رفتن به مطلب

استفاده هم زمان از اسپیکر و هدست

hostironi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من از کارت صدای Creative sound blaster 5.1 vx که فقط خروجی سبز رنگ صدا داره که برای استفاده از هدست و اسپیکر باید فیش ها رو جا به جا کنم می خواستم ببینم راهی داره از خروجی های سیاه یا نارنجی بشه صدا گرفت که مجبور نشم فیش هارو در بیارم؟

creative%20sb51vx.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

خروجی های دیگه روی کارت ( غیر از سبز ) برای صدای دالبی یا سوراند 5.1 هستش. اگر هدفون یا اسپیکر رو به اون خروجی ها وصل کلی، یک سری از صدا ها حذف میشه. برای همین روش درستی نیست. بهترین و صاده ترین راه اینه که یک تبدیل 1 به 2 فیش 3.5 میلی متری بگیری. فیش رو وصل کنی به خروجی کارت صدا.و از طرف دیگه هم ، فیش هدفون و اسپیکر رو وصل کنی به خروجی ها تبدیل.

223762607.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از پاسختون

این تبدیل ها رو تو تهران کجا داره؟

وباید چی بگم تا فروشنده بفهمه بنده چی میخوام

و در آخر اینکه قیمتش چنده؟

ممنون

لینک به دیدگاه

من خودم قبلا خیابان جمهوری و در محدوده پاساژ امجد خریدم. الان دقیقا آمار ندارم ولی با یک کم جستجو در اون محدوده حتما پیدا میشه. به فروشنده هم بگید تبدیل 1 به 2 می خوام برای فیش 3.5 میلیمتری استریو.

البته من یک نمونه با خودم برده بودم و به مغازه دار ها میگفتم : از اینا دارین؟"

:D

لینک به دیدگاه

سلام

خروجی های دیگه روی کارت ( غیر از سبز ) برای صدای دالبی یا سوراند 5.1 هستش. اگر هدفون یا اسپیکر رو به اون خروجی ها وصل کلی، یک سری از صدا ها حذف میشه. برای همین روش درستی نیست. بهترین و صاده ترین راه اینه که یک تبدیل 1 به 2 فیش 3.5 میلی متری بگیری. فیش رو وصل کنی به خروجی کارت صدا.و از طرف دیگه هم ، فیش هدفون و اسپیکر رو وصل کنی به خروجی ها تبدیل.

223762607.jpg

خود این فیش افت کیفیت ایجاد نمی کنه؟

لینک به دیدگاه

اگر جنسش خوب باشه ، مشکلی ایجاد نمیشه . ولی اگر فیش ها لق باشه و یا سایزش درست نباشه. به قدری خرخر و سرو صدای اضافی ایجاد میکنه که از گوش دادن به موسیقی پشیمون میشی.

برای همین حتما جنس مرغوب بخر.

لینک به دیدگاه

تقریبا همه مغازه های الکتریکی دارن برو تو محلتون یه مغازه پیدا کن بگو تبدیل 1 به 2 واسه صدا، از این فیش باریک ها میخوام (خیلی هاشون نمیدونن اسمش جک 3.5 میلیمتری هست)

اما این مدلی که عکسشو مکسل گذاشته کیفیت بهتری داره (همین سیم دارها)

من مدل پرسی خریدم (یه تیکه پلاستیک مثلثی شکل که 1 سری نری داره و 2 تا مادگی) اما زیاد باهاش سر و کله بزنی زودی خراب میشه

افت کیفیت هم تقریبا نداره مگه اینکه بخوای خیلی وسواس به خرج بدی یا صدای خیلی بلند گوش بدی یا کار حرفه ای کنی - واسه صدای بازی و یه موزیک و این چیزا خیلی خوبه

لینک به دیدگاه

من کارت صدای آنبوردم این قابلیتُ داره که خروجی هر پورت رو عوض کنم. مطمئنی کریتیو نداره؟ میخوای آپدیتش کن ضرر نداره

لینک به دیدگاه

من کارت صدای آنبوردم این قابلیتُ داره که خروجی هر پورت رو عوض کنم. مطمئنی کریتیو نداره؟ میخوای آپدیتش کن ضرر نداره

نه نداره نرم افزارش

نرم افزارشم خودش همراه با ویندوز آپدیت شده

اما تنظیمات خاصی نداره فقط میتونی انتخاب کنی اسپیکر 2.1 4.1 5.1

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...