رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 58 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

ردمی 8 جز گوشی های اقتصادی هست و حتی میان رده هم محسوب نمیشه

بدیهتا نباید توقع زیادی ازش داشت

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

ردمی 8 جز گوشی های اقتصادی هست و حتی میان رده هم محسوب نمیشه

بدیهتا نباید توقع زیادی ازش داشت

حرف شما درسته.اما ردمی 8   3.650 پولشه.اما نوکیا 6.1 با اینکه از اون قوی تره الان 3 تومنه.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

یکی از بهترین خریدام وان پلاس 7 پرو بود ، آیفون 7 پلاس داشتم فروختم با 8 تومن خریدم واقعا بهترین خریدی بود که میتونستم بکنم . UI فوق العاده جذاب ، ریفرش ریت 90 هرتز که تازه بود اونموقع و واقعا پشم ریزون ، کیفیت رنگ و صفحه و دوربین که اصلا نمیخوام حرف بزنم راجع بهش. در مورد کیفیت ساخت هم بدون کاور و ضد خش از همون اول استفاده میکنم ( موقعی که آیفون 6 داشتم 3 بار اسکرین عوض کردم رو آیفون 7 پلاس هم یه ضربه ریز همه جاش داغون میشد ) تنها مشکل گوشی باطریشه که نسبت به رزولوشن بالا و هرتز بالا طبیعیه مصرفش زیاد باشه. شارژر 30 وات رو معرفی کرد با سرعت شارژ فوق العاده . نتیجه اخلاقی : بله موبایل های چینی نه تنها نو آور هستن خیلی خیلی هم بهترن نسبت به برندای دیگه که پول برندینگ میگیرن فقط.

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، MadysoN گفته است :

یکی از بهترین خریدام وان پلاس 7 پرو بود ، آیفون 7 پلاس داشتم فروختم با 8 تومن خریدم واقعا بهترین خریدی بود که میتونستم بکنم . UI فوق العاده جذاب ، ریفرش ریت 90 هرتز که تازه بود اونموقع و واقعا پشم ریزون ، کیفیت رنگ و صفحه و دوربین که اصلا نمیخوام حرف بزنم راجع بهش. در مورد کیفیت ساخت هم بدون کاور و ضد خش از همون اول استفاده میکنم ( موقعی که آیفون 6 داشتم 3 بار اسکرین عوض کردم رو آیفون 7 پلاس هم یه ضربه ریز همه جاش داغون میشد ) تنها مشکل گوشی باطریشه که نسبت به رزولوشن بالا و هرتز بالا طبیعیه مصرفش زیاد باشه. شارژر 30 وات رو معرفی کرد با سرعت شارژ فوق العاده . نتیجه اخلاقی : بله موبایل های چینی نه تنها نو آور هستن خیلی خیلی هم بهترن نسبت به برندای دیگه که پول برندینگ میگیرن فقط.

چنین نظری کمتر دیده میشه و خیلی نمیبینم کسی که آیفون داشته از اندروید تعریف کنه

مخصوصا مخصوصا رابط کاربریش دستگاه های اندرویدی!

نظرتون کلا درباره مقایسه بین رابط کاربری وان پلاس و ios چیه؟!

از امکانات گرفته تا حسی که به کاربر منتقل میکنن

لینک به دیدگاه

در در 25 مرداد 1399 در 14:50، Alirezatha گفته است :

چنین نظری کمتر دیده میشه و خیلی نمیبینم کسی که آیفون داشته از اندروید تعریف کنه

مخصوصا مخصوصا رابط کاربریش دستگاه های اندرویدی!

نظرتون کلا درباره مقایسه بین رابط کاربری وان پلاس و ios چیه؟!

از امکانات گرفته تا حسی که به کاربر منتقل میکنن

من از آیفون 3GS تا آیفون ۷ پلاس کلا سمت ios بودم و راستش رو بگم الان هم اگر قدرت خرید داشتم بازم ممکن بود سمت آیفون برم چون جذابیتش برای من خیلی بیشتره ios هرچند محدودیت های فراوونی داره

ولی این وسط چیزی که باعث شد به سرعت عادت کنم Oxygen Os وان پلاس بود که به شدت رنگ بندی و آیکون و کلا ظاهر جذاب و خوش آب و رنگ و قشنگی‌ داشت به نسبت one ui و بقیه یوزر اینترفیس های اندروید (هرچند میشه سویچ کرد با یه لانچر) نکته دیگه صفحه نمایش فوق العاده گوشی بود و سرعت بالاش ufs 3.1 که باعث شد به کل فراموش کنم از آیفون اومدم سمت اندروید و تجربه لذت بخشی شد برام بخصوص که گوشی بدون ناچه و بدون edge که باعث شد بیشتر و بیشتر عاشق این گوشی بشم ، هرچند گوشی بقیه دوستام رو که تست میکردم اصلا خوشم نمیومد از اندروید و جذابیتی نداشت.

در کل اگر بخوام رابط کاربری این دو تارو باهم مقایسه کنم بهترین چیزی که میتونم بگم اینه iOS خیلی خیلی مینیمال تر و در کل آسونتره و جمع و جوره ولی در مقابل اندروید یه غول اوپن سورسه که هر کاری میشه باهاش کرد.(خودم از گوشیم چندین و چند بار به عنوان هارد اکسترنال استفاده کردم سرعت کپی گوشی با usb 3.1 یه چیز عجیب غریب زیادیه 😂)

اینم بگم اگر دوستی بخواد از آیفون کوچ کنه سمت گوشی های اندرویدی اولین و آخرین پیشنهادم بهشون همین وان پلاس میشه هرچقدر از جذاب بودن و شبیه بودن رابط کاربریش به آیفون بگم کم گفتم.

ویرایش شده توسط MadysoN
لینک به دیدگاه

گوشی های وان پلاس رو قبول دارم

ولی هیچ وقت نمیتونم خودم رو راضی کنم که بخوام 25 میلیون پول بدم

و اگر قرار هست همچین پولی برای یک گوشی هزینه کنم و بین وان پلاس و سامسونگ برم وان پلاس رو انتخاب کنم

اصلا دستم نمیره بخوام کارت بکشم چون مغزم میدونه اشتباهه

من چین رو کپی کار میدونم و صاحب تکنولوزی رو کشورهای دیگه و دلیل موفقیت کمپانی های چینی رو هم فاکتور قیمت میدونم ولی با این قیمت های فضایی هرگز

من در حال حاضر 7 گوشی دارم و فقط یکیش رو به شیائومی اختصاص دادم و اون هم چون به نسبت قیمتش مناسب بود امکاناتش

در صنعتی های تک تر که خودرو باشه آیا کشوری به جز ایران هست که خودرو چینی استفاده کنه؟بلا استثنا 90 درصد خودروهای چینی اسکی رفته کمپانی های دیگه هست(تازه تو ایران خودروهای چینی نسل قبل رو شاهد هستیم)

یا پلت فرم های جنرالی که مال 20 سال پیش تویوتا و میتسوبیشی و پژو هست رو خریدن و زارت زارت روش اتاق های مختلف میگذارن

چینی ها در دنیا معروف هستن به معکوس سازی قطعات حتی دیگه ایران(که خود از بزرگترین اسکی روندگان حوزه خود شناخته میشه) هم این مورد رو مسخره میکنه

تا 20 سال آینده هم جنس چینی همون چینی باقی میمونه چون این جماعت صداقت ندارن و اگر پیگیر باشی یکجای جنسشون بالاخره تقلب رو پیدا میکنی

پ.ن : گوشی جدید mi 10 ultra گوشی جالبی هست ولی نه با برچسب 700 دلاری

چون سامسونگ S20 Fan Edition با صفحه نمایش 120 هرتزی و با همین بر چسب قیمتی در انتظار معرفی هست

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، VIP3R گفته است :

من یه حقیقت عجیب رو میخوام درباره گوشی هایی که داشتم اعتراف کنم

اولین گوشی هوشمندی که داشتم یه هوآوی میان رده بود حدود 8 سال پیش خریدمش و البته هنوز هم دارمش و هنوزم استفاده میکنم

از همون موقع من عاشق سری گلکسی نوت سامسونگ بودم همیشه دلم میخواست سامسونگ داشته باشم

ولی هر دفعه که رفتم گوشی بخرم هر چی بالا پایین کردم هر چی مقایسه کردم دیدم سامسونگ از رقبای چینیش ضعیف تره

اصلا فارغ از قیمت با هر منطقی محاسبه و مقایسه میکنم سامسونگ جلوی رقبایی مثل شیائومی خصوصا از می 9 شیائومی به این ور حرفی برای گفتن نداره بنظرم این می 10 الترا ، اس 20 الترا و نوت 20 الترا رو هم به راحتی شکست میده اس 20 که جای خود دارد.

از اون طرف من علاقه و ارزوی قلبیم از سال های سال قبل از موقعی که اصلا تو خواب هم نمیدیدم پول خرید پرچمدار داشته باشم گلکسی نوت سامسونگ هست و همه هم میگن سامسونگ بهتره ولی بازم فنی که مقایسه میکنم میبینم خرید سامسونگ اشتباهه و هر دفعه که گوشی جدید میخرم میرم به سامسونگ نگاه میکنم و قربون صدقش میرم اخر چینی میخرم و این طوری شد که تا حالا یکبار هم سامسونگ نخریدم.

میخواستم ببینم شما که اینقدر تو این حوزه فعال هستین و میگین خرید سامسونگ انتخاب بهتریه میتونین منو به لحاظ فنی قانع کنین که خرید سامسونگ انتخاب بهتری به نسبت شیائومی باشه و بلاخره بعد از سال ها بتونم یه گلکسی نوت بگیرم

اگر بتونین واقعا ممنونتون میشم ( مقایسه بین نوت 20 الترا و می 10 الترا با اینکه سامسونگ گرون تر هست و نکته منفی برای سامسونگه ولی شما فارغ از قیمت بررسی کنین)

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

من یه حقیقت عجیب رو میخوام درباره گوشی هایی که داشتم اعتراف کنم

اولین گوشی هوشمندی که داشتم یه هوآوی میان رده بود حدود 8 سال پیش خریدمش و البته هنوز هم دارمش و هنوزم استفاده میکنم

از همون موقع من عاشق سری گلکسی نوت سامسونگ بودم همیشه دلم میخواست سامسونگ داشته باشم

ولی هر دفعه که رفتم گوشی بخرم هر چی بالا پایین کردم هر چی مقایسه کردم دیدم سامسونگ از رقبای چینیش ضعیف تره

اصلا فارغ از قیمت با هر منطقی محاسبه و مقایسه میکنم سامسونگ جلوی رقبایی مثل شیائومی خصوصا از می 9 شیائومی به این ور حرفی برای گفتن نداره بنظرم این می 10 الترا ، اس 20 الترا و نوت 20 الترا رو هم به راحتی شکست میده اس 20 که جای خود دارد.

از اون طرف من علاقه و ارزوی قلبیم از سال های سال قبل از موقعی که اصلا تو خواب هم نمیدیدم پول خرید پرچمدار داشته باشم گلکسی نوت سامسونگ هست و همه هم میگن سامسونگ بهتره ولی بازم فنی که مقایسه میکنم میبینم خرید سامسونگ اشتباهه و هر دفعه که گوشی جدید میخرم میرم به سامسونگ نگاه میکنم و قربون صدقش میرم اخر چینی میخرم و این طوری شد که تا حالا یکبار هم سامسونگ نخریدم.

میخواستم ببینم شما که اینقدر تو این حوزه فعال هستین و میگین خرید سامسونگ انتخاب بهتریه میتونین منو به لحاظ فنی قانع کنین که خرید سامسونگ انتخاب بهتری به نسبت شیائومی باشه و بلاخره بعد از سال ها بتونم یه گلکسی نوت بگیرم

اگر بتونین واقعا ممنونتون میشم ( مقایسه بین نوت 20 الترا و می 10 الترا با اینکه سامسونگ گرون تر هست و نکته منفی برای سامسونگه ولی شما فارغ از قیمت بررسی کنین)

سلام

ببینید وقتی صحبت از مقایسه میشه باید عینی باشه

یعنی من میتونم گوشی هایی که داشتم رو با هم مقایسه کنم

یعنی من الان هم نوت 9 دارم و وقتی خریدم واقعا به طور مثال شیائومی حریف قابلی نداشت که اصلا بخوام بهش توجه کنم ولی هووآوی هم میت رو داشت و هم p30 pro که صد البته میت 20 پرو حریف نوت 9 بود

خب شیائومی رو که کلا میگذاریم کنار چون اصلا اون موقع واردات و والی خاصی هم نداشت تو ایران این برند

بین سامسونگ و هووآوی به شخصه همیشه اولین چیزی که برام مهمه محیط کاربری هست چون به نظرم مثل داخل منزل هست وراحتیش مهمه

کیفیت صفحه نمایش رو که میگذاریم کنار چون حرفی راجبش نیست و بلامنازع بهترین هست

اولین موضوع کیبورد سامسونگ هست که به نظرم از کیبورد خود گوگل هم بهتره و اون طرف کیبرد مسخره سوءیفت هووآوی که البته میتونید گوگل نصب کنید

یا محیط تکست ها /هووآوی از گوگل استفاده میکنه و سامسونگ مسیج خودش رو داره

شورتکاتها در سامسونگ به شدت بیشتره و قابلیت شخصی سازی زیادی داره

مثلا در یک مورد من همزمان p30 pro و s10 plus رو با هم داشتم برای wireless power share که بتونی بقیه گوشی ها رو شارژ کنید سامسونگ زارت با یک کلیک در قسمت نوتیفکشن ها

ولی در هووآوی قشنگ باید از منوی ستیگ 3 کلیک میرفتی جلو تا به این موضوع برسی

مسئله بعدی محیط عکس برداری این دو بزرگوار هست که باز سامسونگ دستت رو به شدت باز میگذاره

آقا یک دارک مود مگه چیه؟هووآوی کشت همه رو تا این قابلیت رو بده(تازه به خیلی از گوشی ها کلا نداد)

بحث آپدیت ها و محیط کاربری خسته قابلیت aod خسته هووآوی نسبت به سامسونگ یا دابل ناک

این طرف ماجرا نوت 9 با داشتن حسگر عینبیه و تاچ سه بعدی و قلم بلوتوثی رخ دیگه ای از کار رو نشون میداد (که همون قلم برای افرادی که خیلی باهاش کار میکنن یک دنیاست)

البته که باید بگم نوت 9 گوشی به شدت سنگینی هست و میشه ازش توی دعواهای برخورد از نوع نزدیک استفاده کرد

تجربه نوت 10 رو ندارم ولی دوستانی که داشتن کلا یکجوری از این گوشی تعریف میکنن انسان میگه دیگه میخوام برم ملاقات خدا ولی من چیز خاصی نسبت به S10 plus ندیدم به جز قلم (قاعدتا فردی که فقط نوت 9 رو داشته باشه همون جاگیری گوشی در دست کاملا به چشمش میاد)

اما در مورد note 20 plus و mi 10 ultra این مورد رو بگم که شیائومی اون مدل رو فقط برای بازار چین زده و قرار نیست گلوبال باشه(شاید اگر موفق باشه به اسم دیگری گلوبال بدن)

در مورد نوت 20 اینجوری که من خوندم مشخصات رو و تست های دوربینی که دیدم و میزان تاخیر قلم و قول 3 آپدیت اندروید و فیوچرهای گیمینگ فوق العاده و خیلی موارد دیگه میتونم بگم شاهکاره ولی با اون برچسب قیمتی لااقل برای منی که در ایرانم میتونم براش آرزوی موفقیت بکنم

اینطرف شیائومی خب گوشی قابلی زده هم تو دوربین(میدونم که گویا اول شده) و هم پردازش حرف هایی برای گفتن داره ولی این لامذهب چند تال داره که باید بهش فکر کنه

مورد اول تبلیغات در محیط کاربری که میکنتش گوشی شما رو بیلبورد در اتوبان(میدونم یکسری میگن میشه حذفش کرد-بله بلدم-ولی دارم جنرال صحبت میکنم) و مورد بعدی آپدیت های خیلی با فاصله و معمولا پر از باگ طوری که شیائومی بازان حرفه ای چند ماه صبر میکنند تا مطمئن بشن

و مورد بعدی برای من که در ایران مهم هست بازار دست دوم هست همین عزیزانی که الان در کشور اسپانسران جان بر کف و بدون مزد شیائومی هستند برای تبلیغات زمان خرید دست دوم شیائومی یکجوری میزنن تو سر مال که دیدنیه

سامسونگ نون بربریه رو زمین نمیمونه یک کمی اینور و اونور میره 

اما یک موضوع مهمی که هست اینکه شیائومی میگه مدل نوت ولی قلمی در کار نیست/خب یعنی چی یعنی میگیم نوت فقط بزرگی برامون مهم هست؟ 

کلا یک جورایی شیائومی داره اسم نوت رو میبره زیر سوال چون انقدر در مدل هاش اسم نوت رو به کار برد و فرقش فقط یک کمی بزرگی بود و سخت افزار بهینه

اما در مورد شما که عاشق نوت هستی / این رو بگم که اگر این قلم به کارت میاد برو سمتش در غیر اینصورت به شخصه سری S رو میپسندم اگر قلم نخوام

اگر تهران باشید میتونم گوشی رو براتون بیارم باهاش کار کنید ببینید به دلتون میشینه آیا یا خیر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...