نکردم .اگر از سوییچ های چری استفاده کرده بود لاجیتک ، بدون شک انتخاب اول و اخر من می‌بود این مدل .

در مورد نورپردازی هم کاملا با نظر شما موافقم ، به نظرم زیباترین مدل نورپردازی در کیبورد های لاجیتک اجرا شده ، اینکه نور از زیر دکمه های کیبورد به بیرون نشت نمیکنه و فقط از نوشته های کلید خارج میشه ، فوق‌العاده س . اتفاقا دلیل اصلی من هم برای خرید این کیبورد ۹۱۰ همین بود که متاسفانه از سوییچ های اختصاصی لاجیتک خوشم نیومد 😞 .

بعد از تجربه کار از نزدیک با ۹۱۰ ، نظر چهار نفر از دوستان فروم که همین کیبورد رو استفاده میکردند یا میکنند رو جویا شدم ، یک نفر راضی بود ( ایشون مدل اسپارک رو داشتن ) و توصیه به خرید کردن ولی سه نفر دیگه نظرشون منفی بود . خود این سه نفر که اشاره کردم ، هر ۳ توی همین فروم کیبورد شون رو فروختن ( لینک تاپیک هاشون رو فکر میکنم داشته باشم )

البته شما خودتون قبل از خرید تجربه چند روزه ی کار با این مدل رو دارید و با رضایت خاطر خرید رو انجام دادید . پس صد درصد شما رو راضی می‌کنه . خریدش رو هم بهتون تبریک میگم .

عزیز با این توصیفاتی که شما گفتی من خودم از الان دلسرد شدم از خریدم 😁 یعنی به تجربه خودم هم شک کردم ی لحظه ولی نظرتون میتونه درست هم باشه چون من تجربه استفاده از کیبورد مکانیکال دیگه ای رو نداشتم و نمیدونم تا چه حد میتونه خوب باشه 
ممنون بابت تبریکتون

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

عزیز با این توصیفاتی که شما گفتی من خودم از الان دلسرد شدم از خریدم 😁 یعنی به تجربه خودم هم شک کردم ی لحظه ولی نظرتون میتونه درست هم باشه چون من تجربه استفاده از کیبورد مکانیکال دیگه ای رو نداشتم و نمیدونم تا چه حد میتونه خوب باشه 
ممنون بابت تبریکتون

فکر میکنم از نوین فون خرید زدین ، توی اون تاپیک نظرتون رو دیدم . میتونید تماس بگیرید اگر که سفارش رو خرید نزدن فعلا انجامش ندن تا شخصا باقی سوییچ ها رو تست کنید . ( صرفا یه پیشنهاد ) 

هیچ نظر و بررسی به اندازه تجربه و حس خود شخص تاثیرگذار نیست به نظرم توی این مورد .

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، m.reza گفته است :

فکر میکنم از نوین فون خرید زدین ، توی اون تاپیک نظرتون رو دیدم . میتونید تماس بگیرید اگر که سفارش رو خرید نزدن فعلا انجامش ندن تا شخصا باقی سوییچ ها رو تست کنید . ( صرفا یه پیشنهاد ) 

هیچ نظر و بررسی به اندازه تجربه و حس خود شخص تاثیرگذار نیست به نظرم توی این مورد .

بله از همونجا خرید زدم ولی الان نمیتونم کنسلش کنم چون خرید انجام شده و فک کنم امروز هم به دست مشتری تو امارات برسه ولی مشکل اینجاس حتی اگه کنسلش کنم هم کیبورد دیگه ای به غیر از g 910 ندارم که تستش کنم 

بله حرفتون کاملا درسته واقعا هیچ چی تجربه خود شخص نمیشه

در 53 دقیقه قبل، m.reza گفته است :

ایم یادم رفت که اضافه کنم اون فروشنده ای که من ازش خرید کردم آمازون امارات بود و رو همین مدل کیبوردش 50 درصد تخفیف زده بود و کلا 2 تا مونده بود براش چون مبلغ پرداختی من 3.5 بود در صورتی که بخوای این کیبورد به قیمت واقعیش وارد کنی حداقل 4.5 باید پرداخت کنی 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

ایم یادم رفت که اضافه کنم اون فروشنده ای که من ازش خرید کردم آمازون امارات بود و رو همین مدل کیبوردش 50 درصد تخفیف زده بود و کلا 2 تا مونده بود براش چون مبلغ پرداختی من 3.5 بود در صورتی که بخوای این کیبورد به قیمت واقعیش وارد کنی حداقل 4.5 باید پرداخت کنی 

انشالله که راضیتون می‌کنه  ، نهایت نهایت اگر که مدل بهتری رو تجربه کار کردن باهاش رو پیدا کردید ، میتونید ۹۱۰ رو برای فروش بگذارید . با این قیمت خیلی راحت فروش میره .

این هم نظر اون دوست اولی که پیشنهاد خرید داده بودن :

کیفیت ساخت خیلی خوب صدای دکمه ها با سری چری متفاوت هست و صدای خاص خودشو داره .

شخصی سازی کامل و عالی . برنامه G Hub هم الان خیلی خوب شده و راضی کنندس 

در کل من راضی هستم و به تقریبا تمام کیبورد های بازار ترجیحش میدم .

دکمه های ماکرو داره برای ایجاد شرتکات که وقتی ازشون استفاده کنید خیلی وابسته میشید به این شرتکات ها .

میدونم عکس زیاد دیدید ولی شاید زیر دست یوزر روی میز بدون افکت خاص نمای بهتری داشته باشه برای همین براتون یک عکس هم آپلود کردم .

20170416_122603.thumb.jpg.3d45045feb9d016931461ed5273621de.jpg.bc33cecb92bc02960439c0cc22fad15a.jpg

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، m.reza گفته است :

انشالله که راضیتون می‌کنه  ، نهایت نهایت اگر که مدل بهتری رو تجربه کار کردن باهاش رو پیدا کردید ، میتونید ۹۱۰ رو برای فروش بگذارید . با این قیمت خیلی راحت فروش میره .

این هم نظر اون دوست اولی که پیشنهاد خرید داده بودن :

کیفیت ساخت خیلی خوب صدای دکمه ها با سری چری متفاوت هست و صدای خاص خودشو داره .

شخصی سازی کامل و عالی . برنامه G Hub هم الان خیلی خوب شده و راضی کنندس 

در کل من راضی هستم و به تقریبا تمام کیبورد های بازار ترجیحش میدم .

دکمه های ماکرو داره برای ایجاد شرتکات که وقتی ازشون استفاده کنید خیلی وابسته میشید به این شرتکات ها .

میدونم عکس زیاد دیدید ولی شاید زیر دست یوزر روی میز بدون افکت خاص نمای بهتری داشته باشه برای همین براتون یک عکس هم آپلود کردم .

20170416_122603.thumb.jpg.3d45045feb9d016931461ed5273621de.jpg.bc33cecb92bc02960439c0cc22fad15a.jpg

ممنونم واقعا 
آره به قول شما اگه بهترشو پیدا کردم فک کنم راحت بتونم این مدل خودمو بفروشم چون همین الان تو بازار ایران نزدیک 6 تومن قیمت داره 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

ممنونم واقعا 
آره به قول شما اگه بهترشو پیدا کردم فک کنم راحت بتونم این مدل خودمو بفروشم چون همین الان تو بازار ایران نزدیک 6 تومن قیمت داره 

خواهش میکنم 🌹

بله. به راحتی ، حدود یک ماهی که زیر نظر داشتم این مدل رو برای خرید تقریبا تمام فروشگاه های ایران رو قیمت گرفته بودم. نو ، دست دو ، با گارانتی ، بی گارانتی .

الان که فکر میکنم هیچ جا زیر ۵۲۰۰ پیدا نمیشه .

همین چند روز پیش هم یدونه بدون گارانتی توی ایسام ۴۸۰۰ فروش رفت .

لینک به دیدگاه

حالا این فروشگاه نوین فون معتبر هم هست؟ دوستان خرید داشتن ازش ؟وتحویل کالاش چقدر زمان میبره؟امکان کالای سفارشی هم هست واز استارتر عزیز هم عذر خواهی میکنم

لینک به دیدگاه

در در 16 مرداد 1399 در 13:37، Arash Mahmoudi گفته است :

حالا این فروشگاه نوین فون معتبر هم هست؟ دوستان خرید داشتن ازش ؟وتحویل کالاش چقدر زمان میبره؟امکان کالای سفارشی هم هست واز استارتر عزیز هم عذر خواهی میکنم

به این تاپیک مراجعه کنید :

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...