رفتن به مطلب

بهترین هدست گیمینگ رنج قیمت متوسط (تا سقف 1میلیون) (تجربه شخصی)

Mehrshadd
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

هدست  Hyundai HY 9400
صدای 7.1 کانال 
میکروفن جدا شونده 
طول کابل 2.3 m 
32 اهم 
پورت USB
حساسیت 118 دسیبل
حساسیت میکروفن 40 دسیبل 
نورپردازی تک رنگ 
کیفیت ساخت و صدا بالا
قیمت 570 هزار تومان
از یه خورده فروش میخوام بخرم. بیشتر دنبال تجربه استفاده کنندم ولی باز اگه کسی بتونه تخصصی توضیح بده در مورد کیفیتش ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Mehrshadd گفته است :

کیفیت ساخت و صدا بالا

برادر خودت داری میگی کیفیت ساخت و کیفیت صداش بالا هست دیگه

لینک به دیدگاه

من باشم نمیخرم .(حتی تو یه سایت معتبر خارجی این مدل موجود نیست.)

گول اطلاعات زیاد نخور(منم قبلا تجربه همچین برند های متفرقه ای رو داشتم جالب نبوده)

یه هدست a4tech بخر بهتراز این هست.

(اکر ریسک کردی وخریدی تجربه خریدتو برای ما بگو)

لینک به دیدگاه

سلام

من اینو حدود 2 ماهی میشه گرفتم و استفاده میکنم

نظر شخصی من اینه که در حد متوسطه ! نه کیفیت بالا نه کیفیت پایین. ( هم تو بازی آنلاین زیاد تستش کردم هم تو فیلم هایی که خروجی صدای 5.1 داشتن )

ویرایش شده توسط RezaVFX
لینک به دیدگاه

سلام

یه هدست کاملا چینی به نظر میرسه . این هیوندای ، اون هیوندای معروف که همه‌مون می‌شناسیم نیست!

توی سایت های معتبر هم هیچ نشونه ای از این هدست نیست . 

یه سری سایت های چینی و هندی برای فروش دارن این مدل رو .

به نظر من ویژگی ۷.۱ یه چیز کاملا تبلیغاتی هست و کاربردی هم نداره موقع بازی ( مخصوصا انلاین ) . بیشتر گیج می‌کنه ادم رو ( طبق تجربه و نظر شخصیم ) 

با این حال اگر براتون جذاب هست صدای ۷.۱ ، میتونید با نرم افزار برای هدستی که این ویژگی رو نداره ایجاد کنید .

توی سایت های ایرانی این سایت موجود داره برای فروش .

ولی اگر که نظرتون برای خرید این مدل قطعی هست ، اکیدا پیشنهاد میکنم حضوری کیفیت صدا و میکروفن رو تست کنید . 

توی این رنج قیمتی یه نگاهی به برند اونیکوما بندازید بد نیست ، تعریفش رو شنیدم .

ویرایش شده توسط m.reza
لینک به دیدگاه

در در 20 مرداد 1399 در 14:37، m.reza گفته است :

سلام

یه هدست کاملا چینی به نظر میرسه . این هیوندای ، اون هیوندای معروف که همه‌مون می‌شناسیم نیست!

توی سایت های معتبر هم هیچ نشونه ای از این هدست نیست . 

یه سری سایت های چینی و هندی برای فروش دارن این مدل رو .

به نظر من ویژگی ۷.۱ یه چیز کاملا تبلیغاتی هست و کاربردی هم نداره موقع بازی ( مخصوصا انلاین ) . بیشتر گیج می‌کنه ادم رو ( طبق تجربه و نظر شخصیم ) 

با این حال اگر براتون جذاب هست صدای ۷.۱ ، میتونید با نرم افزار برای هدستی که این ویژگی رو نداره ایجاد کنید .

توی سایت های ایرانی این سایت موجود داره برای فروش .

ولی اگر که نظرتون برای خرید این مدل قطعی هست ، اکیدا پیشنهاد میکنم حضوری کیفیت صدا و میکروفن رو تست کنید . 

توی این رنج قیمتی یه نگاهی به برند اونیکوما بندازید بد نیست ، تعریفش رو شنیدم .

در در 20 مرداد 1399 در 12:20، yasin1380 گفته است :

من باشم نمیخرم .(حتی تو یه سایت معتبر خارجی این مدل موجود نیست.)

گول اطلاعات زیاد نخور(منم قبلا تجربه همچین برند های متفرقه ای رو داشتم جالب نبوده)

یه هدست a4tech بخر بهتراز این هست.

(اکر ریسک کردی وخریدی تجربه خریدتو برای ما بگو)

مرسی بابت نظراتتون...یه مقدار بیشتر تحقیق کردم درمورد هدست های 7.1 کاناله و گویا همونطور که شما فرمودید تو خیلی از هدست ها این ویژگی فقط تبلیغاتیه. امکان تست حضوری این محصول نبود, کلا از خیرش گذشتم که یوقت شر نشه! در ضمن ممنون بابت برندایی که پیشنهاد دادید مدل هایی که از اونیکوما پسندم شد یکم زیادی گرون بود ولی تو a4tech مدل g437 بدجور نظرمو جلب کرد ولی متاسفانه تو دیجی کالا ناموجود شد امروز و سایتای دیگه خیلی اختلاف قیمت دارن وایمیسم دوباره تو دیجی موجود شه. بازم مرسی بابت توضیحاتتون خیلی خوبه که همچین فرومی هست!

اگه منم 2 ماه پیش به فکر تعویض هدست میفتادم فک کنم همینو برمیداشتم ولی الان یکم زیادی قیمتش رفته بالا ارزش خرید سابق رو دیگه نداره. خیلی ممنون که به عنوان استفاده کننده تجربتونو به اشتراک گذاشتید! ❤️

در در 20 مرداد 1399 در 11:55، Alirezatha گفته است :

برادر خودت داری میگی کیفیت ساخت و کیفیت صداش بالا هست دیگه

حواسم نبود تو نقل قول بزام این در واقع توضیحات فروشنده از محصول بود. 😅

لینک به دیدگاه

سلام دوستان فک کنم با این وضع مملکت هر ماه باید یه همچین تاپیکی نوشته بشه و کم کم محصولی غیر از تسکو نشه پیشنهاد نشه داد تا اواخر امسال, ولی خوب ممنون میشم بر اساس تجربه شخصیتون و نه شنیده ها و مطالبی که خوندید بهترین هدست رنج قیمت متوسط رو پیشنهاد بدید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mehrshadd گفته است :

سلام دوستان فک کنم با این وضع مملکت هر ماه باید یه همچین تاپیکی نوشته بشه و کم کم محصولی غیر از تسکو نشه پیشنهاد نشه داد تا اواخر امسال, ولی خوب ممنون میشم بر اساس تجربه شخصیتون و نه شنیده ها و مطالبی که خوندید بهترین هدست رنج قیمت متوسط رو پیشنهاد بدید.

حالا تا تعریفتون از متوسط چی باشه

اگر از جهت فنی نگاه کنی یه هدست متوسط الان حدود یک و نیم میلیون قیمتشه و هدست msi ds502 جز مدل های با کیفیت هست.

در رنج قیمتی متوسط واقعی یعنی حدود ۵۰۰ تومن توصیم تسکو هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...