رفتن به مطلب

نیازمند فن گرافیک 770

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان گل و عزیز.اقا ما گرافیکمون ی مشکلی پیدا کرده از دوستان میخواستم اگه امکانش هست ی کمکی بکنن ما این درست کنیم بره پی کارش.

عکس گرافیک پایین همین مطلب میزارم دوستان.مشکلش هم اینه که فن سمت چپیش لق شده و موقعی که شروع به کارمیکنه صدا ناجوری میده چون برخورد میکنه به اینوراونور فن.

من فنش بلد نیستم درست کنم یعنی نمیدونم قابل تعمیر هست یا نه البته فن از رو باز کردم و خب هرکاری کردم لقیش گرفته نشد احتمالا باید عوضش کنم درصورتی که قابل تعمیر هست راهنمایی کنین و اگه نیست فنی که بتونیم بهش بندازیم بهم بگین تهیه کنم یا از بچه ها کسی داشت بهم بده ممنون میشم.مدل دقیق کارت هم Gtx 770 4Gb Amp هست از برند Zotac.

ngnvh.jpg

لینک به دیدگاه

درود عزیزم 

اگر سایز فن بلد نیستی یا برو تو سایت سازنده کارت و سایز فن از توی سایت پیدا کن و اگر نمیتونی با خطکش ازنوک یک پرش تا نوک پره طرف مقابلش اندازه بزن دقیق ببین چند میملیمتر یا سانتیمتر هست

سایزشو که بفهمی کافیه تو اینترنت سرچ کنی مثال: فن 12mm اینجوری کلی فن اون سایز برات پیدا میشه که یکیشو میتونی با فن گرافیک تعویض کنی -اگرم خواستی حتما مثل فن گرافیکت باشه شکلش باید بری تعمیراتی ها یا خدمات کامپیوتری ها شانست از روی یک گرافیک اوراقی باز کنن بهت بدن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...