رفتن به مطلب

از کار افتادن یک پورت usb از لپتاپ ایسوس

koala
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز 

بعد از 2-3 ساعت گشت و گذار تو نت و سرچ کردن و ویدیو دیدن تصمیم گرفتم تاپیگ بزنم تا شما کمک کنید .

لپتاپم چن وقتیه باتریش ضعیف شده احساس میکنم زود خالی میکنه(سابقه این لپتاپ تو باتری خرابه ،خودمم باورم نمیشد لکی الکی خراب باشه اصلا ازش استفاده نمیکنم)

مدل لپتاپم هست k550vx 

یه پورت usb ایش خیلی وقته از کار افتاده usb 3 هم هست.

اول فک میکردم کلا خراب شده ولی گوشی رو ک متصل کردم شارژ میکنه ولی بعنوان رسانه نمیشناسه یعنی برقو میرسونه

بنظرتون مشکل چیه یعنی مال باتریه و خود ب خود این مشکل براش پیش اومده چون تو یکی از نظرات ینفر گفته بود خودبخود یه پورتش خراب شده و چی کار کنم ؟!

ممنون میشم کمک کنید ...

عکس device manager رو هم میزارم(در حالتی که چیزی بهش متصل نیست):

1.PNG

لینک به دیدگاه

با مولتی متر چک کنید پین های دیتا رو باید 3.3 ولت جریان داشته باشن اگه داشت که سالمه شاید کج شده اگه نداشتن بنظرم درایور روت usb3 رو یبار پا کنید نصب کنید

لینک به دیدگاه

برید به سایت سازنده لپتاپ و درایور USB3 رو دانلود کنید شاید با درایور خود ویندوز کار نکنه

لینک به دیدگاه

در در 25 مرداد 1399 در 14:03، Sam-j گفته است :

با مولتی متر چک کنید پین های دیتا رو باید 3.3 ولت جریان داشته باشن اگه داشت که سالمه شاید کج شده اگه نداشتن بنظرم درایور روت usb3 رو یبار پا کنید نصب کنید

ببخشید که دیر جواب دادم مممنون از جوابتون 
مولتی متر ندارم والا جدیدا وای فای هم بد شناسایی میکنه ممکنه از باتری باشه تمام این مشکلات ؟
این که شما فرمودید جریان داره یا نه وقتی گوشی رو وصل میکنم شارژش میکنه ولی بعنوان رسانه نمیشناسه و بقیه چیای دگ هم اصلا نمیشناسه کج هم نشده

در در 25 مرداد 1399 در 14:24، Yosef Faraji گفته است :

برید به سایت سازنده لپتاپ و درایور USB3 رو دانلود کنید شاید با درایور خود ویندوز کار نکنه

نداره درایور usb3 رو

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، koala گفته است :

ببخشید که دیر جواب دادم مممنون از جوابتون 
مولتی متر ندارم والا جدیدا وای فای هم بد شناسایی میکنه ممکنه از باتری باشه تمام این مشکلات ؟
این که شما فرمودید جریان داره یا نه وقتی گوشی رو وصل میکنم شارژش میکنه ولی بعنوان رسانه نمیشناسه و بقیه چیای دگ هم اصلا نمیشناسه کج هم نشده

نداره درایور usb3 رو

اگر لپتاپتون قابلیت درآوردن باتری رو داره ، میتونید باتری رو بردارید و با شارژر لپتاپ رو روشن نگه دارید و تست کنید.

(اگر باتری لپتاپ بیرون از بدنه هست نه اینکه داخل بدنه باشه و لازم به پیچ باز کردن داشته باشه.)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...