رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم برای شبیه سازی غیرگرافیکی و کاربری غیرگیم

Recommended Posts

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و تبریک عید

برای تهیه قطعات سیستم کامل تاسقف 20 میلیون نیاز به مشاوره شما عزیزان دارم.

نکات قابل توجه:

1-سیستم برای بازی و کارگرافیکی خاصی تهیه نمیشه در نتیجه نمیخوام به کارت گرافیک هیچی پول بدم و گرافیک مجتمع پردازنده کافی هست برام. صرفا ممکنه شبیه سازی های غیرگرافیکی روش انجام بشه.

2- کیفیت مانیتور مهم هست. دنبال یه مانیتور فول اچ دی با کیفیت نمایش خوبم. طبیعتا رفرش ریت خیلی بالا بکارم نمیاد یا رزولوشن بیشتر از 1080.

3- پردازنده رو چک کردم اگر بخوام گرافیک مجتمع داشته باشه ظاهرا نسل ده اینتل سری i5 10400 یا 10500 نمیتونم فراتر برم چون i7 خیلی افزایش قیمت ناگهانی داره. رایزن هم سریهای بدون گرافیکش بکارم نمیاد و سری های گرفیک دارش قدرت 10400 رو ندارن ظاهرا.

4- با توجه به اینکه نمیخوام اورکلاک کنم ظاهرا ارزونترین مادربورد که بشه روش 32 گیگ رم بست سری H410 هست. پول بیشتر به مادربورد حرفه ای هم بهتره که ندم چون بکارم نمیاد.

5- رم بنظرم یک ماژول 16 باید تهیه بشه که بعدا با توجه به برد H410 یه 16 دیگه هم کنارش ببندم. ظاهرا سری H تا فرکانس رم 2900 هم بیشتر ساپورت نمیکنه.

6- کیس و پاور رو نمیخوام هزینه لاکجری کنم در نتیجه لطفا پیشنهادی بدید که خیلی گرون نباشه و لاکجری و پاسخگوی نیاز باشه. کیس اگر خوش قیافه ترک هم بود اشکالی نداره خیلی قوطی کبریتی نباشه.

7- مادربورد H410M سوکت NVME داره و دنبال یه ssd NVME هستم که مثل سامسونگ گرون نباشه ولی خوب باشه تا حجم 250 گیگ. یه هارد یه ترا هم پیشنهاد بدید لطفا.

با تشکر پیشاپیش

ویرایش شده توسط hosseinskandari
لینک به دیدگاه

سلام

شما میتونید با خرید یک گرافیک 300 - 400 تومنی مشکل عدم گرافیک داخلی رایزن رو حل کنی . البته نسل 4000g رایزن گرافیک خوبی داره که فعلا در دسترس نیست .

البته گرافیک داخلی نسل 10.000 اینتل رشد خوبی داشته .

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و تبریک عید

برای تهیه قطعات سیستم کامل تاسقف 20 میلیون نیاز به مشاوره شما عزیزان دارم.

نکات قابل توجه:

1-سیستم برای بازی و کارگرافیکی خاصی تهیه نمیشه در نتیجه نمیخوام به کارت گرافیک هیچی پول بدم و گرافیک مجتمع پردازنده کافی هست برام. صرفا ممکنه شبیه سازی های غیرگرافیکی روش انجام بشه.

2- کیفیت مانیتور مهم هست. دنبال یه مانیتور فول اچ دی با کیفیت نمایش خوبم. طبیعتا رفرش ریت خیلی بالا بکارم نمیاد یا رزولوشن بیشتر از 1080.

3- پردازنده رو چک کردم اگر بخوام گرافیک مجتمع داشته باشه ظاهرا نسل ده اینتل سری i5 10400 یا 10500 نمیتونم فراتر برم چون i7 خیلی افزایش قیمت ناگهانی داره. رایزن هم سریهای بدون گرافیکش بکارم نمیاد و سری های گرفیک دارش قدرت 10400 رو ندارن ظاهرا.

4- با توجه به اینکه نمیخوام اورکلاک کنم ظاهرا ارزونترین مادربورد که بشه روش 32 گیگ رم بست سری H410 هست. پول بیشتر به مادربورد حرفه ای هم بهتره که ندم چون بکارم نمیاد.

5- رم بنظرم یک ماژول 16 باید تهیه بشه که بعدا با توجه به برد H410 یه 16 دیگه هم کنارش ببندم. ظاهرا سری H تا فرکانس رم 2900 هم بیشتر ساپورت نمیکنه.

6- کیس و پاور رو نمیخوام هزینه لاکجری کنم در نتیجه لطفا پیشنهادی بدید که خیلی گرون نباشه و لاکجری و پاسخگوی نیاز باشه. کیس اگر خوش قیافه ترک هم بود اشکالی نداره خیلی قوطی کبریتی نباشه.

7- مادربورد H410M سوکت NVME داره و دنبال یه ssd NVME هستم که مثل سامسونگ گرون نباشه ولی خوب باشه تا حجم 250 گیگ. یه هارد یه ترا هم پیشنهاد بدید لطفا.

با تشکر پیشاپیش

با سلام دوست عزیز قطعات پیشنهادی بنده به شما

پردازندده : intel core i5 10600 قیمت لیون 6990000

مادربرد :  asus prime h410m-a قیمت لیون 3950000

رم کینگستون HyperX FURY 16GB 3000MHz CL15 قیمت لیون 2080000

پاور کولر مستر 550 وات MWE 550 BRONZE - V2 قیمت لیون 1950000

هارد اینترنال وسترن دیجیتال BLUE 2TB 64MB Buffer قیمت لیون 1400000

اس اس دی اینترنال پی ان وای XLR8 CS3030 M.2 NVMe 250GB قیمت لیون 1290000

تا اینجا جمع کل شد 17.660.000 البته به جز کیس و مانیتور 

توصیه میکنم قبل از خرید صبر کنید تا نظر باقی دوستان حرفه ای تر رو هم بشنویم درضمن من تمام قیمت ها رو از لیون نوشتم و ممکنه سایت های دیگه قمت های متفاوتی داشته باشن 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، .p.m.z. گفته است :

با سلام دوست عزیز قطعات پیشنهادی بنده به شما

پردازندده : intel core i5 10600 قیمت لیون 6990000

مادربرد :  asus prime h410m-a قیمت لیون 3950000

رم کینگستون HyperX FURY 16GB 3000MHz CL15 قیمت لیون 2080000

پاور کولر مستر 550 وات MWE 550 BRONZE - V2 قیمت لیون 1950000

هارد اینترنال وسترن دیجیتال BLUE 2TB 64MB Buffer قیمت لیون 1400000

اس اس دی اینترنال پی ان وای XLR8 CS3030 M.2 NVMe 250GB قیمت لیون 1290000

تا اینجا جمع کل شد 17.660.000 البته به جز کیس و مانیتور 

توصیه میکنم قبل از خرید صبر کنید تا نظر باقی دوستان حرفه ای تر رو هم بشنویم درضمن من تمام قیمت ها رو از لیون نوشتم و ممکنه سایت های دیگه قمت های متفاوتی داشته باشن 

با سلام و تشکر. حقیقتش قطعات پیشنهادی عالین. ولی 10600 حدود 2 برابر 10400 ه ولی واقعا اونقدر فرقی نداره. پاور هم سیستم فک کنم 450 وات هم کاملا جوابگو باشه در حد یه تومن هزینه.
SSd رو شما شناخت دارید از کیفیتش؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

با سلام و تشکر. حقیقتش قطعات پیشنهادی عالین. ولی 10600 حدود 2 برابر 10400 ه ولی واقعا اونقدر فرقی نداره. پاور هم سیستم فک کنم 450 وات هم کاملا جوابگو باشه در حد یه تومن هزینه.
SSd رو شما شناخت دارید از کیفیتش؟

سلام

بستگی به سلیقه خودتون داره اگر دوست دارید میتونید 10400 بردارید

پاور رو به نظر من قوی بگیرید حتی اگر من جای شما بودم 650 یا 750 برمیداشتم!!! چون اینجوری دیگه در اینده برای ارتقا مشکلی نخواهید داشت و اگر بخواهید کار گرافیک هم اذافه کنید به مشکل نمیخورید در کل کسی تا بحال از داشتن پاور قوی ضرر نکرده 

از این مارک ssd استفاده نکردم ولی ssd ها تفاوت انچنانی ندارن اگر میخواهید مارک شناخته شده بردارید میتونید 300 هزار تومان بیشتر هزینه کنید و مارک ای دیتا بخرید

لینک به دیدگاه

سلام به نظر من که همون 10400 هم میتونی بگیری و اینکه SSD حتما بالاتر بگیر مثلا 500 چون به نظرم سال بعد پشیمون میشی.  من خودم از 150 گیگش برای ویندوز استفاده میکنم و بقیه اش درایو دیگه برای پروژه هام هست. چون اگر فقط SSD برای درایو ویندوز باشه عملا نمیتونید از مزیت اس اس دی استفاده کنی و SSD ها هم تو حجم های پایین عملکردشون ضعیفتر هست.

هارد هم اگر نیاز نداری فعلا نگیر بعدا راحت میتونی اضافه کنی. اگر گرافیک در آینده ممکنه نصب کنی پاور وات بالاتر پیشنهاد میشه به نظر من که پاور 450 مناسب نیست و بیشتر بگیر بعدا خواستی گرافیک بزارید محدود نشی.

پردازنده : 5 تومن 10400 فافا

مادربرد : 4 تومن. همون که دوستمون گفت لیون. (هر چند واقعا زورم میاد برای این مدل مادربردها که یک زمانی 200-300 بودن اینقدر پول بدم!)

رم : این یا این که میشه 1850 یا 2 تومن (RGB)

پاور : GP580 گرین حدودا 1200

هارد : اگر نیاز نیست فعلا نخر

اس اس دی : حتما 500 به بالا  (این و این) که حدودا 1700 تا 1750 میشه. (نمیدونم لکسار برندش چطوریه تو تاپیک همسایه یکی معرفی کرد)

مانیتور: حدود 5 تومن سامسونگ27 SF350 یا حدود 6 تومن ویوسونیک 27 و جی پلاس 27 اینچ که نمیدونم چطوریه جدیده مانیتورهاش. و حدود 7 تومن LG و ASus

کیس: واقعا به یک تیکه حلب آدم یکی دو تومن بده زور هست از همین دست دوم ها 100-200 تومنی ها بگیر فعلا تا بعد.

(اگر خواستی حتما یکی نو بگیری به نظرم گرین پارس EVO بهتر هست) 1100

مجموعا 20 - 22 تومن شد.

شرمنده از روی بی حوصلگی نوشتم و دقیق قطعات رو بررسی نکردم.

ویرایش شده توسط ali shareei
لینک به دیدگاه

دست همگی درد نکنه.. ممنون بابت پیشنهادتون. استفاده کردیم

در مورد پاور این بنده خدا مطمعنه بازی نمیخواد بکنه ولی یوخ دیدی خواست یه پردازش گرافیکی در آینده بکنه با توجه به ما به التفاوت حرفتون درسته و بهتره یکم بالاتر گرفت.

هارد هم این بنده خدا یوزر نسبتا مبتدیه و بازی و فیلم تو کارش نیست ولی سیمولیشن و ... رو باید یجایی بریزه برا همون هارد یه ترا تنگش گفتم بذارم.

مانیتور پیشنهادی خیلی گرونه فقط

بازم اگر بقیه دوستان نظری دارند مطمعنن مفید خواهد بود.

ویرایش شده توسط hosseinskandari
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

دست همگی درد نکنه.. ممنون بابت پیشنهادتون. استفاده کردیم

در مورد پاور این بنده خدا مطمعنه بازی نمیخواد بکنه ولی یوخ دیدی خواست یه پردازش گرافیکی در آینده بکنه با توجه به ما به التفاوت حرفتون درسته و بهتره یکم بالاتر گرفت.

هارد هم این بنده خدا یوزر نسبتا مبتدیه و بازی و فیلم تو کارش نیست ولی سیمولیشن و ... رو باید یجایی بریزه برا همون هارد یه ترا تنگش گفتم بذارم.

مانیتور پیشنهادی خیلی گرونه فقط

بازم اگر بقیه دوستان نظری دارند مطمعنن مفید خواهد بود.

من فکر کردم شما برای خودت میخوای برای همین مانیتور 27 گفتم چون به نظرم مانیتور مثل صندلی برای سلامت جسم خیلی مهمه.

بنابر این اگر مانیتور 22 یا 24 برداری راحت هارد و کیس رو هم میتونی بگیری.

فهرست مانیتور تو مقداد

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali shareei گفته است :

برای همین مانیتور 27 گفتم چون به نظرم مانیتور مثل صندلی برای سلامت جسم خیلی مهمه.

بنابر این اگر مانیتور 22 یا 24 برداری راحت هارد و کیس رو هم میتونی بگیر

در 1 ساعت قبل، ali shareei گفته است :

من فکر کردم شما برای خودت میخوای برای همین مانیتور 27 گفتم چون به نظرم مانیتور مثل صندلی برای سلامت جسم خیلی مهمه.

بنابر این اگر مانیتور 22 یا 24 برداری راحت هارد و کیس رو هم میتونی بگیری.

فهرست مانیتور تو مقداد

نه حاجی این بنده خدا گیمر و فیلم ببین نیست.. ولی میخوام مانیتور کیفیتش خوب باشه. عرض میزشم 60 سانته یعنی نمیشه مانیتور خیلی بزرگ باشه.. فک کنم 22 هم کافیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...