رفتن به مطلب

AMD بهتره یا Intel چرا ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اگه میشه بگید فرق AMD با Intel چیه ؟

کدوم بهتره ؟

چرا ؟

بهترین نوع هرکدومشون چیه ؟

لینک به دیدگاه

کدوم بهتره ؟

چرا ؟

درود

دوست عزیز شما باید بفرمایید که در چه دامنه قیمتی مد نظرتون هست تا بتونیم خدمتتون بگیم که مثلا با 200 تومن هزینه کدام پردازنده از اینتل یا ای ام دی به چه دلیل بهتر هست.

اما خوب اگر منظورتون از بهترین قدرتمند ترین پردازنده های ای ام دی یا اینتل هست باید گفت در رده کامپیوتر های دسکتاپ فعلا برای ای ام دی پردازنده های خانواده فنوم و برای اینتل پردازنده های کر تو اکستریم که البته به زودی این دو رده از پردازنده ها هم با تغییراتی که در برنامه تولید این دو کمپانی هست جای خود را به پردازنده های قدرتمند تر و جدید تر خواهند داد.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

ببخشید شما درست جواب سوال من رو ندادید

برای من قیمت کمتر مهم هست تا سرعت و کیفیت

چیز هایی رو گفتم که توی ایران هست و الان میشه تهیه کرد

اگه میشه بیشتر توضیح بدید کدوم بهتره ؟

چرا ؟

لینک به دیدگاه

کدوم بهتره ؟

چرا ؟

لینک به دیدگاه

کدوم بهتره ؟

چرا ؟

درود

دوست من جواب سولاتون یه مقدار پیشچیدست و دوست خوبمون mr pc درست بهتون پاسخ دادن و من یه سوال ازتون میپرسم و شما متوجه منظور مدیر سخت افزار خواهید شد .

بنز بهتره ؟ یا BMW ؟ شما جواب من رو بدون سوالی بدید من ممنون میشم .

لینک به دیدگاه

من با خوندن مقاله ها هیچی نفهمیدم

پرسیدن كه عیب نیست !

اگه میشه بگید كار پاور چی هست ؟ ( از اون فرمول مرمول و اینا ندید بی زحمت ساده )

2 . نوع پاور فرقی داره ؟

لینک به دیدگاه

شما درست میگید

ولی بنز بهتره هم سرعتش بیشتره هم هیچوقت چپ نمیكنه

بنز كلاس داره و كمی سرعتش بیشتره

لینک به دیدگاه

شما درست میگید

دوست عزیز اول اینکه برای مطرح کردن هر سوالتون لطفا تاپیک مجزا نزنید و در همینجا مطرح کنید .

پس در اینصورت بر طبق جواب شما شرکت BMW باید در کارخونه رو ببنده و بره خونه .

و بازم بر طبق جواب شما بنز 190 که با گازوئیل کار میکنه بهتر از BMW مدل 750I هستش .

نظر شما کاملا شخصیه عزیزم و علمی نیست هر کدوم از این شزکتها محصولات خودشون رو تولید میکنن و با بقیه شرکتهای دنیا رقابت میکنن .

دوست من به طور کلی هر کالا و هر برندی خاصیت خودشو داره و در مورد مقایسه دو تا کلا حتما باید یه سری چیزها مثل قیمت و کارایی مطرح بشه مثلا CPU Q6600 با E8400 در بعضی مواقع 6600 قویتره و در بعضی مواقع 8400 حالا اینها هر دو در یک کارخونه تولید میشن . برای مقایسه با AMD هم همینطوره باید مشخص کنید که کدوم مدل مد نظرتونه

لینک به دیدگاه

با سلام

با توجه به اینکه فرمودین بنز بهتر من هم میگم اینتل بهتره در کل . الان که amd در رده بالا حرفی اصلا برای گفتن نداره در رده متوسط میشه گفت این گفته صدق میکنه و لی در سطح ارزان قیمت خوب تقریبا با اینتل برابره ولی من اگر بخوام انتخاب کنم اینتل رو انتخاب میکنم البته در حال حاضر و به دو ماه دیگه کاری ندارم هرچند amd دو ماه دیگه هم نمیتونه حرفی برای گفتن داشته باشه در واقع شما میخواهید فقط یه جواب بگیرید که کدوم بهتره من میگم اینتل ولی اگر در یک رنج قیمت بخواهید باید بررسی کرد .

در مورد تفاوت هم نوع ساخشون فرق میکنه ، هر کدوم از یک نوع معماری استفاده میکنن . این بحث تخصصی هست اگر بخواهین براتون تخصصی میگم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

من هم با علیرضا جان موافقم و فقط و فقط اینتل رو انتخاب میکنم و به نظرم هم مقاوم تر از amd و هم توی اورکلاک عالی جواب میده و....

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

درود :

این را هم اضافه کنم که یکی دیگر از مزیت های intel نسبت به amd آلیاژی است که در آنها به کار

رفته در amd الومینیوم به کار رفته و زود داغ می شود اما در intel مس به کار رفته که باعث کاهش

دما تا حدودی در آن می شود

ارمان جان مطمئن نیستم ولی فکر میکنم بر عکس گفتید بررسی میکنم تا مطمئن بشم چون قبلا یه خونده بودم اینرو

لینک به دیدگاه

با سلام

قصد فضولی ندارم ولی آلومینیوم دیر داغ میشه و مس زود داغ میشه و گرما رو سریع تر به خودش میگیره فکر کنم یه اشتباه کوچولو کردند آقا آرمان البته من هم مطمئن نیستم اصلا هیچ کس مطمئن نیست ....عجب

لینک به دیدگاه

من این قضیه رو حتما بررسی میکم و تا فردا اینجا میزارمش

لینک به دیدگاه

با سلام

آرمان عزیز یه وقتهایی پیش میاد دیگه بی خیال خوب نتیجه این شد که اینتل یه چیز دیگه است .

لینک به دیدگاه

من فکر میکنم AMD یه چیز دیگه است

درسته AMD از بعضی لحاض به پای Intel نمیرسه اما در عوض تکنولوژی های مخصوص خودش رو داره و همین هم باعث شده که با اینکه از لحاظ سرعت معمولاً ظعیف تر از مدل های مشابه خودش هستش ولی تو پردازش گاهی سریعتره .

در کل من CPU های AMD رو ترجیح میدم .

در ضمن اگه کسی مطلبی راجع به 3 هسته ای های ای ام دی میدونه بگه .( منظورم بیشتر بنچ مارک )

لینک به دیدگاه

amd اگه خودکشی هم کنه نمیتونه به پای اینتل برسه اینتل طرفدار بیشتری داره نسبت به amd و هم قابلیت اورکلاک پذیری بیشتری داره ولی amd نه خوب هر قطعه یا کالایی طرفدارهای خودش رو داره.

لینک به دیدگاه

باید در جوابت بگم که هیچ ناوری و شرکتی به صورت مطلق موفق نیست و من این اطمینان رو دارم که تو دراز مدت اینتل محو خواهد شد

لینک به دیدگاه

با سلام

رضا جان در مورد اوور این طور فکر نکن ؛

در نمایشگاه Leipzig در آلمان چند نفر از عضو های سایت AwardFabrik.de موفق شدند که پردازنده ی AMD Phenom 9550 رو با آورکلاک کاملا حرفه ای از مرز 4GHz بگذرونن !

کولینگ این سی پی یو از نوع Liquid Nitrogen Cooling هست .

ضمنا چیز جالب اینکه نرم افزار CPU-Z نتونسته به درستی Clock Speed رو تایید کنه و گروه AwardFabrik هنوز هم توی این مساله موندن !

در ClockSpeed برابر با 3925Mhz این گروه تونسته رکورد SuperPi 1M رو برای سی پی یو های AMD بشکنه !

مادربورد استفاده شده Faxconn A79-S و PSU نیز OCZ 1000Watts هست .

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان

فکر می کنم اگر کمی صبر کنید یعنی تا سال میلادی جدید بهتر بشه قضاوت کرد چون اون موقع AM3 میاد که از تکنولوژی 45nm استفاده میکنه و همچنین از رم های DRR3 هم پشتیبانی میکنه پس در نتیجه هم مصرف پاور و حرارت آن کاهش پیدا میکنه و هم قدرت و سرعت اون مطمئن باشید افزایش پیدا میکنه.

پس زود قضاوت نکنید ...

با تشکر

لینک به دیدگاه

خوب اونوقت اینتل 8 هسته ای خودش رو بیرون میده . در واقع amd اون am3 رو در جواب 4 هسته ای های حاضر میده نه 8 هسته ای اینتل اینست قدرت البته شرکت میکرو سیستم داره 32 هسته ای رو میسازه که اونوقت رقابیت بین میکرو سیستم و اینتل خواهد بود .

لینک به دیدگاه

دمت گرم دوست عزیز خیلی حال کردم

حالا اگه واسم قیمت پردازنده رو میگی ؟

لینک به دیدگاه

این حرف که درش شکی نیست , اما باید سیر تکاملی هر شرکت رو هم در نظر گرفت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...