رفتن به مطلب

درخواست برنامه ساده برای قطع و وصل دسترسی بازی و نرم‌افزار به اینترنت

mamad-pc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده red dead رو به صورت اشتراکی بازی میکنم، موقع اجرا اینترنت حتما باید وصل باشه و وقتی به منوی بازی رسید باید قطعش کنم!

برنامه ای نیست که بتونم به جای قطع کلی اینترنت، فقط دسترسی بازی و راک‌استار لانچر رو قطع کنم و هر وقت خواستم دوباره وصلش کنم؟

نکته مهم: لطفا برنامه‌ای که معرفی میکنید از اینایی نباشه که اذیت کنن و اوایلش یکی یکی بپرسه فلان برنامه میخوای به نت وصل باشه یا نه!!!

لینک به دیدگاه

درود 

از نرم افزار net limiter استفاده کنین 

هر نرم افزاری که روی سیستم شما درحال مصرف اینترنت باشه میتونید محدود کنید فقط دقت کنید اگه میخایید کامل مسدود کنه باید مقادیر اپلود و دانلودش رو به این شکل بزارید تا به کمترین برسه : 0.00001 

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Pooria3000 گفته است :

درود 

از نرم افزار net limiter استفاده کنین 

هر نرم افزاری که روی سیستم شما درحال مصرف اینترنت باشه میتونید محدود کنید فقط دقت کنید اگه میخایید کامل مسدود کنه باید مقادیر اپلود و دانلودش رو به این شکل بزارید تا به کمترین برسه : 0.00001 

فقط یه سوال؛

این برنامه اوایل نصب یکی یکی پیام نمیده که فلان برنامه میخوای به نت وصل بشه یا نه؟! قبلا یه برنامه که اگه اشتباه نکنم BWmeter اسمش بود نصب کردم اینطوری بود کلافم کرد!!!

لینک به دیدگاه

برنامه bw meter یکی از بی نظیرترین برنامه هاست به شرطی که بلد باشید! 

bwmeter درسته فقط یک بار یه چک لیست برنامه میره بعد که فوربید یا الاو کردید دیگه ازتون نمیپرسه.

این برنامه خیلی ریزبین هست تا ریزترین آیپی که از اینترنت استفاده میکنه در میاره.

برای تنظیمات ریز هم به سربرگ فایروال و پایین تر به سربرگ رولز برید.

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، jj-191 گفته است :

برنامه bw meter یکی از بی نظیرترین برنامه هاست به شرطی که بلد باشید! 

bwmeter درسته فقط یک بار یه چک لیست برنامه میره بعد که فوربید یا الاو کردید دیگه ازتون نمیپرسه.

این برنامه خیلی ریزبین هست تا ریزترین آیپی که از اینترنت استفاده میکنه در میاره.

برای تنظیمات ریز هم به سربرگ فایروال و پایین تر به سربرگ رولز برید.

بله درسته برنامش عالیه، ولی من فقط میخوام دسترسی دوتا برنامه به اینترنت رو بعد از اجرا قطع کنم، دیگه احتیاجی به بقیه قابلیت‌های مدیریت اینترنت ندارم

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، mamad-pc گفته است :

بله درسته برنامش عالیه، ولی من فقط میخوام دسترسی دوتا برنامه به اینترنت رو بعد از اجرا قطع کنم، دیگه احتیاجی به بقیه قابلیت‌های مدیریت اینترنت ندارم

این برنامه میتونه اینکارو بکنه ولی اگر باهاش راحت نیستید میتونید از برنامه هایی که دوستان معرفی میکنن استفاده کنید. این یه عکس از بی وی متر من بخش فایروال. هر وقت بخوام برنامه ای رو الاو یا مسدود (فوربید کنم) از اینجا استفاده میکنم. اول برنامه رو در لیست الاو قرار بدید بعد ران کردن در لیست فوربید. و اوکی هم حتما انجام بدید. همونطور که میبینید چندین برنامه ویندوز هم که به درد نمیخوره فوربید کردم که یهو چند صد مگابایت حجم کم نکنه!

U.thumb.jpg.736a6c0a27f52e1ef4a008f1f5edaf8c.jpg

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، mamad-pc گفته است :

فقط یه سوال؛

این برنامه اوایل نصب یکی یکی پیام نمیده که فلان برنامه میخوای به نت وصل بشه یا نه؟! قبلا یه برنامه که اگه اشتباه نکنم BWmeter اسمش بود نصب کردم اینطوری بود کلافم کرد!!!

نه اینطوری نیست و هیچ پیامی روی صفحه دسکتاپ نمیاره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...